رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

این میتینگ تهران چه خواهد شد همه درباره میتینگ حرف میزنن خوش به حالتون :hanghead:
مگه من میرم که میگی خوشبحالتون؟:sigh::sigh:

فقط پیشنهادشو دادم که دوستان صفایی کرده باشن وقتی دور همن

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من رقص ایرانی قشنگ از همه ی رقص ها سختتره !

حتی محمد خردادیان هم بعضی وقتا ایرانیش تکراری میشه!

• Like 6
لینک به دیدگاه
هم باغش ردیفه هم مامورین انتظامیش. :banel_smiley_4:

دیگه اون بستگی به موقعیت باغ داره که چقدر امن باشه :ws37:

اسی یه باغ توی خمـــینــی شهر سراغ دارم میای ؟! :whistle:

درود

نژاد هايي كه در آنها كوچ وجود داشته داراي غناي بيشتري در زمينه هاي موسيقي رقص و ايين هاي محلي هستند.

در اين اقوام براي هر مناسبتي رقص و آييني مخصوص وجود دارد كه با موسيقي متفاوتي اجرا مي شود و حركات رقص داراي مفاهيم سمبليك است.

بسياري از اين رقص ها در اصل جنبه ي تمرين و مشق نظامي داشته و امروزه تنها به ديد رقص به آنها نگاه مي شود مانند چوب بازي

رقص هايي هم هست كه رو به نابودي است مانند سواربازي

رقص هايي كه به كليت آنها دستمال بازي گفته مي شود رقص هاي غنايي است

رقص هايي هم كه معمولا در آنها از اصواتي مانند هي هي و گاله و... استفاده مي شود رقص هاي آييني بوده اند

اقوامي مانند كرد لر بختياري لك و آذري و بلوچ كه كمتر دستخوش در هم آميختگي نژادي شده اند اين آيين ها را حفظ كرده اند

در مورد قوم كرد كه اينجا مطرح شد اين قوم بيش از 52 لباس براي آيين هاي مختلف و رقص هاي مختلف دارد كه يادگار زمان هاي مختلف و شرايط گوناگون زندگي در كوهستان است.

در مورد ساير اقوام نيز چنين است

-----------------------

اسي جان براي رقصيدن در آن حالتي كه مي خواهي كافي به منطقه سفر كني تا بتواني آزادانه چنيني برقصي اما...

يك اماي بزرگ دارد

همانطور كه گفته شد دست در دست هم بودن زن و مرد نشان خواهر و برادري است و اگر احيانا كاري كنيد كه خارج از تعريف باشد سر خود را بر روي سينه ي خود ببين

فرقي ندارد كردستان باشد يا لرستان يا بلوچستان

نگاه ناپاك در اين جمع ها عواقب ناجوري به همراه دارد

---------------------

دوستي گفت رقص لرستان رقص شانه ندارد

نمي دانم كدام رقص را مد نظر قرار داديد كه چنين گفتيد اما رقصي كه من از طايفه ي بهرام سري ديده ام تمام اجزاي بدن با ظرافتي خاص مي رقصد و حركات بسيار تكنيكي دارد.

اينكه عده اي دست بگيرند و با آهنگي برقصند الزاما معرف رقص يك منطقه نيست.مي بايست رقص را در مناطق خاصي (عمدتا عشاير و روستاييان) ببينيد تا ديد درستي از رقص بدست اوريد.

-------------------

اين را هم اضافه كنم:

3 قوم كرد آذري و بلوچ در راستاي حفظ آيين هاي خود بسيار كوشا تر از ساير اقوام هستند و كلاس هاي ترويج رقص و موسيقي و آيين هاي قومي دارند و سعي نموده اند با مدون كردن دستاوردهاي قومي خود آنها را به نوعي حفظ و جهاني كنند و اين بسيار نيكوست و اميدوارم كه ساير اقوام هم در اين زمينه قدم بردارند

------------------

سپاس امیر جان ، مثل همیشه پستت پر از اطلاعات جالب بود :icon_gol:

اون رقص های آیینی رو میشه یکم بیشتر توضیح بدی در موردش ؟ ریتمش شاده یا اینکه مثل نوحه خونی و سینه زدن توی عزاداری هاست ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
دیگه اون بستگی به موقعیت باغ داره که چقدر امن باشه :ws37:

اسی یه باغ توی خمـــینــی شهر سراغ دارم میای ؟! :whistle:

آهان از اون تورهای مهیج تو خمینی شهر و.....خیلی دوست میدارم.:ws37:

باغش امنه،توی مرغداریه.

صدا هم بیرون نمیره.

• Like 4
لینک به دیدگاه

همه ي رقصاي ايراني خيلي زيباست من خودم كه مجذوبشون ميشم

من خودم تركي و بيشتر دوست دارم بلدم وقتي با دختد عمه ام تو عروسيا تركي ميرقصيم و پشت پا

ميزنيمزمين ميلرزه همه هم جذب ميشن

كردي هم خوبه اما اتحاد خاصي دارن فقط يه عيب كوچلو دارن كه زن و مرد با همن

• Like 3
لینک به دیدگاه
همه ي رقصاي ايراني خيلي زيباست من خودم كه مجذوبشون ميشم

من خودم تركي و بيشتر دوست دارم بلدم وقتي با دختد عمه ام تو عروسيا تركي ميرقصيم و پشت پا

ميزنيمزمين ميلرزه همه هم جذب ميشن

كردي هم خوبه اما اتحاد خاصي دارن فقط يه عيب كوچلو دارن كه زن و مرد با همن

رقص آذری که یه چیز دیگه اس

این هم که گفتین، عیب محسوب نمیشه. هر قومی یه اعتقاداتی داره. کردها هم اعتقاداتی دارن. البته خیلی هم غیور هستن و با دل و جرات!

• Like 2
لینک به دیدگاه
رقص آذری که یه چیز دیگه اس

این هم که گفتین، عیب محسوب نمیشه. هر قومی یه اعتقاداتی داره. کردها هم اعتقاداتی دارن. البته خیلی هم غیور هستن و با دل و جرات!

من به اعتقادات همه ملت ها احترام ميزارم

به نظر شما نامحرم نفهميدن اعتقاد هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
من به اعتقادات همه ملت ها احترام ميزارم

به نظر شما نامحرم نفهميدن اعتقاد هست؟

اونا نامحرم رو خیلی بیشتر از ما میفهمن

اگه کسی به نامحرم تجاوز بکنه اونجا، تکه تکه اش میکنن

فقط اینکه زن ها روسری سر نکردن، واسشون مشکلی نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

یعنی لری راحت تره ؟

خوب لری برای منی که لر هستم راحته و از کردی راحت تره... ولی برای شما که نمدونین ممکنه یه کوشولو سخت باشه... ولی از هم از کردی راحت تره به نظرم(البته از رقص های پیچیدش)

غمت نباشه خودم در عرض 1 ساعت دوره یادت میدم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود

نژاد هايي كه در آنها كوچ وجود داشته داراي غناي بيشتري در زمينه هاي موسيقي رقص و ايين هاي محلي هستند.

در اين اقوام براي هر مناسبتي رقص و آييني مخصوص وجود دارد كه با موسيقي متفاوتي اجرا مي شود و حركات رقص داراي مفاهيم سمبليك است.

بسياري از اين رقص ها در اصل جنبه ي تمرين و مشق نظامي داشته و امروزه تنها به ديد رقص به آنها نگاه مي شود مانند چوب بازي

رقص هايي هم هست كه رو به نابودي است مانند سواربازي

رقص هايي كه به كليت آنها دستمال بازي گفته مي شود رقص هاي غنايي است

رقص هايي هم كه معمولا در آنها از اصواتي مانند هي هي و گاله و... استفاده مي شود رقص هاي آييني بوده اند

اقوامي مانند كرد لر بختياري لك و آذري و بلوچ كه كمتر دستخوش در هم آميختگي نژادي شده اند اين آيين ها را حفظ كرده اند

در مورد قوم كرد كه اينجا مطرح شد اين قوم بيش از 52 لباس براي آيين هاي مختلف و رقص هاي مختلف دارد كه يادگار زمان هاي مختلف و شرايط گوناگون زندگي در كوهستان است.

در مورد ساير اقوام نيز چنين است

-----------------------

اسي جان براي رقصيدن در آن حالتي كه مي خواهي كافي به منطقه سفر كني تا بتواني آزادانه چنيني برقصي اما...

يك اماي بزرگ دارد

همانطور كه گفته شد دست در دست هم بودن زن و مرد نشان خواهر و برادري است و اگر احيانا كاري كنيد كه خارج از تعريف باشد سر خود را بر روي سينه ي خود ببين

فرقي ندارد كردستان باشد يا لرستان يا بلوچستان

نگاه ناپاك در اين جمع ها عواقب ناجوري به همراه دارد

---------------------

دوستي گفت رقص لرستان رقص شانه ندارد

نمي دانم كدام رقص را مد نظر قرار داديد كه چنين گفتيد اما رقصي كه من از طايفه ي بهرام سري ديده ام تمام اجزاي بدن با ظرافتي خاص مي رقصد و حركات بسيار تكنيكي دارد.

اينكه عده اي دست بگيرند و با آهنگي برقصند الزاما معرف رقص يك منطقه نيست.مي بايست رقص را در مناطق خاصي (عمدتا عشاير و روستاييان) ببينيد تا ديد درستي از رقص بدست اوريد.

-------------------

اين را هم اضافه كنم:

3 قوم كرد آذري و بلوچ در راستاي حفظ آيين هاي خود بسيار كوشا تر از ساير اقوام هستند و كلاس هاي ترويج رقص و موسيقي و آيين هاي قومي دارند و سعي نموده اند با مدون كردن دستاوردهاي قومي خود آنها را به نوعي حفظ و جهاني كنند و اين بسيار نيكوست و اميدوارم كه ساير اقوام هم در اين زمينه قدم بردارند

------------------

خوب با این پست شما میفهمیم که لری هم رقص های متفاوتی داره... اما من توی خرم آباد و توی شهر البته رقص لری رو با رقص شونه ندیدم... ضمن اینکه منظورم از شونه بیشتر تکان دادن شونه مثل کرد ها به بالا هست وگرنه خوب یه طور حتم توی رقص دست جمعی نمیشه شونه رو تکون نداد!

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب لری برای منی که لر هستم راحته و از کردی راحت تره... ولی برای شما که نمدونین ممکنه یه کوشولو سخت باشه... ولی از هم از کردی راحت تره به نظرم(البته از رقص های پیچیدش)

غمت نباشه خودم در عرض 1 ساعت دوره یادت میدم:ws3:

من خیلی دوس دارم ولی رقص معمولی هم درست حسابی بلت نیستم چه برسه به کردی و لری ! :ws3:همه هم فقط قول میدن که یاد بدن :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من خیلی دوس دارم ولی رقص معمولی هم درست حسابی بلت نیستم چه برسه به کردی و لری ! :ws3:همه هم فقط قول میدن که یاد بدن :sigh:

ای جان

اما من بهت قول الکی ندادما!

اون رقصی رو که خودم بلدم یادت میدم... فقط میخواد پای دویدن داشته باشیااا.:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

باز خوبه تی رقصهای محلی کسی کاری به کارتون نداره

فکرکنم فقط رقصیدن شهرهای بزرگ که رقص محلی ندارند جرم و جنایت محسوب میشهsigh.gif

من خودم یه کوچولو کردی و ترکی بلدم باز از لری شادتر هستند.....

ترکی رو با نی نیمون میرقصم کلی ذوق میکنه:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب با این پست شما میفهمیم که لری هم رقص های متفاوتی داره... اما من توی خرم آباد و توی شهر البته رقص لری رو با رقص شونه ندیدم... ضمن اینکه منظورم از شونه بیشتر تکان دادن شونه مثل کرد ها به بالا هست وگرنه خوب یه طور حتم توی رقص دست جمعی نمیشه شونه رو تکون نداد!

تنوع رقص از تنوع آيين ها و مراسم ها منشا مي گيرد

پيشتر هم گفتم علت نا شناخته بودن تنوع رقص اقوامي مانند لر و بختياري و لك و... مردم خود اين ديار است.در منطقه ي كرد نشين و ترك نشين براي حفظ و گسترش اين رقص ها و آيين ها و باور ها و... تلاش هاي بسياري مي شود كه منجر به شناخته شدن آنها در بين خودشان و ديگران شده

• Like 1
لینک به دیدگاه

سپاس امیر جان ، مثل همیشه پستت پر از اطلاعات جالب بود :icon_gol:

اون رقص های آیینی رو میشه یکم بیشتر توضیح بدی در موردش ؟ ریتمش شاده یا اینکه مثل نوحه خونی و سینه زدن توی عزاداری هاست ؟

درود

منظورم من از رقص هاي آييني مطلق عزاداري و نوحه و اينها نبود

در واقع اصلا اينها نبود چون براي اين مراسم ها نمي رقصند

در منطقه ي بختياري براي مراسم هاي عزا مراسمي دارند به نام " گا گريو" به معني شيون و يا گريه با صداي بلند و سازي مي زنند به نام " چپي" در واقع از نظر موسيقيايي عكس مقام هاي شادماني را مي نوازند و سوزي خاص در صداي اين نوع ساز نوازي هست كه آن را معمولا با " ساز دهل" شامل سرنا + كرنا + دهل مي نوازند

مناطقي كه به مردمان لر نزديك تر هستند با كمانچه نيز مي نوازند

در شهر هايي مانند تهران و اصفهان كه آوردن ساز به محوطه ي مسجد ممنوع است با ني مي نوازند

---------------

مراسم هاي اييني مراسم هايي هستند كه به مناسبت هاي خاص برگزار مي شود و شكل و شمايل خاص دارد

مثلا رقصي كه به هنگام ختنه بران پسران انجام مي شود

رقصي كه به هنگام دزدين نمادين دختر روز پيش از عروسي از ميان جوانان فاميل انجام مي شود(براي نشان دادن قدرت و جسارت داماد)

رقص شكار

اسب سواري

رقص ظفر

رقص خرمن

رقص درو

و....

اينها بسته به اتفاقاق قومي و يا اعتقادات قومي در جاي جاي كشور متفاوت است كما اينكه مراسم ها متفاوت است

اميدوارم كه كفايت كند

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

رقص سماع مربوط به پیروان مولانا و صوفیان است.

مولانا بدون هیچ قاعده و قانونی می چرخید و می رقصید، سماع برای او مسیری بود به سوی بهشت، و دری که به سوی آسمان باز می شد، پروازی از زندگی به مرگ، پروازی از مرگ به سوی جاودانگی...

• Like 1
لینک به دیدگاه

توی یه سایتی در مورد رقص کـردی و روان درمانی خواندم.

در مورد چگونگی تأثیر رقص کردی در کاتارسیس، امنیت روانی، مشارکت گروهی یا همبستگی، همصدایی و همنوایی گروهی، ایجاد ارتباط، شادابی، نشاط و خلق بالا،تغییر نگرش، حرکت و استواری بدن که به پیامد آن بر کم خلقی، کمرویی، انزواطلبی، افسردگی و اضطراب در افراد مؤثر واقع می‏ شود.
  • Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...