NEGARi 9387 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 زهر مار نگار بزن پخش زمینش کن رفاقت جایز نیس واسه این من غلط کردم با این رفیق شدم... امشب رو نروه خودش خبر نداره! :icon_razz:بسه سپی رو روانی! :ws28:هیچکدوم زورشون به من نمیرسه هی پاس میدن بهم واسا فروغ بیاد من دلم نمیاد ولی اون دلش میاد
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 :ws28:هیچکدوم زورشون به من نمیرسه هی پاس میدن بهم :banel_smiley_4:. عزیزم تو الان تیکه تیکه شدی داغی خودت نمیفهمی!
partow 25305 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 سلامممم ... من اومدم ... کسی منو صدا زد؟ سپید اون دو تا راهنماییتو بکن ...
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 زهرا خوبی عزیزم........ کی امتحانات تموم میشه الان با این راهنمائیهاش باید بریم سراغ مجهول مورد نظرها پلاریس (روشا) مینا هم که نیست.........
partow 25305 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 چرا مارو دعوت نکردین خونه خودتونه ... غریبگی نکن ... زهرا خوبی عزیزم........ کی امتحانات تموم میشه الان با این راهنمائیهاش باید بریم سراغ مجهول مورد نظرها پلاریس (روشا) مینا هم که نیست......... مرسی خوبم ... شما خوبی؟ دو سه سال دیگه ... سپید کارش درسته ... راهنماییاش خیلی نکته ایه ... نکنه بازم امتیاز می خوای شهدخت بانو ... ؟
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 کتایونه تو رو خدا؟!!!! نگاری کتایون باشه باشه... فک کنم پای امکانات در میونه کوش کوش...منم میخواااااااااااام لامصبا تک خورییییییییییییی انوشه هستش :w16: تقصیر توئه دیشب هواییمون کردی خدا بگم چیکارت کنه تو این بی امکاناتی انقدر حرفشو میزنی ازکجا آوردی؟ اصن بیخیال مسابقه و راهنمایی و اینامن تو کف سرعتم ای ول ادامه بدین...برسه امشب به 50 صفحه به همتون مدال میدم باوشهههههههههههههههههه goddess نی نی دوس داره ؟ اوهووووووووم خیلی دوست داره
panisa 12132 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 سلامممم ... من اومدم ... کسی منو صدا زد؟ سپید اون دو تا راهنماییتو بکن ... :hapydancsmil: کجا بودی دلااا...
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 تو رو خدا؟!!!! باشه باشه... کوش کوش...منم میخواااااااااااام لامصبا تک خورییییییییییییی این سپی فقط بلد تک خوری کنه حدس : الهام؟
میلاد 24047 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 مگه این سپید راهنمایی میکنه نه خوب اون که عکس ونوسه راهنمایی نمیخواد
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خو من اومدم راهنمایی اول......متولد ماه مهره و رو دست نداره:hapydancsmil: راهنمایی دوم .... خانوم مهندسیه واسه خودش
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 چرا مارو دعوت نکردین دعوتیای هر سری کسایین که سری قبلو تشکر زدن
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 این سپی فقط بلد تک خوری کنه حدس : الهام؟ اون بخش دومشو چه جوری ردیف می کنه بلا سوخته؟!!! جوابش معلوم شده؟ از اولش معلوم بود... خو من اومدم راهنمایی اول......متولد ماه مهره و رو دست نداره:hapydancsmil: راهنمایی دوم .... خانوم مهندسیه واسه خودش ای جووووووونم راهنمایی ... دیگه نبینم کسی راهنمایی بخواد...
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خوب اون که عکس ونوسه راهنمایی نمیخواد واقعا؟تو این طور فک میکنی؟
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 اون بخش دومشو چه جوری ردیف می کنه بلا سوخته؟!!! اینقدر بلاست که نگو! رموزش رو به ما نمیگه که
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 اینقدر بلاست که نگو! رموزش رو به ما نمیگه که قرار بود اولشو ردیف کنه دومیشو من ردیف کنم...خودش خود کفا شد دیگه به من احتیاج نداره
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 قرار بود اولشو ردیف کنه دومیشو من ردیف کنم...خودش خود کفا شد دیگه به من احتیاج نداره ای بابا
ارسال های توصیه شده