MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ درود خدمت دوستان نو اندیشانی نمی دونم تا حالا شده وقتی افسرده هستید، با عصبانی هستید، یا حوصله تون سر میره، یا بیکار میشید، یا بدون هیچ دلیلی بخواید یه کاری رو انجام بدید که روحیه تون تازه بشه و از اون لحظاتتون لذت ببرید یا خلاصه بگم، کاری که واقعا از ته دل دوست داشته باشید انجام بدید. وقتی انجامش میدید، از عمق وجود، ارضا بشید و هر دفعه که اون کار رو میکنید، بیشتر و بیشتر باهاش انس پیدا میکنید حالا اون کدوم کار یا کارهاست که واقعا دوستشون دارید ؟ چه کاری شما رو از خودتون راضی میکنه ؟ میتونید یه تعریف از اون حسی که اون لحظه بهتون دست میده، بگید؟ 24 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ حل کردن یه عالمه مسئله!!! بعدش کلی خوشحال میشم که نگو و نپرس!! 10 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ درود خدمت دوستان نو اندیشانینمی دونم تا حالا شده وقتی افسرده هستید، با عصبانی هستید، یا حوصله تون سر میره، یا بیکار میشید، یا بدون هیچ دلیلی بخواید یه کاری رو انجام بدید که روحیه تون تازه بشه و از اون لحظاتتون لذت ببرید یا خلاصه بگم، کاری که واقعا از ته دل دوست داشته باشید انجام بدید. وقتی انجامش میدید، از عمق وجود، ارضا بشید و هر دفعه که اون کار رو میکنید، بیشتر و بیشتر باهاش انس پیدا میکنید حالا اون کدوم کار یا کارهاست که واقعا دوستشون دارید ؟ چه کاری شما رو از خودتون راضی میکنه ؟ میتونید یه تعریف از اون حسی که اون لحظه بهتون دست میده، بگید؟ سلام من عاشق گردشگری هستم بذارن دوست دارم تمامه کشورهایه دنیا رو بگردم البته با همسرممم که هنوز قسمت نشده 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ لحظاتی که اعصاب ندارم فقط دوست دارم راه برم و به اصطلاح پیاده روی کنم............تو جامعه باشم و در کنار مردم...........ولی نمیدونم چرا بعد از هر امتحانی که سخته و بد دادم از بازار سر در میارم 14 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ خوب بر اساس شرایط فرق میکنه . خیلی افسردگی داشته باشم ، یعنی اصاب تعطیل ، برای خودم دسته گل رز میخرم ، هر چقدرم قیمت این دسته گله بالاتر باشه ، حالم بهتر میشه خرید درمانی هم جواب میده ، میرم بیخودی خرید میکنم . کلا به جیبم ضرر میزنم ، این شدید منو ارضا میکنه . پیاده روی با همراه اهنگ با صدای بالا این در هر شرایطی که بیکار باشم ، انجام میشه . بسی لذت بخشه . برنامه نویسی و یادگیری چیزایی که تو برنامم هست هم یکی از چیزایی که واقعا دوس دارم انجام بدم و حس خوبی بهم میده . 9 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ درود خدمت دوستان نو اندیشانینمی دونم تا حالا شده وقتی افسرده هستید، با عصبانی هستید، یا حوصله تون سر میره، یا بیکار میشید، یا بدون هیچ دلیلی بخواید یه کاری رو انجام بدید که روحیه تون تازه بشه و از اون لحظاتتون لذت ببرید یا خلاصه بگم، کاری که واقعا از ته دل دوست داشته باشید انجام بدید. وقتی انجامش میدید، از عمق وجود، ارضا بشید و هر دفعه که اون کار رو میکنید، بیشتر و بیشتر باهاش انس پیدا میکنید حالا اون کدوم کار یا کارهاست که واقعا دوستشون دارید ؟ چه کاری شما رو از خودتون راضی میکنه ؟ میتونید یه تعریف از اون حسی که اون لحظه بهتون دست میده، بگید؟ من تو اینجور مواقع یا میرقصم...یا نقاشی میکشم...با قلم مینویسم ولی خب پیاده روی و مغازه هارو نگاه کردنم خیلی خوبم میکنه حسی که اینا میدن آرامش و راضی بودن از خودمه هرجوری که باشم (عصبی...ناراحت...هرچی)سعی میکنم وقتی میرم سراغ اینا با اشتیاق برم و حتما لبخند داشته باشم...تا نتیجه کارمم لذت بخش باشه برام و آخرش نگم بازم همونجوریم که 12 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ رزرو میکنم بعدا میام جواب میدم 4 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی که خسته و ناراحت باشم ترجیح میدم تنها باشم و آهنگ با هدفون میزارم صداشو بالا میزنم و گریه می کنم این باعث میشه بعدش احساس ارامش داشته باشم 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ خوندن رمان هایی که دوست دارم 9 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ میرم لب شط کنار اب میشینم پاهامو میذارم تو اب.شط همون رودخونس.منظورم کارونه 7 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی به شرایط فرق میکنه.... گوش دادن به آهنگ پیاده روی تنها رفتن بیرون با دوستان و فقط خوش گذروندن گاهی وقتا هم آشپزی... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ درود خدمت دوستان نو اندیشانینمی دونم تا حالا شده وقتی افسرده هستید، با عصبانی هستید، یا حوصله تون سر میره، یا بیکار میشید، یا بدون هیچ دلیلی بخواید یه کاری رو انجام بدید که روحیه تون تازه بشه و از اون لحظاتتون لذت ببرید یا خلاصه بگم، کاری که واقعا از ته دل دوست داشته باشید انجام بدید. وقتی انجامش میدید، از عمق وجود، ارضا بشید و هر دفعه که اون کار رو میکنید، بیشتر و بیشتر باهاش انس پیدا میکنید حالا اون کدوم کار یا کارهاست که واقعا دوستشون دارید ؟ درس خوندنو خیلی دوست دارم اما حسشو ندارم چه کاری شما رو از خودتون راضی میکنه ؟همون درس خوندن میتونید یه تعریف از اون حسی که اون لحظه بهتون دست میده، بگید؟ نه حسی نداره فقط ژست داره 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من خودم، وقتی ناراحت یا عصبانی میشم یا در شرایط عادی، با انجام دادن کارهای زیر، از لحاظ روحی ارضا میشم: حل کردن مسائل جامداتی گشتن تو اینترنت و نواندیشان قدم زدن و گپ زدن با رفیقم mortaza_sakht 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ درس خوندن يكى از كارايي كه باعث راضي شدن خودم از خودم ميشه درس خوندني كه همهى جيو ياد ميكيرم و حجم زيادي رو ميخونم مخصوصا واسه كنكور وقتي هم كه ناراحتم دوست دارم با اوني كه دوسش دارم حرف بزنم فرق نميكنه اون كي باشه مخصوصا يكي از دوستاي صميم يكي هم از كارام دوست دارم برم مهموني و اونم فقط خونه عمه ام 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ حالا اون کدوم کار یا کارهاست که واقعا دوستشون دارید ؟گوش کردن به موزیک و برگشتن و فکر کردن به نوستالژِی های عزیز قدیمی چه کاری شما رو از خودتون راضی میکنه ؟ نظم دادن به هرچیزی از جزوه های دانشگاه گرفته تا هارد کامپیوتر و برق انداختن خونه میتونید یه تعریف از اون حسی که اون لحظه بهتون دست میده، بگید؟آرامش خیال راحت و نداشتن چیزی که ته دل را ناخنک بکشد 10 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دیدید به بعضی ها میگن خوشحال ؟ من یکی از اون آدم هام! قبلا ها فقط رفتار بعضی ها باعث میشد افسرده بشم.. که خدا رو شکر اونم دیگه برطرف شده الان کلا یه آدم خوشحالم اگه من تونستم شما هم حتما میتونید 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ حقیقت این تاپیک خیلی تلخه... با اشتیاق کارایی که انجام میدیم رو اینجا مینویسیم بعضی ها کارایی که نوشتیم رو میخونن بعضی ها بی تفاوت میگذرن اونایی که خوندن هم خیلی زود چیزایی که دیگران نوشتن رو فراموش میکنن (شاید به محض خارج شدن از تاپیک یا حتی زودتر!) پس واسه کسی مهم نیست ما وقتی افسرده هستیم ، عصبانی هستیم ، بی حوصله هستیم چیکار میکنیم 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ حقیقت این تاپیک خیلی تلخه...با اشتیاق کارایی که انجام میدیم رو اینجا مینویسیم بعضی ها کارایی که نوشتیم رو میخونن بعضی ها بی تفاوت میگذرن اونایی که خوندن هم خیلی زود چیزایی که دیگران نوشتن رو فراموش میکنن (شاید به محض خارج شدن از تاپیک یا حتی زودتر!) پس واسه کسی مهم نیست ما وقتی افسرده هستیم ، عصبانی هستیم ، بی حوصله هستیم چیکار میکنیم چقدر فلسفی :164: 4 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ حقیقت این تاپیک خیلی تلخه...با اشتیاق کارایی که انجام میدیم رو اینجا مینویسیم بعضی ها کارایی که نوشتیم رو میخونن بعضی ها بی تفاوت میگذرن اونایی که خوندن هم خیلی زود چیزایی که دیگران نوشتن رو فراموش میکنن (شاید به محض خارج شدن از تاپیک یا حتی زودتر!) پس واسه کسی مهم نیست ما وقتی افسرده هستیم ، عصبانی هستیم ، بی حوصله هستیم چیکار میکنیم دوست عزیز، حقیقت همینه که میگی. همه نمیخونن، یا حداقل فقط روخوانی میکنن:vahidrk: ولی بعضی ها هم هستن که واقعا با احساس میخونن و درک میکنن ما مینویسیم که همچین دوستانی بخونن، و کمی درد و دل باشه واسمون. اینطور نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده