Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع پانزدهمین دوره مسابقه عکس با دوربین شخصی " حشرات/ حیوانات/ پرندگان " انتخاب شد... شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا روز جمعه 90/11/28 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 نفر : نفر اول 100 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز 28 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آخجون, چه موضوع خوبی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ موضوعت عالیه، اما عکسم نیست. یه لاک پشت داشتم که داشت دُم گربه مزاحم همسایمونو گاز میگرفت،از کجا پیداش کنم. 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آخ جون....من یه عکس برا این دارم 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ این موضوع پیشنهاد کی بوده؟!! حمید شهرساز؟! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ این موضوع پیشنهاد کی بوده؟!! حمید شهرساز؟! نه گلم موضوعات از طریق نظرسنجی انتخاب میشن انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ موضوعش جالبه تاحالا چنتا عکس رسید؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ موضوعش جالبه تاحالا چنتا عکس رسید؟ تا الان 3 عکس 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ فرق نداره عکسش چجوری باشه؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اگر عکس پیدا کردم شرکت میکنم 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ چندتایی عکس دارم ...زیاد جالب نیستند ولی شرکت میکنم 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نمیشه 2-3 تا بفرستیم؟ یکی پرنده یکی حشره یکی حیوون؟ عکس دارم حتما میفرستم 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیک آپ... تا الان 10 تا عکس تا شب وقته...زود زود زود عکس بفرستید 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیک آپ...تا الان 10 تا عکس تا شب وقته...زود زود زود عکس بفرستید پس زود تا شب تاپیکشو بزنا لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تا الان 13 عکس... یه ربع دیگه تاپیک مسابقه زده میشه. هر کی جا مونده زودتر عکسشو بفرسته بیاد لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ [h=3]نظرسنجی پانزدهمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع : حشرات/ حیوانات/ پرندگان[/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده