Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آیا علت این رخوت و سستی ما در نا امیدی و یکنواخت شدن زندگیه اجتماعی مون هست؟ اگر پاسخ مثبته مگر نه اینکه لازمه هرگونه اصلاحی، آگاهی از وضعیت فعلی خودمون هست؟! ربطی به نا امیدی و یکنواختی زندگی نداره. ماجرای گرگ و گوسفنده، نه میتونی به گوسفند چیزی بفهمونی نه میتونی از گرگ بخواهی از دریدن دست برداره. خاورمیانه هم با کل دنیا فرق داره،وگرنه کل پیامبران جهان با عدد 124000 !!!!!!!!!! فقط تو این منطقه ظهور نمیکردن. پس مطمئنا مردم این خطه بدجوری مشکل دارند. ولشون کنین خوش باشن. 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بسته شدن یاهو مسنجر.کلا خیلی وقته دیگه هیچ اتفاق و خبری به نظرم مهم نمیاد. این یعنی نا امیدی مطلق . حد اقل مث خیلی ها ظاهر سازی کن بگو اخرشه اخرشونه دیگه تمومه داره تموم میشه و ازین دلخوشکنک بازی ها 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یه مقدار فک نمیکنید نسبت به اطراف خودمون بی تفاوت هستیم؟ فک نمی کنید لازمه هر نوع پیشرفت و تحقق اهدافمون، «آگاهی» هست! آگاهی به معنای خودشناسی و معرفت به پیرامون که جای خود ما حتی از وقایعی که کنارمون اتفاق میفته خیلی راحت عبور میکنیم اما در کشورهای مترقی، به واسطه کوچکترین حقی که احساس میکنن ازشون تضییع شده به سرعت اطلاع رسانی گسترده میکنن و دنبال استیفای حقوق از دست رفتشون هستن! آیا علت این رخوت و سستی ما در نا امیدی و یکنواخت شدن زندگیه اجتماعی مون هست؟ اگر پاسخ مثبته مگر نه اینکه لازمه هرگونه اصلاحی، آگاهی از وضعیت فعلی خودمون هست؟! هدف من از این تاپیک اینه که یک مقدار بیشتر به خودمون بیاییم امیدوارم این یک ماه تمرین خوبی برامون باشه و همدیگر و بیشتر آگاه کنیم! دلتون خوشه ها، اون ناامیدی و یکنواختی زندگیمون خودش معلول خیلی اتفاقات سیاسی هستش که کنترلش از دایره قدرت ما خارجه. 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ربطی به نا امیدی و یکنواختی زندگی نداره. ماجرای گرگ و گوسفنده، نه میتونی به گوسفند چیزی بفهمونی نه میتونی از گرگ بخواهی از دریدن دست برداره. خاورمیانه هم با کل دنیا فرق داره،وگرنه کل پیامبران جهان با عدد 124000 !!!!!!!!!! فقط تو این منطقه ظهور نمیکردن. پس مطمئنا مردم این خطه بدجوری مشکل دارند. ولشون کنین خوش باشن. با قاطعیت باهات مخالفت میکنم, چراکه با شناختی که ازت دارم میدونم تو هم در درونت همچین اعتقادی رو نداری و این اظهار نظرت رو بیشتر رو حساب همون خستگی و نارضایتی از وضع موجود میگذارم قبول دارم مسیر فوق االعاده سخت و طولانیه اما شدنیه.. و مهمتر اینکه باید از خودمون شروع کنیم «مشکلی» رو که بهش اشاره کردی قطعا لاینحل نیست. 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ دلتون خوشه ها، اون ناامیدی و یکنواختی زندگیمون خودش معلول خیلی اتفاقات سیاسی هستش که کنترلش از دایره قدرت ما خارجه. کنترل هیچ چیز از دست مردم خارج نیست اگر خودمون بخواییم خدا سرنوشت هیچ قومی را دگرگون نساخت؛ مگر انکه خود آنها تصمیم به تغییر گرفتند (فک کنم سوره رعد هست) 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ کنترل هیچ چیز از دست مردم خارج نیست اگر خودمون بخواییم خدا سرنوشت هیچ قومی را دگرگون نساخت؛ مگر انکه خود آنها تصمیم به تغییر گرفتند (فک کنم سوره رعد هست) من یکی که متوجه شدم اینا فقط شعاره. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ با قاطعیت باهات مخالفت میکنم, چراکه با شناختی که ازت دارم میدونم تو هم در درونت همچین اعتقادی رو نداری و این اظهار نظرت رو بیشتر رو حساب همون خستگی و نارضایتی از وضع موجود میگذارم قبول دارم مسیر فوق االعاده سخت و طولانیه اما شدنیه.. و مهمتر اینکه باید از خودمون شروع کنیم «مشکلی» رو که بهش اشاره کردی قطعا لاینحل نیست. نسل بع بعی صفت رو نمیتونی تغییر بدی،باید منتظر بشی از بین بره. با علم مکانیک شکست جوابتو میدم. در بحث شکست ما سه مرحله داریم : شکل گیری ترک، رشد و پیشروی ترک، شکست نهایی. مهمترین بخش قسمت اول هست که شکل گرفته یعنی شکل گیری ترک در ریز ساختارهای بدنه جامعه،نسل جوان امروز حرفی میزنه که نسل جوان زمان محمد رضا پهلوی حتی از تفکر درباره اش وحشت داشت بس که وحشت از قدیس ها بالا بود، تک و توک آدم هایی پیدا میشدن که یک چیزایی بگن که اونها هم محو میشدن. مثلا کسی مثل گلشیفته اگه سال 60 چنین حرکتی میکرد،اکثریت مردم نفی میکردند،اما امروز فقط یک بدنه متعصب داره اون رو نفی میکنه. حالا این ریز ترک ها برای اینکه به ترک بزرگ تبدیل بشن و این تابو رو بشکنن،باید جلوشون هرچی هست از بین بره و این زمان میخواد. تحجر هم درمان نمیشه جز با تعویض یکی دو نسل،چون استارت نابودیش خورده شده. 6 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ نسل بع بعی صفت رو نمیتونی تغییر بدی،باید منتظر بشی از بین بره. با علم مکانیک شکست جوابتو میدم. در بحث شکست ما سه مرحله داریم : شکل گیری ترک، رشد و پیشروی ترک، شکست نهایی. مهمترین بخش قسمت اول هست که شکل گرفته یعنی شکل گیری ترک در ریز ساختارهای بدنه جامعه،نسل جوان امروز حرفی میزنه که نسل جوان زمان محمد رضا پهلوی حتی از تفکر درباره اش وحشت داشت بس که وحشت از قدیس ها بالا بود، تک و توک آدم هایی پیدا میشدن که یک چیزایی بگن که اونها هم محو میشدن. مثلا کسی مثل گلشیفته اگه سال 60 چنین حرکتی میکرد،اکثریت مردم نفی میکردند،اما امروز فقط یک بدنه متعصب داره اون رو نفی میکنه. حالا این ریز ترک ها برای اینکه به ترک بزرگ تبدیل بشن و این تابو رو بشکنن،باید جلوشون هرچی هست از بین بره و این زمان میخواد. تحجر هم درمان نمیشه جز با تعویض یکی دو نسل،چون استارت نابودیش خورده شده. حرفات کاملا متین اما لازمه همین پیشرفته هایی که گفتی مگه نه این که بتدریج درجه آگاهی و شعور مردم از پیرامون خودشون افزایش پیدا کرد؟! مگه نه اینکه بودند کسایی که این آگاهی و خودباوری رو به جامعه تزریق کردند؟ و مگه نه اینکه لازمه تحقق این اهداف، دلسرد نشدن و استمرار در پیگیری مطالبات هست؟ بنظرم نمیشه نشست و به نظار نشست تا مرحله سوم (شکست) تحقق پیدا کنه! چون با فرض تحقق مرحله سوم، بدون ترویج آگاهی، ممکنه مجددا نسل دیگه ایی با خصوصیات منفی دیگه ای شکل بگیره کمااینکه در تاریخ ما، کم تجربه چنین نمونه هایی نداشتیم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اما لازمه همین پیشرفته هایی که گفتی مگه نه این که بتدریج درجه آگاهی و شعور مردم از پیرامون خودشون افزایش پیدا کرد؟! مگه نه اینکه بودند کسایی که این آگاهی و خودباوری رو به جامعه تزریق کردند؟ شما مهمترین مشکل این مردم و جامعه رو چی میدونی؟ اینو اول جواب بدین تا بهتون بگم کجای کار میلنگه. 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من یکی که متوجه شدم اینا فقط شعاره. موافقم اما «شعار» رو در جایی میشه بکار برد که فرد یا گروه «دیگه ایی» میخواد به ما خط یا اندیشه بده اما من و شما که نمیتونیم به خودمون شعار بدیم و سر خودمون رو کلاه بذاریم! من میگم خودمون با جهل مبارزه کنیم؛ آگاه باشیم و این آگاهی رو هم به اطرافیانمون بسط بدیم نظرت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ کنترل هیچ چیز از دست مردم خارج نیست اگر خودمون بخواییم خدا سرنوشت هیچ قومی را دگرگون نساخت؛ مگر انکه خود آنها تصمیم به تغییر گرفتند (فک کنم سوره رعد هست) من یکی که متوجه شدم اینا فقط شعاره. خب درست گفته دیگه یعنی تا دست از شعار بر نداری و وارد عمل نشی و در این راه همه ی ملت باهات نباشند هیچی تغییر نمیکنه وقتی مردم خواستند همه چی تغییر میکنه وقتی نخواستند یعنی نخواستند دیگه زورکی که نیست لابد نمیخوان 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ شما مهمترین مشکل این مردم و جامعه رو چی میدونی؟ اینو اول جواب بدین تا بهتون بگم کجای کار میلنگه. من بزرگترین مشکل رو عدم آگاهی خودمون میدونم اعدم درک درست از مفهوم زندگی، عدم آگاهی از مفهموم آزادی و دموکراسی و مشارکت مردمی، تلقی ناصواب از مفهوم و نقش دین و مذهب در زندگی، عدم خودباوری و اعتماد به نفس (هنوز درک نکردیم با داشته هایی که داریم چقدر میتونیم زندگی با شکوه تری داشته باشیم) عدم اعتماد ملی و همبستگی بین آحاد ملت 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ موافقم اما «شعار» رو در جایی میشه بکار برد که فرد یا گروه «دیگه ایی» میخواد به ما خط یا اندیشه بده اما من و شما که نمیتونیم به خودمون شعار بدیم و سر خودمون رو کلاه بذاریم! من میگم خودمون با جهل مبارزه کنیم؛ آگاه باشیم و این آگاهی رو هم به اطرافیانمون بسط بدیم نظرت چیه؟ تو جامعه ما آگاه بودن منجر میشه به ناامیدی رفیق 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من بزرگترین مشکل رو عدم آگاهی خودمون میدونم اعدم درک درست از مفهوم زندگی، عدم آگاهی از مفهموم آزادی و دموکراسی و مشارکت مردمی، تلقی ناصواب از مفهوم و نقش دین و مذهب در زندگی، عدم خودباوری و اعتماد به نفس (هنوز درک نکردیم با داشته هایی که داریم چقدر میتونیم زندگی با شکوه تری داشته باشیم) عدم اعتماد ملی و همبستگی بین آحاد ملت خوب تحلیل من کمی با شما فرق میکنه. از نظر من دو جور دیکتاتوری وجود داره : 1- دیکتاتوری زمینی 2- دیکتاتوری آسمانی دیکتاتوری زمینی با آگاهی،احساسات،انسجام،اتحاد،اعتماد به نفس و مخصوصا همکاری جامعه فرو میپاشه. همونطور که رژیم گذشته ایران فرو ریخت یا همین انقلاب های عربی اخیر. اما توی بحث مبارزه با دیکتاتوری آسمانی،هر فردی باید در خلوت خودش انقلاب کنه و شما نمیتونی مجبورش کنی ، اینجا دیگه همکاری جامعه نمیتونه سبب ریختن این بنا بشه،چون اینقدر ریشه دوانده که هرچی قطع کنی از یکجا دیگه جوانه میزنه. باید دونه دونه آجرها، خودشون لق بشن تا این بنا بریزه. بدنه جامعه ما هنوز تفکر ارباب و رعیتی را قبول داره، هنوز باور داره محتاج ارباب و نزدیکان ارباب هست. باید منتظر باشیم تا خودشان لق شوند اونهم فقط با صحبت کردن و مدام شعار دادن تا طرف مجبور شه به این شعارها گوش بده. 9 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ تو جامعه ما آگاه بودن منجر میشه به ناامیدی رفیق اطلاع از اوضاع نابه سامان و به طور کلی اطلاع یافتن از هر چیز ناگواری، باعث ناراحتی و دلسردی میشه اما وقتی آگاهی به معنای واقعی کلمه صورت بگیره؛ هر فردی در نهاد و سرشت خودش میگه: خب! حالا که این مشکل، معضل یا مصیبت وجود داره نقش من در رفع این مساله چی هست؟ بنظرم شما فقط به 50% ابتدای آگاهی توجه داری؛ اما آگاهی کامل و صد در صدی، منجر به نشستن و نظاره گر بودن نمیشه دایما شما در پی جستوی راه حل میگردی! آگاهی، آدمی رو به حرکت وامیداره و حرکت، سرآغاز امیدواریه دوست عزیزم به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ توی بحث مبارزه با دیکتاتوری آسمانی،هر فردی باید در خلوت خودش انقلاب کنه و شما نمیتونی مجبورش کنی ، اینجا دیگه همکاری جامعه نمیتونه سبب ریختن این بنا بشه،چون اینقدر ریشه دوانده که هرچی قطع کنی از یکجا دیگه جوانه میزنه. باید دونه دونه آجرها، خودشون لق بشن تا این بنا بریزه. بدنه جامعه ما هنوز تفکر ارباب و رعیتی را قبول داره، هنوز باور داره محتاج ارباب و نزدیکان ارباب هست. باید منتظر باشیم تا خودشان لق شوند اونهم فقط با صحبت کردن و مدام شعار دادن تا طرف مجبور شه به این شعارها گوش بده. هیچ امر مهمی با نظاره کردن تحقق پیدا کرده؟ شما معتقد به گذر زمان هستی من هم هستم؛ اما همراه با مقوله آگاهی باز هم من تاکید میکنم، بر فرض هم که بدون هیچگونه تلاش و تکاپویی از طرف مردم، نسلی که شما بهش اشاره کردی مضمحل بشه، جایگزین این نسل هم چیز خوبی از آب در نمیاد چون آموزش لازم رو ندیده و آگاهی لازم بهش تزریق نشده 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ باز نشدن میل باید چند روزی تحمل کرد احتمالا تا بیست و پنجم هم همین وضعیت باشه خدا نگذره از این فتنه گرا که باعث عذاب ما همش میشن 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ هیچ امر مهمی با نظاره کردن تحقق پیدا کرده؟ شما معتقد به گذر زمان هستی من هم هستم؛ اما همراه با مقوله آگاهی باز هم من تاکید میکنم، بر فرض هم که بدون هیچگونه تلاش و تکاپویی از طرف مردم، نسلی که شما بهش اشاره کردی مضمحل بشه، جایگزین این نسل هم چیز خوبی از آب در نمیاد چون آموزش لازم رو ندیده و آگاهی لازم بهش تزریق نشده برای آگاهی دادن نیاز به ابزار هست. ابزاری برای آگاهی دادن به قشر عوام در اختیار ما نیست. مخاطبین ما اکثرا جامعه دانشگاهی و باسوادتر جامعه هستن که نظرشون مشخصه. ما با بطن جامعه چه کنیم که فقط تلویزیون میداند چیست. 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ عقیده زیبایی بود هرچند غلط (بنظر من) غلط چرا؟؟؟؟؟ از این اخباری که میشنوید خودشونم از راست و دروغش خبر ندارن. ترجیح میدم نشنوم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده