رفتن به مطلب

به نظر شما مهمترین اتفاق امروز چه بود؟!!!

keyvan64

ارسال های توصیه شده

از امروز مورخ 20 بهمن 1390 به مدت 30 روز

از دوستان عزیز دعوت می گردد تا مهمترین و تاثیرگذارترین اتفاقی که در طول روز واقع شده است را بیان نمایند!

از آنجا که ذائقه و سلیقه هر کدام از بزرگواران متفاوت می باشد، ما در پایان هر روز با انبوهی از اخبار گوناگون در حوزه های مختلف اجتماعی، اقصادی، فرهنگی، هنری، ورزشی و... روبرو خواهیم شد که ممکن است بنا به حجم کاری گسترده در طول روز از آنها غافل شویم.

اما برای پرهیز از اینکه تاپیک حاضر، تبدیل به یک سایت خبرگزاری صرف نشود؛ در پایان هر روز، درباره مهمترین اخبار و اتفاقات طول روز به بحث و تبادل نظر خواهیم نشست و از نظرات مختلف دوستان بهره مند می شویم. وانگهی هر کدام از خبرهای تأثیر گذار، خود می تواند بنا به سیلقه و قریحه دوستان، به موضوع تاپیکی جداگانه مبدل گردد.

به نظر شما مهمترین اتفاق امروز چه بود؟!!!

:icon_gol:

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وتو کردن قطعنامه ی شورای امنیت علیه سوریه توسط روسیه! البته مال چند روز پیشه! ولی به نظرم خیلی مهم بود!

• Like 10
لینک به دیدگاه

الان روز شروع شده اما اخبار قابل توجهي نشنيدمhanghead.gif

اما دو روز پيش خبر مهم تو شهرمون پيدا شدن دونفر از 4 نفري بود كه زير بهمن مونده بودن

البته خبر تاسف اوري بود واسه ماsigh.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
خیلی به اخبار علاقه مندیها......

راستش من اصلا خبر مبر دوس ندارم:ws3:

راه خودمو میرم به اطرافم هم کاری ندارم.icon_pf%20%2834%29.gif

عقیده زیبایی بود هرچند غلط (بنظر من)

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمترین اتفاق امروز این بود که دولت پورت 403 رو بست و یاهو مسنجر بالا نمیاد

جدی؟ پس بخاطر همینه که امروز ویلچر شکن هم کار نمیکرد؟!

مرسی از اطلاع رسانیت:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمترین اتفاق امروز این بود که دولت پورت 403 رو بست و یاهو مسنجر بالا نمیاد

در حالی که بیش از 70 درصد کاربران اینترنت در ایران با سرعت کمتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه که آن هم با اختلالات متعددی روبرو است به اینترنت دسترسی دارند، مردم کشور کره جنوبی با سرعت متوسط 13 مگابیت بر ثانیه به اینترنت وصل می شوند. :icon_pf (34):

برمبنای طبقه بندی آکامای کره جنوبی در راس فهرست 10 کشور برتر دارای پرسرعت ترین پهنای باند اینترنت قرار دارد و هنگ کنگ با سرعت 10.3 مگابیت برثانیه در رتبه دوم و ژاپن با سرعت 8.9 مگابیت برثانیه در رتبه سوم قرار دارد.:icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من برای امروز مورخ 20 بهمن 1390 میشه به موارد ذیل اشاره کرد:

تداوم بلاتکلیفی در انتخاب رییس دانشگاه آزاد

گران شدن مجدد قیمت بلیط هواپیما

ادامه بحران و کشتار در سوریه و تصمیم جدید کشورها برای حل مساله (این بار خارج از اختیارات شورای امنیت)

استعفای فابیو کاپلو از مربیگری تیم ملی و تاکید اتحادیه فوتبال انگلیس بر مبارزه با نژادپرستی

تعطیلی مجلس به مدت یک ماه

• Like 4
لینک به دیدگاه

مهمترین اتفاق امروز این بود که خونه ی ما یه حال و هوای عجیبی داشت پر از میوه وشیرینی و شمع و اینا بود

ولی به من گفتن زود باش برو خونه خاله . اینجا جای تو نیست دیگه شب برگرد !

• Like 3
لینک به دیدگاه

مهمترین اتفاقی که برام افتاد این بود که نصف فصل انتگرال ها رو از کتاب جورج توماس خوندم!!!!

اما مسلما این برای من یه اتفاق بزرگ بود! میگم اتفاق چون من از این خرخونی ها نمیکنم!!!:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

امروز اخبار رسانه ملی دوباره حال و هوای دیگری داشت.

شور و شعف ملت همیشه در صحنه برای شرکت در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن.

تجلی اسلام واقعی در همین انقلاب است،شک نکنید.:icon_gol:

اما صحنه ای که برام ارزشمند بود،مصاحبه با یک پیرزن گوژپشت بود.

که گفت : آمریکا و اسرائیل آگاه باشین ما تا نفس داریم،پشت ولی امرمون هستیم، بترسین از روزی که رهبرمون حکم جهاد بدن. :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

درسم تموم شد

ولی خیلی دیر

بعد از 2 سال کاردانی ماشین ابزار (قزوین)

3 سال کارشناسی جامدات (تهران مرکز)

ولی با یه معدل متوسط

17.20

شکر

• Like 4
لینک به دیدگاه

بچه ها یه مقدار فک نمیکنید نسبت به اطراف خودمون بی تفاوت هستیم؟

فک نمی کنید لازمه هر نوع پیشرفت و تحقق اهدافمون، «آگاهی» هست!

آگاهی به معنای خودشناسی و معرفت به پیرامون که جای خود

ما حتی از وقایعی که کنارمون اتفاق میفته خیلی راحت عبور میکنیم اما در کشورهای مترقی، به واسطه کوچکترین حقی که احساس میکنن ازشون تضییع شده به سرعت اطلاع رسانی گسترده میکنن و دنبال استیفای حقوق از دست رفتشون هستن!

آیا علت این رخوت و سستی ما در نا امیدی و یکنواخت شدن زندگیه اجتماعی مون هست؟

اگر پاسخ مثبته مگر نه اینکه لازمه هرگونه اصلاحی، آگاهی از وضعیت فعلی خودمون هست؟!

هدف من از این تاپیک اینه که یک مقدار بیشتر به خودمون بیاییم

:icon_gol:

امیدوارم این یک ماه تمرین خوبی برامون باشه و همدیگر و بیشتر آگاه کنیم!:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...