saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ با درود بنظرم هر ایرانی یا غیر ایرانی آشنا به شعر و ادبیات با نام و آوازه خیام آشناست . بخاطرعلاقه به شعرهای ایشان ، در نظر دارم هر روز دست کم یک بیت از شعرهای شاعر بلند آوازه کشورم ایران را در این جستار بنویسم . حضور شما دوستداران خیام ونوشتن یادگاری هایتان مایه خوشوقتی ام خواهد شد. خیــــــــام زادروز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خورشیدی، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میلادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درگذشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خورشیدی، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میلادی ************************** ماییم و می و مطرب و این کنج خراب جان و دل و جام و جامه در رهن شراب فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب خیام 16 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ آن قصر که جمشید در او جام گرفت آهو بچه کرد و شیر آرام گرفت بهرام که گور میگرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت :icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ امروز ترا دسترس فردا نیست و اندیشه فردات بجز سودا نیست ضایع مکن این دم ار دلت شیدا نیست کاین باقی عمر را بها پیدا نیست 11 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ ای آمده از عالم روحانی تفت حیران شده در پنج و چهار و شش و هفت می نوش ندانی ز کجا آمدهای خوش باش ندانی بکجا خواهی رفت 10 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ این کهنه رباط را که عالم نام است و آرامگه ابلق صبح و شام است بزمیست که وامانده صد جمشید است قصریست که تکیهگاه صد بهرام است :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ تاکی غم آن خورم که دارم یا نه / وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پر کن قدح باده که معلومم نیست / کاین دم که فرو برم برآرم یا نه 9 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ خوش باش که پخته اند سودای تو دی / فارغ شده اند از تمنای تو دی قصه چه کنم که بی تقاضای تو دی / دادند قرار کار فردای تو دی 10 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ تا چند زنم بروی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت 10 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ ابر آمد و باز بر سر سبزه گریست بی باده ارغوان نمی باید زیست این سبزه که امروز تماشاگه ماست تا سبزه خاک ما تماشاگه کیست 10 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ این یک دوسه روز نوبت عمر گذشت/چون آب به جویبارو چون باد به دشت هرگز غم دو روز مرا یاد نگشت/روزیکه نیامده است و روزی که گذشت 9 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ای پیر خردمند پگه تر برخیز آن کودک خاکبیز را بنگر تیز پندش ده و گو که نرم نرمک می بیز مغز سر کیقباد و چشم پرویز 14 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چون نیست حقیقت و یقین اندر دست فارغ بودن ز کفر و دین دین منست گفتم به عروس دهر کابین تو چیست گفتا دل خرم تو کابین منست 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یک قطره آب بود و با دريا شد یک ذره خاک و با زمین یکتا شد آمد شدن تو اندرين عالم چيست؟ آمد مگسی پدید و ناپیدا شد 11 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ چون بلبل مست راه در بستان یافت / روی گل و جام و باده را خندان یافت آمد به زبان حال و در گوشم گفت / دریاب که عمر رفته را نتوان یافت 10 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ گر شاخ بقا ز بیخ بختت رست است ور بر تن تو عمر لباسی چست است در خیمه تن که سایبانیست ترا هان تکیه مکن که چارمیخش سست است 11 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ . در عشق تو از ملالتم ننگی نيست با بيخبران در اين سخن جنگی نيست اين شربت عشق داروی مردانست نامردانرا از اين قدح رنگی نيست 7 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ . نا كرده گناه در جهان كيست؟ بگوی و آنكس كه گنه نكرد چون زيست؟ بگوی من بد كنم و تو بد مكافات دهی پس فرق ميان من و تو چيست؟ بگوی 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ . ســرمست بــه ميــخانه گــذر كــردم دوش پــيــری ديــدم مسـت سـبـویــی بــر دوش گـفـتـم كــه چــرا نــداری از يــزدان شــرم گـفـتـا كــه كــريم اسـت خــدا ، بــاده بـنـوش [TABLE=width: 100%] [TR] [/TR] [TR] [TD=width: 50%, align: center][/TD] [TD=width: 50%, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] 6 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ گویند بهشت و حور و عین خواهد بود/ آنجا می ناب و انگبین خواهد بود گر ما می معشوق گزیدیم چه باک/چون عاقبت کار همین خواهد بود 6 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ گویند مرا که دوزخی باشد مست قولی است خلاف دل در آن نتوان بست گر عاشق و مست دوزخی خواهد بود فردا بینی بهشـت همچون کف دست 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده