.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ دوستایگلم یه سوال علمي شرعي اجتماعی برام پیش اومده امروز با دوست دخترم بیرون بودم،تارسیدم خونه دست کردم تو جیبم دیدم گوشیم نیست! ! زنگ زدم کسی جوابنداد مسیری رو که پیاده اومده بودم برگشتم، نبودمنمجوگیر!!! گفتم !!!خدایا اگه پیدا بشه یه گوسفند میکشم خلاصه با حال و روز داغون برگشتم خونه، زنگ زدم به دوست دخترم گفتم: ... عزیزممن گوشیم گم شده، اگه زنگ زدی یا اس.ام.اس دادیجواب ندادم نگران نشو گفتنه عزیزم من نگران نشدم چون گوشیتو توی ماشین من جا گذاشتی.ولی نیوشا جون ومهسا جون و عسل جون تاحالا کلی اس.ام.اس دادن ویک بند هم دارن زنگ میزنن!فکر کنم اونا خیلی نگرانتشدن. گوشیتو میندازم تو سطل آشغالِ کنارِدرِ ورودیِ همون پارکِ خراب شده ای که با توی عوضی توش آشنا شدم.دیگه هم به من زنگنزن ...! باااای هانــــــی حالا یه سوال: من الان باید گوسفند بکشم یا نبایدبکشم؟؟؟ نقل از باریجه 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ دوس دخترت اسمش چيه؟؟؟ فک کن بلقیس لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ نه خير گوسفند نكش بيچاره گوسفند رو چي كار داري خودت رو بكش براي خدا بكش براي خدا خودت رو قرباني كن لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ دوستایگلم یه سوال علمي شرعي اجتماعی برام پیش اومده امروز با دوست دخترم بیرون بودم،تارسیدم خونه دست کردم تو جیبم دیدم گوشیم نیست! ! زنگ زدم کسی جوابنداد مسیری رو که پیاده اومده بودم برگشتم، نبودمنمجوگیر!!! گفتم !!!خدایا اگه پیدا بشه یه گوسفند میکشم خلاصه با حال و روز داغون برگشتم خونه، زنگ زدم به دوست دخترم گفتم: ... عزیزممن گوشیم گم شده، اگه زنگ زدی یا اس.ام.اس دادیجواب ندادم نگران نشو گفتنه عزیزم من نگران نشدم چون گوشیتو توی ماشین من جا گذاشتی.ولی نیوشا جون ومهسا جون و عسل جون تاحالا کلی اس.ام.اس دادن ویک بند هم دارن زنگ میزنن!فکر کنم اونا خیلی نگرانتشدن. گوشیتو میندازم تو سطل آشغالِ کنارِدرِ ورودیِ همون پارکِ خراب شده ای که با توی عوضی توش آشنا شدم.دیگه هم به من زنگنزن ...! باااای هانــــــی حالا یه سوال: من الان باید گوسفند بکشم یا نبایدبکشم؟؟؟ نقل از باریجه به لحاظ علمی که چیزی در این مطلب بنظر نمیاد!! از نظر شرعی خوب حتما باید گوسفنده رو بکشی چون گوشیت پیدا شده و تعهد کردی و اگه نذرو ادا نکنی مشکل داره ،اما خوب سعی کن دوست دخترات هم مثل خودت اهل شرع و حرامو حلال باشن که با جاری کردن عقد موقت دیگه مشکلی با بقیه صیغه هات نداشته باشن!!! یعنی چی بی ادب ،بخاطر دو سه تا دوست دختر، اینقده چیز بهت گفت از نظر اجتماعی هم در باره گوسفنده نمیدونم ،ولی معلومه تازه شروع کردیو دو سه تا دوست دختر با هم گرفتی و هنوز خیلی وارد نیستی:biggrin: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خجالت نمی کشی؟آخه بلقیس چه گناهی کرده؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ به لحاظ علمی که چیزی در این مطلب بنظر نمیاد!! از نظر شرعی خوب حتما باید گوسفنده رو بکشی چون گوشیت پیدا شده و تعهد کردی و اگه نذرو ادا نکنی مشکل داره ،اما خوب سعی کن دوست دخترات هم مثل خودت اهل شرع و حرامو حلال باشن که با جاری کردن عقد موقت دیگه مشکلی با بقیه صیغه هات نداشته باشن!!! یعنی چی بی ادب ،بخاطر دو سه تا دوست دختر، اینقده چیز بهت گفت از نظر اجتماعی هم در باره گوسفنده نمیدونم ،ولی معلومه تازه شروع کردیو دو سه تا دوست دختر با هم گرفتی و هنوز خیلی وارد نیستی:biggrin: مخلصیم شما باید از تجربیاتت براشون بگین جووننُ و جاهل لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ فک کن بلقیس ای ناقلا ، این بلقیسو از کجا پیداش کردی ؟!!! خیلی جیگره،کی رفته بودی یمن ما خبر نداشتیم: بلقیس دختر رئیس جمهور یمن علی صالح لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده