Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 860132]بچه که بودم دوست داشتم بزرگ شمدبستان که بودم دوست داشتم دکتر شم راهنمایی بودم دوست داشتم مخترع شوم دبیرستان که بودم دوست داشتم زود تر برم دانشگاه الان هم که زن و بچه دارم دوست دارم بازم برگردم دوران کودکی تا دوباره از اول شروع کنم ولی نمیشه بخاطر همین دوست دارم کار کنم بچه هام یه چیزی بشن خودمون که نشدیم دقیقا همینه، آدم تا وقتی که بچه هست دوست داره زودتر بزرگ شه، وقتی هم که بزرگ میشه مشکلات انقدر زیاد میشه که دوست داره دوباره برگرده به دوران بچگی اول از همه هدفم توی زندگی اینه که با درس خوندنم به یه جایی برسم که از همه کسایی که الان بهم نزدیکن دور بشم..... حالا این دوری باعث میشه یا من قدر اونارو بدونم یا اونا قدر منو.... بعد در کنار یه آدم سرشناس یه آشپز حرفه ای هم بشم و تا جایی که میتونم دل آدمارو خوش کنم..... من که به هدفم میرسم ایشالاه شما هم برسید.....:hapydancsmil: با آشپزی دل آدمارو خوش کنی؟ خدا خیرت بده ، آدم سرشناس برای آشپزی و زندگی سامان گلریز سلام برای مردن رهایی آرامش رفتن ... بمیریم بلکه راحت شیم..! چقد مایوس 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ چه قدر واقعا تو ایران امید به زندگی بالاس...چه کردن با نسل ما...این درد و دل بود ربطی به هدفم نداشت... من چند تا کار هست که باید تو زندگیم انجام بدم نمی دونم اسمش هدفه، آرزوئه یا............ اینه که بتونم یه کار بزرگ برای کودکان کار و خیابان تو تهران انجام بدم...از طریق NGO تو ايران ميسر نيست...بعد ازون هم این که دوست دارم بزرگترین خیریه رو تو جهان داشته بشم...این خیلی آرمانی شد اما خب دوست دارم...کلا اهدافم در این راستاس یه سریش، آفریقام دوست دارم برم برای کمک... 6 لینک به دیدگاه
eng.soli_asali 493 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ #222222]دقیقا همینه، آدم تا وقتی که بچه هست دوست داره زودتر بزرگ شه، وقتی هم که بزرگ میشه مشکلات انقدر زیاد میشه که دوست داره دوباره برگرده به دوران بچگی با آشپزی دل آدمارو خوش کنی؟ خدا خیرت بده ، آدم سرشناس برای آشپزی و زندگی سامان گلریز چقد مایوس نهههههههههههه ... نگرفتی چی شد مهندسی..... 3 هدف.... 1) یه آدم سرشناس ولی دور از اینجا 2) آشپز حرفه ای 3) انرژی مثبت دادن به همه ی آدما بخصوص آدمای خاص..... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ چه قدر واقعا تو ایران امید به زندگی بالاس...چه کردن با نسل ما...این درد و دل بود ربطی به هدفم نداشت... آدما تو شرایط سخته که ستاره میشن 1 لینک به دیدگاه
eng.soli_asali 493 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ آره... صداشو داری..... سناتور مینویسه میگه.... که آدم تو محدودیت هاست که ستاره میشه..... 1 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ چه قدر واقعا تو ایران امید به زندگی بالاس...چه کردن با نسل ما...این درد و دل بود ربطی به هدفم نداشت... حرف دلمونو زدی... تو ایران همه چی بد جا افتاده! حتی رسیدن به آرزو! یارو راهنماییشو بزور گذرونده میگه هدفم ناسا هست.. 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 860426]یارو راهنماییشو بزور گذرونده میگه هدفم ناسا هست.. ربطی نداره دوست عزیز ... یادمه یه جا خوندم .قتی انیشتین بچه بود ، پدش میبرتش پیش شخصی برای شروع علم آموزی. بعد از مدتی اون شخص از دست انیشتین خسته میشه و به پدرش میگه این بچت سگی بیش نیست . ( از لحاظ نفهمیدن) بدها انیشتین ، انیشتین میشه . 4 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ #222222]ربطی نداره دوست عزیز ... یادمه یه جا خوندم .قتی انیشتین بچه بود ، پدش میبرتش پیش شخصی برای شروع علم آموزی. بعد از مدتی اون شخص از دست انیشتین خسته میشه و به پدرش میگه این بچت سگی بیش نیست . ( از لحاظ نفهمیدن) بدها انیشتین ، انیشتین میشه . حرفتون کاملا منطقیه...راستش منظورم یکم وسیعه(اقتصادی و سیاسی) .. که فک نکنم زیاد به هدف از زندگی ربط داشته باشه اگه علاقه مندین ادامه بدیم!آخه برمیگرده به سیستمای آموزشی کشور 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ حرفتون کاملا منطقیه...راستش منظورم یکم وسیعه(اقتصادی و سیاسی) .. که فک نکنم زیاد به هدف از زندگی ربط داشته باشهاگه علاقه مندین ادامه بدیم!آخه برمیگرده به سیستمای آموزشی کشور منظورتون همون بحث "شایسته سالاری و اینکه تو مملکت ما چیزی سر جای خودش نیست" ، هست ؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ حرف دلمونو زدی... تو ایران همه چی بد جا افتاده! حتی رسیدن به آرزو! یارو راهنماییشو بزور گذرونده میگه هدفم ناسا هست.. راستش اتفاقا من عاشق آدمایی هستم که آرزوهای بزرگ دارن... چیزی که منو رنج میده این ناامیدی نسبت به فرداهاس که باعث میشه اصلا به اهدافمون فکر هم نکنیم... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلام . سلام برای چی زندگی میکنید ؟ واسه مامانم زندکی میکنم دنبال چی هستین تو زندگیتون ؟ ارامش دارین سعی میکنید به چی برسید ؟ ارامش کلاً هدفتون تو زندگیتون چیه ؟ کلا اول تموم شدن درسم ، بعد کار کار کار 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی از بچه ها که نظر دادن گفتن دنبال آرامش هستن . منم همیشه دنبال آرامش بودم ، یه زندگی بی دغدغه، حتی تو پروفم تو قسمت علاقه مندی هام نوشته بودم آرامش . بعد که خوب بهش فکر کردم نظر بزرگان هم خوندم نظرم عوض شد . به جملات زیر بنگرید : 1. آنانیکه همیشه در آرامش هستند لاابالی ترین آدمهایند . ارد بزرگ 2. آرامش اگر همیشگی باشد سستی و پلشتی در پی دارد . ارد بزرگ 3. آرامش مدام نیز کسل کننده است. گاهی طوفان هم لازم است . فردریش نیچه آرامش خیلی خوبه ، ولی نه اینکه آدم هیچ چیزی به خودش راه نده 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ کی مایوسه؟!!!! من ؟!! نه ... من فقط می گم مرگ بزرگ ترین موهبته توی این دنیا که هر روز داره زشت تر میشه و اگه امید مردن نباشه لحظه ای نمیشه زیست منم مثل همه آرزو های کوچیکم و بزرگی دارم که امیدورام بهشون برسم و برای رسیدن بهشون تلاش می کنم اما همه این آرزو ها برای رهاییه الان یه حس اسارت دارم و آرزوم اینه که دیگه این حس رو نداشته باشم و فکر می کنم مرحله بعد از رهایی آرامشه امیدوارم به اون آرامشی که هیچ طوفانی بعدش نیست برسم و آخر سر هم باید رفت رفتن همیشه اختیاری نیست آدم یه جاهایی رو مجبوره ... ( امیدوارم سبک بال برم ) 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ کی مایوسه؟!!!! من ؟!! نه ... من فقط می گم مرگ بزرگ ترین موهبته توی این دنیا که هر روز داره زشت تر میشه و اگه امید مردن نباشه لحظه ای نمیشه زیست منم مثل همه آرزو های کوچیکم و بزرگی دارم که امیدورام بهشون برسم و برای رسیدن بهشون تلاش می کنم اما همه این آرزو ها برای رهاییه الان یه حس اسارت دارم و آرزوم اینه که دیگه این حس رو نداشته باشم و فکر می کنم مرحله بعد از رهایی آرامشه امیدوارم به اون آرامشی که هیچ طوفانی بعدش نیست برسم و آخر سر هم باید رفت رفتن همیشه اختیاری نیست آدم یه جاهایی رو مجبوره ... ( امیدوارم سبک بال برم ) موهبت های قشنگتری هم وجود داره، زندگی، خنده و تمام چیزایی که با دیدنشون لذت میبریم . تا زندگی هست چرا به مرگ فکر کنیم ؟ ینی واقعا فکر میکنی آدم باید به امید مرگ به زندگیش ادامه بده ؟ جامعه داره زشت تر میشه قبول، ولی تا بوده در تاریخ همین بوده ، مرگ پایان همه چیز نیست ، چرا جاودانه نشیم و بریم ؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ منظورتون همون بحث "شایسته سالاری و اینکه تو مملکت ما چیزی سر جای خودش نیست" ، هست ؟ شایسته سالاری که نه!! ولی یجورایی باید هرچیزی سر جای خودش باشه! اینکه هرکی سرشو بندازه بره تو دانشگاه((خصوصا آزاد)) 2 ترم نشده انصراف میده...درحالیکه شاید همین آدم تو یه زمینه غیردرسی ((عملی)) مهارت زیادی داره!! درحالیکه تنها راهش برای رسیدن به اون نقطه تحصیل تو دانشگاه و گرفتن یدونه مدرکه!! راستش اتفاقا من عاشق آدمایی هستم که آرزوهای بزرگ دارن...چیزی که منو رنج میده این ناامیدی نسبت به فرداهاس که باعث میشه اصلا به اهدافمون فکر هم نکنیم... موافقم..خیلی شدید. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ سلام . به به سلام از ماست برای چی زندگی میکنید ؟ والا ناخواسته پریدیم بیرون پس مجبوریم زندکی کنیم پ.ن 90 درصد بچه های آخر فقط قرار بود بوسه ای بیش نباشند دنبال چی هستین تو زندگیتون ؟ به مقدار بسیار زیادی آرامش و آسایش و تن سالم دارین سعی میکنید به چی برسید ؟ والا ما هی سعی کردیم ولی نمیدونم چرا نمیرسیم ولی تمام سعیمو میکنم بچه هام آینده خوبی داشته باشن از ما که گذشت کلاً هدفتون تو زندگیتون چیه ؟ فعلا بزرگترین هدفمون بچه هان 4 لینک به دیدگاه
eng.soli_asali 493 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی از بچه ها که نظر دادن گفتن دنبال آرامش هستن . منم همیشه دنبال آرامش بودم ، یه زندگی بی دغدغه، حتی تو پروفم تو قسمت علاقه مندی هام نوشته بودم آرامش . بعد که خوب بهش فکر کردم نظر بزرگان هم خوندم نظرم عوض شد . به جملات زیر بنگرید : 1. آنانیکه همیشه در آرامش هستند لاابالی ترین آدمهایند . ارد بزرگ 2. آرامش اگر همیشگی باشد سستی و پلشتی در پی دارد . ارد بزرگ 3. آرامش مدام نیز کسل کننده است. گاهی طوفان هم لازم است . فردریش نیچه آرامش خیلی خوبه ، ولی نه اینکه آدم هیچ چیزی به خودش راه نده مهندسی دقیقا قبول دارم..... به نظر من همه ی این اتفاقاتن که به زندگی معنا میدن... بخدا اگه همیشه آرامش باشه قدر خوبی ها رو نمیدونیم..... من همیشه گفتم این زندگی که آدمو صبور میکنه..... بچه ها بیاین یه کم قشنگ تر به دنیا نگاه کنیم با همه ی بدی هاش..... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ شایسته سالاری که نه!! ولی یجورایی باید هرچیزی سر جای خودش باشه! اینکه هرکی سرشو بندازه بره تو دانشگاه((خصوصا آزاد)) 2 ترم نشده انصراف میده...درحالیکه شاید همین آدم تو یه زمینه غیردرسی ((عملی)) مهارت زیادی داره!! درحالیکه تنها راهش برای رسیدن به اون نقطه تحصیل تو دانشگاه و گرفتن یدونه مدرکه!! کاملا درسته ، ضعف آموزشی تو مملکت ما خیلی زیاده . ولی من میگم ما فقط با این ایده بریم جلو و بگیم چون هم چیز بر وفق مرادمون نیست پس مثلا بیخیال درس بشیم. اگه به چیزی علاقه داریم و مثلا راه دستیابی بهش هم درسه، خب باید بریم این راهو . میگم انقدر کاسه چه کنم چه کنم نگیریم دستمون و فقط از زمین و زمان شاکی باشیم ، اگه الان وضع مملکت ما اینه، دلیل اصلیش خود ماها هستیم ، همین دوستای خودمونن که چند سال دیگه میرن وزیر میشن، میرن رئیس جمهور میشن ، پستهای مهم کشور رو بر عهده میگیرن ،و مملکت رو میچرخونن ،تا خودمون نخوایم نمیشه چیزی رو عوض کرد . مهندسی دقیقا قبول دارم..... به نظر من همه ی این اتفاقاتن که به زندگی معنا میدن... بخدا اگه همیشه آرامش باشه قدر خوبی ها رو نمیدونیم..... من همیشه گفتم این زندگی که آدمو صبور میکنه..... بچه ها بیاین یه کم قشنگ تر به دنیا نگاه کنیم با همه ی بدی هاش..... آره دقیقا مثل امضات . میم مشکلات رو که برداریم زندگی شیرین میشه. فقط همت میخواد . هیچ موفقیتی ارزون و بدون تلاش بدست نمیاد . 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آخه چرا یه سوالو پیچوندی تو چهار پنجتا سوال؟! دوست دارم .. رشته ی زبان قبول بشم و عالی باشم یه روز نویسنده ی یه فیلمنامه بشم رمانام چاپ بشن! اون یارو یذره بهم محل کنه!:w000: دوست داشتم کارگردان بشم ...!! خب نمیشه! دوست دارم یه ویلنزن ماهر بشم! و ...یه ماشین برای خودم بگیرم اسمشو بزارم هوشنگ ....هوشی صداش کنم مهمتر از همه دوست دارم همه ی اون حرفای بالام حقیقت پیدا کنه.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده