.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنید مهلت ثبت نام به هیچ وجه تمدید نمیشه و در صورتی که به حد نصاب (17 نفر) نرسه برنامه کنسل میشه پس آخرین مهلت برای ثبت نام : 4 شنبه 26 بهمن 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ پس آخرین مهلت برای ثبت نام : 4 شنبه 26 بهمن به به چه روز خجسته اییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنید مهلت ثبت نام به هیچ وجه تمدید نمیشه و در صورتی که به حد نصاب (17 نفر) نرسه برنامه کنسل میشه پس آخرین مهلت برای ثبت نام : 4 شنبه 26 بهمن 500 دفه که نمیگن...فهمیدیم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنید مهلت ثبت نام به هیچ وجه تمدید نمیشه و در صورتی که به حد نصاب (17 نفر) نرسه برنامه کنسل میشه پس آخرین مهلت برای ثبت نام : 4 شنبه 26 بهمن وقتی محمدرضا جدی میشود .... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ باشه تمدید نشه .... بهتون خوش بگذره ....... والله چرا میزنید خب 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ باشه تمدید نشه .... بهتون خوش بگذره ....... والله چرا میزنید خب این زدن بود؟، کتک خواستی بیا پروفم ----------------------------------------- ولی خب به دلایلی زمانی برای بستن قرارداد نمیمونه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ من گول خوردم و ثبت نام کردم !!!!!!!! :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ما نیز ثبت نام نمودیم :w12: تاریخ ثبت نام که تموم شد یه لیست از بچه هایی که ثبت نام کردن بزارین 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر تکنولوژی ثبت نامش سخته؟پول رو جدا بریزیم ثبت نام هم جدا؟فرم رو که پر میکنم و میزنم پرداختت از طریق بانک ملت دیگه هیچی نمیاد 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ یکی خبر بده ببینم اگه عجقم ثبت نام کرده منم ثبت نام کنم؟! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اقا من هم پول ریختم مهند هم گفت بگم پول ریخته شد . 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ این چیه زدین به ایمیلم ؟ واسه من هم زدن 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ این چیه زدین به ایمیلم ؟ واسه من هم زدن به منم زدن 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ برای منم ایمیل لغو اومد باید محمد حسابشو چک کنه تا معلوم بشه 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ فعلا محمد متواری شده 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ فعلا محمد متواری شده با پولامون رفته دبی 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ لیست بچه ها تا الان : , Essi Anooshe MohammadReza pari daryayi MiNiA S.Tabassom F|UID shadmehrbaz Fo.Roo.GH hamid_shahrsaz NEGARi آتــــــــــروس delnavaz بقیه رو هم نیدونم دیده 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده