.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ظرفیت تکمیل شد؟ نه هنوز معمولا همه دقیقه 90 ثبت نام میکنن 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ نه هنوز معمولا همه دقیقه 90 ثبت نام میکنن:icon_pf (34): خب پس منم دقیقه 90 اعلام میکنم.اگه دیرتر بود بهتر بود.البته برا من 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آقا این پیچ عجب چیز باحالیه! می خوام برم توش که بیام شهرک نقش آدم کشش مال من باشه؟ 10 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ وای شهرک سینمایی چه باحال دوست می دارم کاش می شد هالیوود هم می رفتیم 11 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر انوشه عزیز و محمد رضا گل .... من خیلی دوست داشتم بیام ... ولی متاسفانه نمی تونم شرکت کنم.. انشالله به یکایک دوستان خوش بگذره... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ به حدی این سخنان وسوسه انگیز بود که شاید 4 تا کلاس رو در یک روز بپیچونم:icon_pf (34): من حاضر به ترک تحصیلم هستم :icon_pf (34): دنبال بهونه واسه پیچش بودین روتون نمیشد پیش وجدانتونیه هنر پیشه ام اون روز میاد واسه دخترا بیشتر هیجان انگیزه خدا امثال آتروس رو تو این جمع و بقیه جمع ها زیاد کنه...دمت گرم داشت اشکم در میومد:icon_razz: تازه فهمیدم سرشار از احساساتم در ضمن آتی یک دونس اونم منم فقط:vahidrk:مگه برنجم که ری کنمآبجی فروغیییییییی تو طلوعی تو غروبی تو خود نبوغی فروغ فروغه خود فروغه.... 12 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ برنامه جالبی گذاشتین.ولی من معذورم از آمدن. برای دوستان طلب شادی داریم. برای چی نمیایی؟ مگه بچه ها کلا سالی چند بار جمع میشن؟ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من هنوز هیچ کاریم معلوم نیست معلوم شد میام......... بدون حاجی مگه راهمون میدهند؟ اسی لوس:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دنبال بهونه واسه پیچش بودین روتون نمیشد پیش وجدانتونیه هنر پیشه ام اون روز میاد واسه دخترا بیشتر هیجان انگیزه داشت اشکم در میومد:icon_razz: تازه فهمیدم سرشار از احساساتم در ضمن آتی یک دونس اونم منم فقط:vahidrk:مگه برنجم که ری کنمآبجی فروغیییییییی تو طلوعی تو غروبی تو خود نبوغی فروغ فروغه خود فروغه.... هنر پیشه کیه دیگه؟ من تا حالا این همه کلاس رو نپیچوندمالان هم 50-50 هستم...ممکنه پول رو بریزم.............ولی دوباره صبحش پاشم برم سر کلاس 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ هنر پیشه کیه دیگه؟من تا حالا این همه کلاس رو نپیچوندمالان هم 50-50 هستم...ممکنه پول رو بریزم.............ولی دوباره صبحش پاشم برم سر کلاس گلیشیفته فراهانی نیس باغچه زارم نیس بلاخره یه هنر پیشته اونجا پیدا میشه فیفتی فیفتی کردی قضیه رو دلم گرفت اساسی..... 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ گلیشیفته فراهانی نیس باغچه زارم نیس بلاخره یه هنر پیشته اونجا پیدا میشهفیفتی فیفتی کردی قضیه رو دلم گرفت اساسی..... هنرپیشه که همین جوری تو این سرمای زمستون واسه خودش اونجا قدم نمیزنه آخه چهارشنبه هم روز شداستاد پروژم خیلی به غیبتت حساسه اون روز دو تا کلاس باهاش دارم:icon_pf (34): بسلامتی دل گرفته شما 70-30....خوبه 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ هنرپیشه که همین جوری تو این سرمای زمستون واسه خودش اونجا قدم نمیزنه آخه چهارشنبه هم روز شداستاد پروژم خیلی به غیبتت حساسه اون روز دو تا کلاس باهاش دارم:icon_pf (34): بسلامتی دل گرفته شما 70-30....خوبه خوبهبسلامتی همه اونایی که با آمدنشون به دوستیهاشون ارزش و اعتبار میدن:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ میام این جا همین جور اشکه که از چشام سرازیر میشه هااااااااااا...اسم دوستی میاد دلم همین جوری شروع می کنه به زدن لامصب... 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بی زحمت یکی برای پول ریختن منو راهنمایی کنه زیر دیپلم توضیح بدین ها 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خوبهبسلامتی همه اونایی که با آمدنشون به دوستیهاشون ارزش و اعتبار میدن:hapydancsmil: یعنی هرکس نمیاد به دوستی ها ارزشی قائل نیست؟ 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بی زحمت یکی برای پول ریختن منو راهنمایی کنه زیر دیپلم توضیح بدین ها بعد از کلیک روی "افزودن به سبد خرید" ، سمت راست صفحه در منو سبد خرید روی "ثبت خرید" کلیک کن بعد از اون دیگه مثل خرید یک کارت شارژ هست (که البته اگه مشکلی هست بگو راهنمایی کنم) فقط اسم + فامیل + شماره تلفن رو حتما وارد کنید 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بی زحمت یکی برای پول ریختن منو راهنمایی کنه زیر دیپلم توضیح بدین ها بعد از کلیک روی "افزودن به سبد خرید" ، سمت راست صفحه در منو سبد خرید روی "ثبت خرید" کلیک کن بعد از اون دیگه مثل خرید یک کارت شارژ هست (که البته اگه مشکلی هست بگو راهنمایی کنم) فقط اسم + فامیل + شماره تلفن رو حتما وارد کنید البته یه توضیح تکمیلی بگم که همه فیلدهای فرم باید پر بشه. مثلاً کدپستی هم باید 10 رقم وارد بشه. ولی غیر اون سه تایی که محمدرضا گفت، اشتباه هم وارد بشه مشکلی نیست. مهم پر شدنشه مثلاً بذارین 1111111111 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خوبهبسلامتی همه اونایی که با آمدنشون به دوستیهاشون ارزش و اعتبار میدن:hapydancsmil: یعنی هرکس نمیاد به دوستی ها ارزشی قائل نیست؟ پ ن پ خیلی حیاتیه واسشون اونایی که میتونن و نمیاندادا من میگم با اومدنشون ارزش و اعتبار میدن نگفتم که قائل نیستن:vahidrk: در ضمن تو یه دونه مثل دانشگاه تابلویی مدرسه که نیست بگی مریضم نمیرم تا مدرک پزشکی نیاری و دلیلت موجه نباشه واسه نیومدن تو کته هیشکی نمیره که نیای و راحتت بزارن:5c6ipag2mnshmsf5ju3:vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ همه برنامه هاتون واسه تهرانه! اسم تاپیک رو بزارید برنامه گردشگری نواندیشان تهران 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ همه برنامه هاتون واسه تهرانه! اسم تاپیک رو بزارید برنامه گردشگری نواندیشان تهران همین تهران میزاریم با کلی کاربر و امکانات به زور 10-15 نفر میان فکر کن یه برنامه واسه مشهد بزاریم پارک آبیش تازه جدای بحث دینیش به نظرت چند نفر میان؟3نفر اسمش میشه تور؟نمیاد تا زمانی که این تور وسیعتر و قوی تر بشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده