hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میگما خوب وقتی تعداد اینقدر زیاده میشه کلا اتوبوس رو بیخیال شد همه با مترو بریم که همه هم بتونن بیان 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میگما خوب وقتی تعداد اینقدر زیاده میشه کلا اتوبوس رو بیخیال شد همه با مترو بریم که همه هم بتونن بیان :w58: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میگن از کردستانم زیاد راه نیست. درسته؟ 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میگن از کردستانم زیاد راه نیست. درسته؟ تو برو ... بابا ک من اصن نمیخوام قیافتو این اطراف ببینم یه سوال نمیشه باباهارو طلاق داد؟:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تو برو ... بابا ک من اصن نمیخوام قیافتو این اطراف ببینم یه سوال نمیشه باباهارو طلاق داد؟:icon_razz: مهم بودن نمایندس که هستی دیگه 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مهم بودن نمایندس که هستی دیگه از بچگی همیشه منو با این چیزا خر می کردی نیزاشتی طلاقت بدم دیگه هنوز از دستت ناراحتم نافرمااااا:vahidrk:...طرفم نیا ک مشت میخوری بچه ها داشتین بابام چی گفت دیگه؟ نماینده تور کیه؟ آرپاک عارف خیایانی 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میگن از کردستانم زیاد راه نیست. درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بی شک این برنامه هم Cancel خواهد شد!!! مبینم که پیش بینی یکی اشتباه از آب درومد 7 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مبینم که پیش بینی یکی اشتباه از آب درومد نه عزیزم؛ من پیش بینیم اتفاقا درست از آب در اومد این پستی که شما ازش نقل قول گرفتی مربوط به برنامه ایی هست که حداقل نیاز به 30 نفر برای شرکت کردن داشت و هزینش هم از قضا بالاتر از موقعی بود که حداقل تعداد نیاز برای اردو 17 نفر بودش!!! امیدوارم به همگیتون خوش بگذره 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نه عزیزم؛ من پیش بینیم اتفاقا درست از آب در اومداین پستی که شما ازش نقل قول گرفتی مربوط به برنامه ایی هست که حداقل نیاز به 30 نفر برای شرکت کردن داشت و هزینش هم از قضا بالاتر از موقعی بود که حداقل تعداد نیاز برای اردو 17 نفر بودش!!! امیدوارم به همگیتون خوش بگذره همین الان 40 تا متقاضی دارم که میخوان از من به دو برابره قیمت صندلیم رو بخرن تازه یه عده خودجوش دست به کار شدن که پیاده بیان و برگردن کی به کیه،خالی ببندیم ولی دیگه اینجوری پست ندید(اونم با خط نستعلیق که بیانگر اون حس درونی لطیف شما میباشد) تو سریهای قبل هم یکی یه چی نوشت که کلا همه منصرف شدن از اومدن پایه باشید بابا،یه روز که به جایی بر نمیخوره...ماشاا.. همه بچه ها سالم و پر انرژی میان و فقط میخوان خوش بگذرونن،کم از این جمعها پیدا میشه 10 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ولی دیگه اینجوری پست ندید(اونم با خط نستعلیق که بیانگر اون حس درونی لطیف شما میباشد) تو سریهای قبل هم یکی یه چی نوشت که کلا همه منصرف شدن از اومدن مخصلم حمید جان چشم؛ دیگه نمی نویسم قربونت 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اونایی که جا نشدن بیان و میخوان با مترو بیان کیان؟ اولش همه میگن با مترو میایم ولی نمیان! تنبلا 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اونایی که جا نشدن بیان و میخوان با مترو بیان کیان؟اولش همه میگن با مترو میایم ولی نمیان! تنبلا پاشو بيا اينجا هماهنگ مي كنيم باهم!!! http://www.noandishaan.com/forums/thread80121.html لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ پاشو بيا اينجا هماهنگ مي كنيم باهم!!!http://www.noandishaan.com/forums/thread80121.html من جا نموندم دوس دارم شماها هم بیاین 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آدرسش دقیقا کجاست اون وقت؟ 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آدرسش دقیقا کجاست اون وقت؟ آدرس شهرك سينمايي : تهران ، كيلومتر 15 جاده مخصوص كرج ، انتهاي شركت سايپا ، خيابان هزار دستان . تلفن : 44196534 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آدرس شهرك سينمايي : تهران ، كيلومتر 15 جاده مخصوص كرج ، انتهاي شركت سايپا ، خيابان هزار دستان . تلفن : 44196534 از آریاشهر چقد راهه؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ از آریاشهر چقد راهه؟ برا کسی دیگه ای میپرسی؟تو که قراره با تور بیایاز آریاشهر بیا صادقیه،از اونجا چشاتو میبندیم میبریمت شهرک 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ از آریاشهر چقد راهه؟ تا کجا ؟؟؟صادقیه؟؟تو ترافیک نیم ساعتخواستی بگی بچه اونجایی؟؟فهمیدیم بابا 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تا کجا ؟؟؟صادقیه؟؟تو ترافیک نیم ساعتخواستی بگی بچه اونجایی؟؟فهمیدیم بابا بابا این بنده خدا داره میگه از آریا شهر تا شهرک چقد راهه آتروسی... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده