M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ هستیم مام خو نمیتونی مثل اتروس و دلنواز خودتونم با یه + بنویسی؟ حتما باید شوک بدی به ادم؟ :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مملی تو و انوشه هم هستید دیگه نه؟ یه سوال تا شهرک چند مین راهه؟ نمیشه دوسه نفرو رو پامون بشونیم؟ :دی اخه درست حسابی که نمیشینیم معمولا اینجوری جدا جدا هم حال نمیده خب ------------- دلم واسه پسرا سوخت چقد کمن نیمدونم از میدون صادقیه فک کنم کمتر از 30 مین راه باشه اگه به من باشه که آره میشه ولی بعید میدونم حداقل خود راننده اجازه بده ولی خب اگه بشه چرا که نه 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ یه سوال.میدون صادقیه کجاست؟ از هرجا سوار مترو شی صاف میایی میدون صادقیه 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ نیمدونم از میدون صادقیه فک کنم کمتر از 30 مین راه باشه بابا پیاده میرفتیم نیم ساعت چیزی نیست که 5000 تومان بدین خودم میبرمتون 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ از هرجا سوار مترو شی صاف میایی میدون صادقیه آها ...همون جا که متروها واسه کرج تغییر میکنن؟ بابا پیاده میرفتیم نیم ساعت چیزی نیست که 5000 تومان بدین خودم میبرمتون پول من و یوحنا رو بدید...پیاده خودمون میاییم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ خو نمیتونی مثل اتروس و دلنواز خودتونم با یه + بنویسی؟ حتما باید شوک بدی به ادم؟ :vahidrk: کتک میخواد مونایی.... باید حتما کتک بخوره مثه کتکی که کاخ متحمل شد 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ آها ...همون جا که متروها واسه کرج تغییر میکنن؟ اوهوم همونجاس 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من الان میشینم گریه می کنم اوهو اوهووووووووووو 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ الان زدی ظرفیت تکمیل شد یعنی دیگه نمیشه ثبت نام کرد اگه اینجوریه حیف شد که نمیتونم دوستان و همراهی کنم خوش بگذره عکس یادتون نره 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ الان زدی ظرفیت تکمیل شد یعنی دیگه نمیشه ثبت نام کرداگه اینجوریه حیف شد که نمیتونم دوستان و همراهی کنم خوش بگذره عکس یادتون نره میلاد توام بیا باهم گریه کنیییییییییییییم اوهوووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ میلاد توام بیا باهم گریه کنیییییییییییییم اوهوووووووووووو ببین چه طور اشک میریزه ممد رضا نمیشه ما دو تا قاچاقی سوار شیم من حاضرم تو قسمت بار بشینما 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ببین چه طور اشک میریزه ممد رضانمیشه ما دو تا قاچاقی سوار شیم من حاضرم تو قسمت بار بشینما بابا پاشین بیاین مثل نیمکتای مدرسه ک سه چهارتایی میشستیم اینجا هم ایضا 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ بابا پاشین بیاینمثل نیمکتای مدرسه ک سه چهارتایی میشستیم اینجا هم ایضا تخصیر محمدرضاس...نیمیذاره من بیام 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ تخصیر محمدرضاس...نیمیذاره من بیام :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ بابا پاشین بیاینمثل نیمکتای مدرسه ک سه چهارتایی میشستیم اینجا هم ایضا من که مشکل ندارم اگه شما خواهر خانوم گرامی هم مشکل نداشته باشید راستی شیرنی فارغ التحصیلی فراموش نشه 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ تخصیر محمدرضاس...نیمیذاره من بیام ممدرضارو ک با اوری ترتیبش رو میدیم روز میتینگ :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ترو خدا بذار منم بیااااااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ممدرضارو ک با اوری ترتیبش رو میدیم روز میتینگ منم میخوام ترتیبشو بدمممممممممم منم ببرییییییییییییین 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من که مشکل ندارم اگه شما خواهر خانوم گرامی هم مشکل نداشته باشیدراستی شیرنی فارغ التحصیلی فراموش نشه نه خو شوما نیومدی هم نیومدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده