کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ خب اصلا مشخصات منولی واسه تو که هم اندازش درسته هم جنسش جورهجدا کاشان بودی؟؟ یه لیدر خوبی داشت اینقدر خجالتی بوووود که حد نداشت:icon_razz:مخ ما رو گذاشته بود تو فرقون هی میرفت سر اتوبوس هی میومد ته اتوبوس خدا ببخش به پدر مادرش منم ببخشه یکم موهاشو آتیش زدم نزدیک بود یهو گور بگیره شانس آوردم نفهمیدحالا خود دانی میخوای بیا لیدریت و به عهده بگیر عجب... اگه کچل کردم این سمت رو قبول می کنم! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ اصن اون دو تا جای دیگه رو هم خودم با هزینه خودم میخرم تا دیگه نتونی بیای تو امضات میبینم کههههههههههه گفتی تا 27 م خداحافظ امروز که 25مه و اینجایی ساعت دوئه شبه و نتی پول تورم که واریز کردی اونم دوشب مونده به کنکووووووووووووووووور؟ معلومه تو فکر و ذکرت با کنکور لبریز نشده تازه جای دو نفر دیگه رو هم میخوای بگیری دیگه هیچیییییی اه اون دو نفر روز کنکور که گرفتت میفهمی به موقع پول بریزی 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ جاجرود رو بودن فک کنملیدر کاشان خیلی باحال بود نه همون کاشان بود کبابارو دیر داد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جاجرود که رفیقای خودمون بودن اونم خاطره ای بود به هر حال داش حمید اینا همش خاطره میشهبیا و ازون پفکاو چیپسات بیشتر بیار 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ تو امضات میبینم کههههههههههه گفتی تا 27 م خداحافظ امروز که 25مه و اینجایی ساعت دوئه شبه و نتی پول تورم که واریز کردی اونم دوشب مونده به کنکووووووووووووووووور؟ معلومه تو فکر و ذکرت با کنکور لبریز نشده تازه جای دو نفر دیگه رو هم میخوای بگیری دیگه هیچیییییی اه اون دو نفر روز کنکور که گرفتت میفهمی به موقع پول بریزی حالا خوبه خودم بهت گفتم کنکور دارم والا عمرا یادت نبودنذاشتن کهگفتن الان پول نریزی پریده،ما هم ریزوندیمو اومدیم،چمیدونستم شما واریز نکردیدبوفه جا هستا اوری نه همون کاشان بود کبابارو دیر داد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جاجرود که رفیقای خودمون بودن اونم خاطره ای بود به هر حال داش حمید اینا همش خاطره میشهبیا و ازون پفکاو چیپسات بیشتر بیار آخ آخ چه زخم معده ای گرفتیما نه دیگه،کهربا جاجرود با ما بود،کاشون اون لیدر خوبه ای خدا بگم چیکارت کنه که ما اون پفکها رو به خبال خودمون بهترین جای ممکن قایم کردیم ولی از دسترس تو در امان نموند آره والا،همه ش خاطره اس،اونم خاطره های خوب 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ حالا خوبه خودم بهت گفتم کنکور دارم والا عمرا یادت نبودنذاشتن کهگفتن الان پول نریزی پریده،ما هم ریزوندیمو اومدیم،چمیدونستم شما واریز نکردیدبوفه جا هستا اوری باشه برید بهتون خوش بگذره ببینم اصلا خوش میگذره از همین ایستگاه گلشهر محمد رضا و بعدم اسی و یکی دیگه از بچه ها هم بود گفت از کرج میره ها با اون خلاصه همه عذاب وجدان میگیرن تا خود صادقیه تو اتوبوسم همینطور همش جای خالیه ما احساس میشه اصلا بهتون خوش نمیگذره گریان و نالان ...نادم و پشیمان برمیگردید 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ ااا پر شد؟ میخواستم بیاما خب پس خوش بگذره بهتون 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مینا جان حمید شهرساز رو دو بار نوشتی ای بابا چقد خواهان داریم ما 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دلم آب شد من برید خوش بگذره بهتون 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ کتی هم گفت بگم با نام کتایون موفق به ثبت و پرداخت شد دوست دارماااااااااااااااا:hapydancsmil: داداشی ام که میاد و ................هوراااااااااااااااااا....:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ ظرفیت تکمیل شد لیست نهایی رو قراربدید flu|Dهم که میاد،امیدوارم تا اونموقع پلمپش نکنن 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان منم نایب هامو به جام فرستادم به صورت غیبی شما برید اینجا به منم خوش میگذره 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ لیست بچه ها تا الان : , Essi Anooshe MohammadReza pari daryayi MiNiA S.Tabassom F|UID shadmehrbaz Fo.Roo.GH hamid_shahrsaz NEGARi آتــــــــــروس delnavaz yuhana کتایون arpak میلاد Sepideh.mt HaMiD.CFD شب محمد رضا لیست تکمیل شده رو میزاره 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ لیست نهایی رو قراربدیدflu|Dهم که میاد،امیدوارم تا اونموقع پلمپش نکنن F|UID بی سوات:vahidrk: ناراحتی نیام 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ اینم لیست نهایی بچه ها میلاد حمید شهرساز اوریون پری دریایی مینی اسی فروغ تبسم شادمهر فلوید سپیده ام تی نگاری کتایون یوحنا حمید سی اف دی آرپاک ستیا اورامان ام آرچی + آتروس و دلنواز که احتمالا جداگونه میان 16 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ پس انوشه و محمدرضاش کو این لیست؟ 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مملی تو و انوشه هم هستید دیگه نه؟ یه سوال تا شهرک چند مین راهه؟ نمیشه دوسه نفرو رو پامون بشونیم؟ :دی اخه درست حسابی که نمیشینیم معمولا اینجوری جدا جدا هم حال نمیده خب ------------- دلم واسه پسرا سوخت چقد کمن 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ پس انوشه و محمدرضاش کو این لیست؟ هستیم مام 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ اینم لیست نهایی بچه ها میلاد حمید شهرساز اوریون پری دریایی مینی اسی فروغ تبسم شادمهر فلوید سپیده ام تی نگاری کتایون یوحنا حمید سی اف دی آرپاک ستیا اورامان ام آرچی + آتروس و دلنواز که احتمالا جداگونه میان پس خودتون کوشین؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده