hilda 13376 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 :vahidrk: یهو دیدی روح اقا اومد سراغم اون وقت چه خاکی بریزم سرم اینم خوبه اصلا میام سر کوچتون یه کارتون واسه من بذار کنار این همه شدیم دانشجو یه روز هم میشیم کارتون خواب شاید با ماشین شخصی یا این تاکسیا اومدم دیگه با اینا راه بیوفتم 4 حرکته فقط قبلش با یکی باید هماهنگ کنم موقع حرکت رو اسمس بدم بهش داوود تو رسیدی ازادی یا من یا سعید میایم دنبالت بعد الهام و بر میداریم میریم دیگه کسی ادرس اونجارو بلد هست که احیانا ؟ یا 4 تایی بلد نستم ؟ 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 داوودتو رسیدی ازادی یا من یا سعید میایم دنبالت بعد الهام و بر میداریم میریم دیگه کسی ادرس اونجارو بلد هست که احیانا ؟ یا 4 تایی بلد نستم ؟ من که بلد نیستم میرم میپرسم ببینم چه ساعتی حرکت میشه کرد
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 خب شکر خدا هیچ کسی جا نمونده نه ؟خودم باید تنها بیام ؟ حمید سی اف تو خجالت نمیکشی با این هیکل میشینی تو اتوبوس میری بعد من باید خودم پاشم بیام ؟ انسان دوستیت کجا رفته تو ؟ دوس اصن دارم باز تو گیر دادی به من دخترا کفش تق تقی نپوشین که اونجا راه رفتن سخته میگمامن 4 شنبه کلاس دارم حالا که انقد دیر میخوایم راه بیفتیم من کلاس 7 تا 12 رو نصفه برم از پونک زودی میام صادقیه راه بیفتیم دیگه فقط مرگ هیلدا جام نذارین من بلد نبیتم اون شهرک کوفتی رو معلومه سرکار میخوای بذاری همه رو نه بابامن خودم بیام که نمیذاریم کسی جا بمونه. از اون نظر خیالت راحت. چجوری میخوای نذاری کسی جا بمونه؟نقش تکتیه گاه رو میخوای بازی کنی؟ 2
hilda 13376 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 دوس اصن دارم باز تو گیر دادی به من معلومه سرکار میخوای بذاری همه رو چجوری میخوای نذاری کسی جا بمونه؟نقش تکتیه گاه رو میخوای بازی کنی؟ حمید هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس 1
nazfar 8746 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 دوستان من و شاید 2 تا از دوستامم بیایم... :hapydancsmil: 10
*mini* 37778 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 دوستان من و شاید 2 تا از دوستامم بیایم... :hapydancsmil: آخ جووووووووووووووووووووووووووووووووووووون 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 حمید هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس چه این داوود هم ازش تشکر میکنه دوستان من و شاید 2 تا از دوستامم بیایم... :hapydancsmil: :hapydancsmil: 3
hilda 13376 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 چون خودت دوئیدی وسط بحث حمید هیسسسسسسسسسسسس چه این داوود هم ازش تشکر میکنه :hapydancsmil: داوود کارش گیره که ببریمش خرش از پل گذشت همه تشکراش و پس میگیره یه چیزم دستی باید بهش بدیم 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 چون خودت دوئیدی وسط بحث حمید هیسسسسسسسسسسسس داوود کارش گیره که ببریمش خرش از پل گذشت همه تشکراش و پس میگیره یه چیزم دستی باید بهش بدیم کارم کجا گیره
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 ادرس بلد نیستی رو حرف من حرف بزنی نمیبریمتا ادرس که کلا بلد نیستم
bme.masood 5832 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 سیلام من چهارشنبه تهرانم ، میتونم بیام ؟ ! البته من کلا تهرانُ نمیشناسم ! اگه بخوام هم نمیتونم بیام 3
hilda 13376 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 سیلاممن چهارشنبه تهرانم ، میتونم بیام ؟ ! البته من کلا تهرانُ نمیشناسم ! اگه بخوام هم نمیتونم بیام شما میای صادقیه همه با هم میریم 1
bme.masood 5832 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 شما میای صادقیه همه با هم میریم جدا میشه ؟ تاپیکشُ نگاه کردم گفته بودن ظرفیت تکمیل ساعت چند ؟ 9 ؟ 1
hilda 13376 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 جدا میشه ؟ تاپیکشُ نگاه کردم گفته بودن ظرفیت تکمیل ساعت چند ؟ 9 ؟ همون حدودا چند نفریم با هم میریم شمام خواستی بیا ولی دیگه دوستت و نیاری ها 1
ارسال های توصیه شده