Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اُنلی گرل :hapydancsmil: عشقم گفت بذار چیه مگه؟ مگه چیه؟ وقتی دیدمت و سیاه و کبودت کردم میفهمی چیه مگه!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی دیدمت و سیاه و کبودت کردم میفهمی چیه مگه!! فروغ شام چی داریم؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ کبابی یا فر بریونی؟ به صورت تیکه تیکه میذاریم هرکی هرجور دوست داشت نوش کنه..بکنیم این کار رو یا دست از عشقم عشقم گفتن برمیداری؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ آبجی شادیم............. lady archi.... لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خب بغض کنه! فدای سرم!! الان داری شوخی میکنی دیگه!!! بگو که داری شوخی میکنی وگرنه ریختنِ خونه ت حلال میشه هاااا لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ فروغ چیکار نگاری داری ؟ منحرف نباش خوب نوه امو دوست داره مگه گناه کرده؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ به صورت تیکه تیکه میذاریم هرکی هرجور دوست داشت نوش کنه..بکنیم این کار رو یا دست از عشقم عشقم گفتن برمیداری؟ هرکاری میخواین انجام بدین عشق من ارپاکه.... تا آخرین نفس عشقم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ الان داری شوخی میکنی دیگه!!!بگو که داری شوخی میکنی وگرنه ریختنِ خونه ت حلال میشه هاااا مگه من شوخی دارم اخه؟! فروغ چیکار نگاری داری ؟منحرف نباش خوب نوه امو دوست داره مگه گناه کرده؟:vahidrk: الله اکیر! تازه من منحرفم؟؟ هرکاری میخواین انجام بدین عشق من ارپاکه.... تا آخرین نفس عشقم دیگه تیر خلاص بود!! هوووووووووووووووووع لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ فروغ چیکار نگاری داری ؟منحرف نباش خوب نوه امو دوست داره مگه گناه کرده؟:vahidrk: دعواش کن دعواش کن:hapydancsmil: آخه عشق جرمه مگه؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ مگه من شوخی دارم اخه؟! الله اکیر! تازه من منحرفم؟؟ دیگه تیر خلاص بود!! هوووووووووووووووووع فروغ سر عشقم داد نزن نذار... ای بابا... چیکارش داری خوب؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی دیدمت و سیاه و کبودت کردم میفهمی چیه مگه!! چه حرفا چه چیزا!!! مگه اینکه من مرده باشم تو رو خودتو به صورت تیکه تیکه میذاریم هرکی هرجور دوست داشت نوش کنه..بکنیم این کار رو یا دست از عشقم عشقم گفتن برمیداری؟ چرا میخوای مارو از هم جدا کنی آخه هرکاری میخواین انجام بدین عشق من ارپاکه.... تا آخرین نفس عشقم فدات شم عزیزم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ مگه من شوخی دارم اخه؟! دیگه تیر خلاص بود!! هوووووووووووووووووع فروغ دوست داری نصف شی از وسط؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده