Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 اُنلی گرل :hapydancsmil: عشقم گفت بذار چیه مگه؟ مگه چیه؟ وقتی دیدمت و سیاه و کبودت کردم میفهمی چیه مگه!!
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 وقتی دیدمت و سیاه و کبودت کردم میفهمی چیه مگه!! فروغ شام چی داریم؟
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 کبابی یا فر بریونی؟ به صورت تیکه تیکه میذاریم هرکی هرجور دوست داشت نوش کنه..بکنیم این کار رو یا دست از عشقم عشقم گفتن برمیداری؟
Arpak 8511 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 خب بغض کنه! فدای سرم!! الان داری شوخی میکنی دیگه!!! بگو که داری شوخی میکنی وگرنه ریختنِ خونه ت حلال میشه هاااا
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 فروغ چیکار نگاری داری ؟ منحرف نباش خوب نوه امو دوست داره مگه گناه کرده؟:vahidrk:
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 به صورت تیکه تیکه میذاریم هرکی هرجور دوست داشت نوش کنه..بکنیم این کار رو یا دست از عشقم عشقم گفتن برمیداری؟ هرکاری میخواین انجام بدین عشق من ارپاکه.... تا آخرین نفس عشقم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 الان داری شوخی میکنی دیگه!!!بگو که داری شوخی میکنی وگرنه ریختنِ خونه ت حلال میشه هاااا مگه من شوخی دارم اخه؟! فروغ چیکار نگاری داری ؟منحرف نباش خوب نوه امو دوست داره مگه گناه کرده؟:vahidrk: الله اکیر! تازه من منحرفم؟؟ هرکاری میخواین انجام بدین عشق من ارپاکه.... تا آخرین نفس عشقم دیگه تیر خلاص بود!! هوووووووووووووووووع
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 فروغ چیکار نگاری داری ؟منحرف نباش خوب نوه امو دوست داره مگه گناه کرده؟:vahidrk: دعواش کن دعواش کن:hapydancsmil: آخه عشق جرمه مگه؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 مگه من شوخی دارم اخه؟! الله اکیر! تازه من منحرفم؟؟ دیگه تیر خلاص بود!! هوووووووووووووووووع فروغ سر عشقم داد نزن نذار... ای بابا... چیکارش داری خوب؟
Arpak 8511 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 وقتی دیدمت و سیاه و کبودت کردم میفهمی چیه مگه!! چه حرفا چه چیزا!!! مگه اینکه من مرده باشم تو رو خودتو به صورت تیکه تیکه میذاریم هرکی هرجور دوست داشت نوش کنه..بکنیم این کار رو یا دست از عشقم عشقم گفتن برمیداری؟ چرا میخوای مارو از هم جدا کنی آخه هرکاری میخواین انجام بدین عشق من ارپاکه.... تا آخرین نفس عشقم فدات شم عزیزم:hapydancsmil:
Arpak 8511 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 مگه من شوخی دارم اخه؟! دیگه تیر خلاص بود!! هوووووووووووووووووع فروغ دوست داری نصف شی از وسط؟
ارسال های توصیه شده