Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ ادعا خوب نیست. در هیچ زمینه ای. ادعا یعنی مدعی شدن. من هر وقت مدعی شدم ترس شکست و ناکامی همه وجودم رو گرفت. اگر ادعا نداشته باشی مهم نیست ببازی یا ببری. چون کسی از آدم بی ادعا انتظار خاصی نداره. ولی وقتی ادعا میکنی باید ببری. اگر ببازی همه رو سرت آوار میشن. من انقدر شکست خوردم که یاد گرفتم ادعا نکنم. چون هیچ چیز حتمی نیست. ممکنه انسان در انجام ساده ترین کارهاش هم با شکست مواجه بشه. پس بهتره ادعا نکنه. 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ بلیییییییییییییییییییییی.....بعضی مواقع.... وقتایی که تو یه کاری خیلی وارد باشم 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم کنایهی ادعا داری؟ مطمئنی؟ یا کنایه تواضع؟ جدیده؟ یا منظورت اینه که کنایه زدی؟ عزیزم منظورم رو درست متوجه نشدی گفتم تو از حرفات ادعای تواضع میباره... خوب راستش تو ادبیات نسبت به تو (در مقابل تو!)میتونم مدعی باشم!!! دریایی باشم که همه را در خود غرق کنم... میتونه هر کسی برداشت خودشو داشته باشه... اشعار ترانه جملات ادبی خاصیتشون همینه... برداشت تو با من فرق داره در این مورد... من مال ارپاکم نه ارپاک مال من دقتت کمه عزیزم من منظورت رو خوب متوجه شدم اما ظاهراً شما قرابت زیادی با صنایع ادبی و آرایه های ادبی (خاصه صنعت کنایه) نداری تعجبم از اینه که تا جایی که خاطرم هست؛ سرکار عالیه علوم انسانی هم بودید!! ضمناً با این جمله که هر کسی میتونه برداشت خاص خودش رو از اشعار داشته باشه و متأسفانه به غلط بین عده ایی از مردم هم این اندیشه رواج پیدا کرده مخالفم...(که البته بحث مفصلی رو در جای دیگه ایی میطلبه) همه فدای من، آرپاک از آنِ من 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ نه ، و اگه چيزي هم وجود داشته باشه نميگذارم باعث خودنمايي شه ! البته اين جواب رو ادعا نگيريد ، پاسخ حقيقت وار به يه سوال ... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ ادعا خوب نیست. در هیچ زمینه ای. ادعا یعنی مدعی شدن. من هر وقت مدعی شدم ترس شکست و ناکامی همه وجودم رو گرفت. اگر ادعا نداشته باشی مهم نیست ببازی یا ببری. چون کسی از آدم بی ادعا انتظار خاصی نداره. ولی وقتی ادعا میکنی باید ببری. اگر ببازی همه رو سرت آوار میشن. من انقدر شکست خوردم که یاد گرفتم ادعا نکنم. چون هیچ چیز حتمی نیست. ممکنه انسان در انجام ساده ترین کارهاش هم با شکست مواجه بشه. پس بهتره ادعا نکنه. دقیقا... زدی به هدف 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم من منظورت رو خوب متوجه شدم اما ظاهراً شما قرابت زیادی با صنایع ادبی و آرایه های ادبی (خاصه صنعت کنایه) نداری تعجبم از اینه که تا جایی که خاطرم هست؛ سرکار عالیه علوم انسانی هم بودید!! ضمناً با این جمله که هر کسی میتونه برداشت خاص خودش رو از اشعار داشته باشه و متأسفانه به غلط بین عده ایی از مردم هم این اندیشه رواج پیدا کرده مخالفم...(که البته بحث مفصلی رو در جای دیگه ایی میطلبه) همه فدای من، آرپاک از آنِ من پس تو کاملا باهاش قرابت داری دیگه؟ کاش توضیح میدادی و منو از اشتباه در میاوردی! بله دقیقا ادبیات خوندم برای همین فکر کردم شاید تعریف کنایه جدیدی اومده و من خبر ندارم! سرکار عالیه؟!!! مخالفت تو مهم نیست چون برداشت متفاوت وجود داره! خوب من از ادعا حرف میزنم موضوع تاپیک و خواستم یه نوع از ادعا رو بهش اشاره کنم ولی ظاهراً بیشتر دوس داری راجع ارپاک دریا کنایه و ... نظر بدی! اگر هم فکر میکنی این امضا ادعا داره خوب من اینطور فکر نمیکنم حتی با برداشت عجیب تو! میخواهم اولش رو فراموش کردی هستم با میخواهم باشم فرق داره.. در هر صورت ادعای مشخصی داشتن به نظرم بهتر از ادای تواضع رو در آوردن در حالی که کنایه میزنی! و جواب سوال تاپیک رو هم نمیدی هست. این هست مال اون بهتره! چون ادبیاتت قویه گفتم سردرگم نشی! 1 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ پس تو کاملا باهاش قرابت داری دیگه؟ کاش توضیح میدادی و منو از اشتباه در میاوردی! بله دقیقا ادبیات خوندم برای همین فکر کردم شاید تعریف کنایه جدیدی اومده و من خبر ندارم! عزیزم کنایه! پوشیده سخن گفتن درباره امریست! باعث درنگ خواننده می شه، نویسنده یا شاعر به ظاهر در مورد چیزی سخن میگه، اما به تعریض، حالات دیگری را برای خواننده و مخاطب مجسم می سازد. (دقیقا کاری که بنده انجام دادم و شما سهواً احساس کردی ادعا کردم) سرکار عالیه؟!!! دقیقاً. عالیه و علیه هر دو صحیح هست. میتونید به لغت نامه مراجعه کنید {یا حتی نامه شورای اسلامی شهر هشترود به وزیر بهداشت و درمان (خانم دستجردی) همین چند روز پیش/ البته اگر اونها رو هم بیسواد ندونید!} مخالفت تو مهم نیست چون برداشت متفاوت وجود داره! من نظر خودم رو گفتم. قویاً هم براش استدلال دارم. اما دگم نیستم و ممکنه فرمایش شما صحیح باشه خوب من از ادعا حرف میزنم موضوع تاپیک و خواستم یه نوع از ادعا رو بهش اشاره کنم ولی ظاهراً بیشتر دوس داری راجع ارپاک دریا کنایه و ... نظر بدی! ابداً.. شما بنده رو پر مدعی خطاب کردی که بازی با الفاظ میکنم و من فقط خواستم اشاره کوچیکی به امضاء شما که عرفاً میتونه بازتابی از شخصیت و نوع بینش هر فردی باشه داشته باشم اگر هم فکر میکنی این امضا ادعا داره خوب من اینطور فکر نمیکنم حتی با برداشت عجیب تو! میخواهم اولش رو فراموش کردی هستم با میخواهم باشم فرق داره.. در هر صورت ادعای مشخصی داشتن به نظرم بهتر از ادای تواضع رو در آوردن در حالی که کنایه میزنی! پس شما هم پذیرفتی که کنایه بوده!!! و جواب سوال تاپیک رو هم نمیدی هست. این هست مال اون بهتره! چون ادبیاتت قویه گفتم سردرگم نشی! تا جایی که حافظه ام یاری میکنه من جایی نگفتم که در زمینه ادبیات ادعایی دارم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ تا جایی که حافظه ام یاری میکنه من جایی نگفتم که در زمینه ادبیات ادعایی دارم عزیزم آفرین دیدی؟ قسمتی از حرف تو کنایه داره از اون قسمت بیا بیرون متوجه ادعای تواضع که من میگم میشی!!!! جدی؟ نمیدونستم مرسی که گفتی بله شخص خودت مثال حرف من بودی دقیقا تو نگفتی من حس کردم قویه! با مفهوم کنایه که خوب آشنا بودی؟! 1 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ آفرین دیدی؟ قسمتی از حرف تو کنایه داره از اون قسمت بیا بیرون متوجه ادعای تواضع که من میگم میشی!!!! جدی؟ نمیدونستم مرسی که گفتی بله شخص خودت مثال حرف من بودی دقیقا تو نگفتی من حس کردم قویه! با مفهوم کنایه که خوب آشنا بودی؟! خدایشش نگرفتم چی میگی اما این شکلک رو واسه همین جاها گذاشتن بزن قدش:w73: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ خدایشش نگرفتم چی میگی امااین شکلک رو واسه همین جاها گذاشتن بزن قدش:w73: خوب از اول میگفتی نگرفتم چی میگی!!!! قربونت تقدیم به خودت. :w73: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده