رفتن به مطلب

چرا در اینترنت زنان راحت تر از مردان فریب می خورند ؟؟


ارسال های توصیه شده

در اینترنت زنان راحت تر از مردان فریب می خورند

نظرسنجی جدیدی که توسط سازمان غیرانتفاعی Know The Net انجام شده، حاکی از آن است که زنان راحتتر از مردان به دام کلاهبردان اینترنتی می افتند.

هدف از اجرای این پروژه تحقیقاتی که توسط سازمان Know The Net اجرا شده، برجسته نمودن خطراتی است که حملات پیچیده اینترنتی، کاربران، کارکنان و تجار را در فضای سایبر تهدید میکند.

به گزارش ایتنا به نقل از پایگاه ITProPortal، بر اساس آمار موجود گمانه زنیها حاکی از آن است که حملات اینترنتی حدود یک میلیون و هشتصد هزار شهروند انگلیسی را گرفتار کرده و بیش از دو و نیم میلیارد پوند استرلینگ به اقتصاد این کشور ضربه زده است.

سازمان مزبور که نحوه استفاده امن از اینترنت را به کاربران آموزش میدهد، 2000 کاربر را در معرض حملات فیشینگ قرار داد تا واکنش آنها را دریافت و بررسی نماید.

در این تحقیق زنان از هفت آزمون، در شش مورد شکست خوردند. همچنین مشخص شد که زنان 25 تا 34 ساله بیش از دیگر همجنسان خود در معرض فریفته شدن توسط کلاهبرداران اینترنتی قرار دارند.

پیتر وود یک کارشناس امنیتی Know The Net در این خصوص گفت: امروزه مجرمان سایبری در نحوه هدف قرار دادن قربانیان خود به پیشرفت هایی دست یافته اند. آنها دائماً شیوه های تهاجمی خود را بر اساس آنچه که مردم دوست دارند به طور آنلاین ببینند، تغییر میدهند.

  • Like 13
لینک به دیدگاه

5عضو یک باند که پس از اغفال و فریب دختران جوان در اینترنت علاوه بر سرقت، مشکلاتی را برای دختران فریب‌خورده ایجاد می‌کردند، دستگیر شدند.

 

داستان خیالی

این دختر درباره غیبت یک هفته‌یی خود از محل سکونتش گفت: روزی که خانه را به قصد ملاقات با یکی از دوستانم ترک کردم، هنوز مسافتی از خانه دور نشده بودم که سوار بر یک خودروی عبوری با 2سرنشین شدم. آنها پس از بی‌هوش کردن مرا به یک خانه منتقل کردند و مدت یک هفته در این محل نگهداری می‌شدم که بارها از سوی آنها مورد آزار و اذیت قرار گرفتم و سرانجام پس از یک هفته آنها مرا در نزدیکی محل سکونتم رها کرده و متواری شدند.

دادیار جنایی تصریح کرد: پس از این اظهارات مشخص شد که دختر 17ساله برای توجیه فرار خود از خانه یک داستان خیالی را مطرح می‌کند. بطوری که تحقیقات از وی ادامه پیدا کرد و این دختر سرانجام لب به اعتراف گشود و بیان کرد فریب یک باند از اغفالگران اینترنتی را خورده است بطوری که به تحریک آنها از خانه فرار کرده و پس از مواجه شدن با مشکلات از سوی آنها طرد شده و به خانه بازگشته است.

 

 

5 شکایت مشابه

 

دادیار جنایی اضافه کرد: پس از مشخص شدن داستان خیالی دختر 17ساله دستور قضایی در این ارتباط صادر شد و با بررسی دیگر پرونده‌های مطرح شده در دادسرای جنایی معلوم شد 5فقره شکایت مشابه نیز پیش از این علیه اغفالگران اینترنتی مطرح شده است.

دادیار جنایی ادامه داد: با بررسی علمی و تخصصی در این زمینه یک تیم از کارآگاهان مبارزه با جرایم رایانه‌یی شناسایی اغفالگران اینترنتی را آغاز کردند که در نخستین مرحله از تحقیقات معلوم شد اعضای این باند در چت‌روم‌ها و پس از ارتباط با دختران جوان به بهانه‌های واهی و دروغین ازجمله ازدواج، زندگی در کشورهای اروپایی و مواردی از این قبیل دختران نوجوان را فریب داده و در مرحله بعدی با کشاندن آنها به محل‌های قرار و در اختیار قرار دادن قرص‌های اکستازی و موادمخدر روانگردان از آنها سوءاستفاده می‌کنند.

لینک به دیدگاه

خواستگار اینترنتی که پس از فریب دختر دانشجو نقشه کلاهبرداری را اجرا کرده بود، با ردیابی‌های تخصصی مأموران پلیس فتای استان البرز شناسایی و دستگیر شد.

رسیدگی به این پرونده همزمان با شکایت دختر ۲۲ ساله‌ای در پلیس «فتا»ی استان البرز در دستور کار قرار گرفت.سمیرا به مأموران گفت: حدود دو ماه قبل هنگام چت اینترنتی با پسر جوانی به نام ..... آشنا شدم که خودش را مدیر یک شرکت تجاری معرفی می‌کرد. پس از چند جلسه صحبت اینترنتی به هم علاقه‌مند شده و ارتباط تلفنی ما آغاز شد.

او که مدعی بود مدرک مدیریت دارد، گفت: در آینده نزدیک به خواستگاری‌ام می‌آید. در این مدت هم چند بار از طریق پست برایم هدایایی فرستاد و با این کارها اعتماد مرا بیشتر جلب کرد، اما چند روز قبل در حالی که نگران بود، تماس گرفت و گفت: برای انجام یک طرح میلیاردی نیاز به دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دارد.

به دلیل اینکه..... را همسر آینده‌ام می‌دیدم، تصمیم گرفتم در حل مشکل کمکش کنم. بنابراین بلافاصله طلاهایم را فروخته و پولش را به حسابش واریز کردم. .... هم قول داد وقتی پروژه تمام شد، یک سرویس طلای گرانقیمت برایم بخرد.

با این وجود هر بار که از او خواستم قرار ملاقات حضوری بگذارد و به خواستگاری بیاید، بهانه می‌تراشید و موضوع را به آینده موکول می‌کرد. تا اینکه هفته گذشته دوباره سه میلیون تومان دیگر خواست. من هم به بهانه پرداخت شهریه دانشگاه مقداری پول از پدرم گرفته و با دریافت مقداری پول از دوستانم سه میلیون تومان را فراهم کردم، اما پس از واریز پول به حساب ..... ارتباطش را با من قطع کرد و…

لینک به دیدگاه

ای بابا

من که پسرم خودم فریب اینترنت رو خوردم معتادش شدم

وای به حال دخترایی که معتاد پسرایی که معتاد اینترنت میشن!!!!:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

مادرم خیلی با من صحبت کرد تا واقعیت های زندگی را درک کنم. او می گفت تو با این استعداد خوبی که داری و شرایطی که پدرت در اختیارت گذاشته می توانی در آینده آدم مهمی بشوی و همیشه راضی به رضای خدا باش. اما افسوس که زودرنج بار آمده بودم و هیچ کس جرأت نمی کرد بگوید بالای چشمت ابرو است.

 

خراسان: بازی با اینترنت و پرسه زنی در فضای چت روم بلای جانم شد و با اشتباهاتی که مرتکب شدم خودم را به سیاه چال بدبختی و فلاکت انداختم. کاش روزی که تصمیم گرفتم از خانه فرار کنم پاهایم می شکست و...

 

دختر ۱۶ ساله با چشمانی اشک بار در دایره اجتماعی کلانتری نواب صفوی مشهد افزود: پدرم آدم تحصیل کرده ای است و از نظر شرایط شغلی و اقتصادی، وضعیت خوبی دارد. او تمام امکانات را برایم فراهم کرد تا بتوانم درس بخوانم و آینده ام را بسازم اما من با نادیده گرفتن موقعیت خوبی که داشتم تنها به مشکل کوچک جسمی ام توجه نشان می دادم و همیشه خودم را سرزنش می کردم که چرا باید هنگام راه رفتن، پای راستم را کمی بکشم!

 

دختر نوجوان ادامه داد: مادرم خیلی با من صحبت کرد تا واقعیت های زندگی را درک کنم. او می گفت تو با این استعداد خوبی که داری و شرایطی که پدرت در اختیارت گذاشته می توانی در آینده آدم مهمی بشوی و همیشه راضی به رضای خدا باش. اما افسوس که زودرنج بار آمده بودم و هیچ کس جرأت نمی کرد بگوید بالای چشمت ابرو است.

 

من با احساس حقارتی که داشتم در فضای چت روم فریب چرب زبانی های پسر جوانی را خوردم که خودش را مهرداد معرفی می کرد. او در مشهد زندگی می کند و پس از آن که کمی با هم درددل کردیم تشویقم کرد از خانه فرار کنم. من با برداشتن مبلغ ۲ میلیون تومان، بدون اطلاع خانواده ام از خانه بیرون زدم. طبق نقشه ای که کشیده بودیم مهرداد در پایانه مسافربری تهران منتظرم بود تا مرا به مشهد بیاورد. البته یکی از دوستانش نیز همراه او آمده بود. آن ها خودروی شخصی داشتند و ما به طرف مشهد به راه افتادیم اما در طول مسیر به روستایی رفتیم که نمی دانم کجا بود. مهرداد و دوستش به بهانه استراحت در منزل یکی از آشنایان مرا به داخل خانه باغی بردند و در آن جا با توسل به زور و تهدید، طعمه هوس های پلیدشان شدم.

 

دختر نوجوان افزود: ما ۲ روز در آن جا بودیم و سپس به مشهد آمدیم. اگرچه از کرده خودم خیلی پشیمان شده بودم اما نمی دانستم چه خاکی باید بر سرم بریزم. این ۲ جوان شیطان صفت مرا به ساختمانی قدیمی که مسافرخانه ای غیرمجاز بود بردند و من چند روز هم در آن جا زندانی بودم تا این که ماموران انتظامی با ورود به محل دستگیرمان کردند.

 

 

 

 

حالا می فهمم چه غلطی کرده ام و این حرف مادرم که آدم باید دارای سیرت زیبا باشد نه صورت زیبا چقدر درست و منطقی است. واقعیت این است که دیگران به مشکل جسمی کسی نگاه تحقیرآمیز نمی کنند اما مشکل شخصیتی و حیثیتی افراد خیلی زود به چشم می آید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
تو این سایت هم ممکنه چنین آدم هایی باشن؟
تو توهم بعضی ها همچین آدمهایی وجود دارند:w16:

 

بعضی ها بیجنبن 1پسری :icon_gol:بذاره براشون احساس میکنن 1 نه صد دل عاشقش شدن

لینک به دیدگاه
تو توهم بعضی ها همچین آدمهایی وجود دارند:w16:

 

بعضی ها بیجنبن 1پسری :icon_gol:بذاره براشون احساس میکنن 1 نه صد دل عاشقش شدن

 

نه منظورم دختر بی جنبه نیست.

پسر کلاهبردار و بدجنس که بخواد همه رو اغفال کنه هم داریم؟:ws38:

لینک به دیدگاه

“کامران سروش صحت” کارشناس علوم ارتباطات اجتماعی “چت روم ها” را میدان های چند کاربردی و از پرطرفدارترین عرصه های مراوده در فضای مجازی دانسته و معتقد است که چت، مرزهای تازه ای در شکل گیری خرده فرهنگها ،ارزشها و هویت جوانان پدید آورده است.

 

وی با اشاره به عوامل تسهل کننده ارتباط در فضای مجازی چت می گوید: گمنامی، سرعت ارتباط و سیال بودن از جمله علل گرایش به چت است که در روابط جنیسیتی و دوست یابی جوانان پیامدهایی به دنبال دارد که محملی برای جستجو و ارضای کنجکاوی های آنان فراهم می آورد.

 

این کارشناس با تاکید بر اهمیت فضای چت روم ها در پر کردن اوقات فراغت اظهار می دارد: چت کردن در فضای مجازی، مشارکت عاطفی را جایگزین مشارکت سیاسی و معاشرت رو در روی اجتماعی کرده و نوعی رابطه غیر حقیقی را بر فضای مناسبات میان افراد حاکم کرده است که این امر پیامدهایی چون کاهش سرمایه های اجتماعی ،انزوا و بریدگی از مشارکت های محسوس و عینی را در بر داشته استحمید رضا ترکمندی ، زیباوب www.zibaweb.com

وی در توصیف چگونگی جایگزینی روابط عاطفی با روابط سیاسی و علمی درفضای چت تشریح می کند: چت کننده ها از برقراری چند ارتباط همزمان با دیگران به شدت لذت می برند، این افراد درگرفتن اطلاعات خاص از مخاطب خود پیشدستی کرده و از این طریق به یک شناسایی اولیه از مخاطب دست می یابند و امکان می یابند که از این طریق توصیف های مبالغه آمیز درباره خود بکار برده و با ابزار همدردی و همسویی با مخاطب، توجه او را به خود جلب کنند. این کارشناس معتقد است که ماهیت غیر رو در روی ارتباطات الکترونیکی اینترنتی، انگیزه بیشتری را در کاربران به ایجاد یک رابطه پشت صحنه ای که ریسک شرمندگی در آن کمتر است، ایجاد می کند.

 

دکتر”محمد ابراهیم برزگر” استاد روان شناس اجتماعی دانشگاه علامه طباطباطی با اشاه به دو فاکتور مورد علاقه در جوانان برای برقراری ارتباط با دیگران می گوید: “ناشناس ماندن” و “تنوع گرایی” شوق گرایش به ارتباط با چندنفر را بوجود آورده است.www.zibaweb.com

 

 

ادامه در پست بعد ...

لینک به دیدگاه

وی می افزاید: در نمونه های تحقیقی بدست آمده از چند کافی نت مشخص شد که ۷۱ درصد از جوانان ۱۵ تا ۳۰ سال یک بار چت کردن را امتحان کرده اند.

 

وی در خصوص نتایج بدست آمده از گرایش سنجی جوانان در هفت موضوع مرتبط با چت کردن ، اعلام می کند:

 

نگاه به چت به عنوان بازی سرگرم کننده ۲۴ درصد،

 

چت به عنوان تدوام زندگی واقعی ۱۷ درصد ،

 

چت به عنوان وسیله ای برای ارتباط دوستانه ۱۸ درصد ،

 

چت به عنوان امکانی برای جستجو گری ۹ در صد ،

 

چت به عنوان ارتباطی نامطمئن و ناکارآمد ۲۰ درصد

 

چت به عنوان ابزاری برای سوء استفاده ۱۲ درصد بوده است.

 

_ ۷۵ درصد چت کنندگان گفته اند که در چت کردن نقش های متقاوتی را بازی می کنند که سهم پسران در ارایه نقش غیرواقعی و تصویری نادرست از خود ۸۹ درصد و سهم دختران۱۱درصد بوده است. برزگر بدبینانه ترین نظرات در گرایش چت گنندگان را مربوط به انتخاب همسر دانست و خاطر نشان می کند: به خاطر گسترده بودن فضا و امکان نقش بازی کردن و ارایه رفتارهای دوگانه بیشتر چت کنندگان معتقدند که محیط چت فضای مناسبی برای انتخاب همسر به شمار نمی آید که در این خصوص آقایان بیشترین بی اعتمادی به چت به عنوان ابزار انتخاب همسر دارند.

لینک به دیدگاه

وی با اشاره به تمایل پسران به برقراری ارتباط دوستانه همزمان با چند فرد غیر همجنس تصریح می کند: بیشتر پسرها با آگاهی از وابستگی عاطفی در دختران تلاش می کنند که ارتباط خود با آنها را تا مرز آنچه حقیقتا به دنبال آن هستند، تعقیب کنند.این در حالی است که دخترها اغلب با وسواس و دقت بیشتری دوستی و رابطه پا برجا با یک فرد غیر همجنس را مدنظر دارند. برزگر می افزاید: تحقیقات جامع نشان داده که نگاه دختران به چت بیشتر جنبه تفنن و بازی دارد با این حال نکته ای که در وهله نخست در تضاد با این جهت گیری قرار دارد تعهد بیشتر به استفاده صادقانه از فضای مجازی و محافظه کاری و احتیاط بیشتر دختران در برقراری ارتباط آنلاین است. “مریم رضا زاده” و” آرزو صالحی ” از محققان علوم اجتماعی در تحقیق مشترکی که در خصوص گرایش جوانان به چت های اینترنتی انجام دادند ،نتایجی را که در ذیل آمده ارایه دادند: ۸۸ درصد به چت به مثابه یک بازی نگاه می کنند، ۵۳ درصد معتقدند که چت کردن فرقی با زندگی واقعی ندارد، ۴۶ درصد معتقدند که کسانی که با آنها چت می کنند خصوصیاتی مشابه با آنها دارند، ۴۰ درصد گفته اند که شخصیت شان درچت با شخصیت واقعی شان متفاوت است، ۷۶ درصد از چت کردن احساس آرامش می کنند، ۸۳ درصد شناخت شخصیت دیگران را در چت غیرممکن می دانند، ۴۴ درصد فهمیدن احساسات و نظرات واقعی افراد در چت را غیرممکن می دانند، ۷۶ درصد در چت به مخاطب خود اعتماد ندارند، ۷۳ درصد امکان انتخاب همسر از طریق چت را مناسب نمی دانند و ۴۳ درصد معتقد به وجود دردسر در دوست یابی های اینترنتی هستند. تحقیقات این دو محقق از زاویه ایی دیگر همچنین نشان می دهد که دختران درچت کردن بیشتر مایل به شیطنت و سر کار گذاشتن هستند در همین راستا پسران در چت کردن تلاش بیشتری می کنند که اعتماد دختران را بر ای تداوم رابطه جلب کنند.http://www.zibaweb.com

لینک به دیدگاه

“محمد سعید ذکایی” عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در بیان انگیزه اصلی از چت کردن می گوید: توجه بیشتر چت کننده ها به مسایل فراغتی و سرگرم کننده چت روم ها بوده است و انگیزه های بعدی به ترتیب شامل پیدا کردن دوست، تازگی محیط چت و مهیج بودن آن ، تفاوت شخصیت در صحنه چت نسبت به زندگی حقیقی و شیطنت و ماجراجویی عنوان شده است. این کارشناس می افزاید: در پاسخ به این سوال که با چه افرادی تمایل به چت کردن دارید، بیش از ۵۰ درصد پاسخ دهندگان گفته اند که بیشتر دوست دارند با افراد متنوع و ناشناس چت کنند و کمتر از یک سوم تمایل خود را به افراد آشنا بیان داشته اند .همچنین ۹/۹۸ درصد پاسخ دهندگان تمایل به چت کردن با افراد غیرهمجنس داشته اند و بدین ترتیب می توان گفت که فضای غالب در محیط چت روم ها گفتگوهای دوستانه جوانان غیر همجنس است که با نیت ارضای کنجکاوی، آشنایی، سرگرمی و شیطنت و ماجراجویی است. عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص مضمون گفتگوهای چت کننده ها اعلام می کند:بر اساس تحقیقات انجام شده، بیش از ۴۰ درصد چت کننده ها به دنبال مباحث غیرجدی و پیش پا افتاده و ۲۷ درصد به گفتگوهایی برای صمیمیت و نزدیکی بیشتر و کمتر از ۲۰ درصد موضوعاتی چون موسیقی فیلم و هنر را مد نظر داشته اند. ذکایی، درباره الگوهای قابل توجه در روابط میان چت کننده ها می گوید: بیشتر جوانان کم سن و سال تر به خصوص پسرهای جوان در گفتگوهای اینترنتی مایل به صمیمیت و نزدیکی بیشتر با دوستان غیر همجنس خود هستند

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

همچنین پسران بیش از دختران مایل به گپ همزمان با بیش از دو یا چند فرد غیرهمجنس بوده و تبحر و مهارت پسران درچت کردن بیش از دختران است. همچنین پسرها ترس و نگرانی کمتری از کنترل ها و شناسایی های غیرمحسوس در خلال چت کردن داشته اند.

وی اولویت سایت های مورد مراجعه پاسخگویان برای چت کردن را به ترتیب ۸۵ درصد یاهو، ۷% درصد سایت های فارسی زبان مثل بدهی دات کام و روزی دات نت و ۵/۶ درصد msnدانست.pezeshk.us

لینک به دیدگاه
نه منظورم دختر بی جنبه نیست.

پسر کلاهبردار و بدجنس که بخواد همه رو اغفال کنه هم داریم؟:ws38:

از نظر من همه دنیا بدجنس وکلاهبردارن مگر اینکه خلافش ثابت بشه:ws3:

 

البته توی دوستام در این انجمن خداروشکر تاحالا هی خلافش ثابت شده:w16:

لینک به دیدگاه
سهم پسران در ارایه نقش غیرواقعی و تصویری نادرست از خود ۸۹ درصد و سهم دختران۱۱درصد بوده است.

 

من اصلا اینو قبول ندارم،کاملا بستگی به خود فرد داره.

حداقل من با بعضی افرادی برخورد داشتم توی همین محیط مجازی، که 100 درصد حرفاشون با واقعیتوشن منطبق بود.

نه شعار میدادن و نه نقش بازی میکردن.

اسم هم بیارم صحیح نیست.

 

به نظرم آدم کمی باهوش باشه میفهمه کی براش فیلم بازی میکنه و کی خودشه.

از پیشنهادهای طرف مقابلت راحت میتونی بفهمی هدفش چی بوده.

 

شاید باورتون نشه اما مثلا تو مرکز مشاوره کاری خودم،خیلی از دخترها با هدف ازدواج وارد محیط مجازی میشن و دنبال پسرها میرن.

اما خیلی از پسرها بیشتر هدفشون رابطه جنسی هست و معمولا در همون روزهای اول هم پسر و هم دختر نقش بازی کننده،هدفش رو نشون میده.

 

این افراد هم معمولا یا سطح سواد پایین تری دارند یا در جامعه سرکوب شدن.

 

هرکس از دو جنس با این دو هدف وارد شد،نقش بازی میکنه و 50-50 هست.

لینک به دیدگاه

وقتی این فریب خوردن های بچگانه رو میخورم خنده ام میگیره تا نگران بشم

 

میتونند اینقدر به جوونها گیرندهند تا جوونها هم به طرف چت کشیده نشند.....:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...