* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااام سلاااام:hapydancsmil: دیدم خیلیا تو پروفایلاتون ؛, عکس خواهر زاده ها و برادر زاده هاتونو گذاشتین؛ خیلی بامزه بود ن؛گفتم یه آلبومی همینجا داشته باشیم ازشون ( عکس بچه های خودتونو و فک و فامیل رو هم میتونین بزارینا ) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ عکس برادر زاده من , محمد مهدی::hapydancsmil: محمد مهدی در 11 ماهگی : لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ تکلیف ما که خواهرزاده و برادرزاده نداریم چیه؟؟؟؟ کاش عنوان تاپیکو می زاشتی عکس بچه های اعضای خانواده و فامیل و ... که بشه مثلا عکس پسر خاله و دایی و .. هم گذاشت به هر حال شرایط شرکت تو این تاپیکو ندارم 18 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ایده خوبیه در اولین فرصتمیام رزرو فعلا 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااام سلاااام:hapydancsmil: دیدم خیلیا تو پروفایلاتون ؛, عکس خواهر زاده ها و برادر زاده هاتونو گذاشتین؛ خیلی بامزه بودن؛ گفتم یه آلبومی همینجا داشته باشیم ازشون :4564: ما که نداریم حسرت بخوریم بی اجازه من چرا عکس محمد مهدی رو گذاشتی:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ الان به من پز دادی دیگه... آخه چرا منو تو این شرایط قرار میدی...چرا منو یاد بی خواهر برادریم میندازی آخه چرااااااااااااااااااااااا... عکس بچه خودمو میذارم اصلا ... 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ عکس برادر زاده من , محمد مهدی::hapydancsmil: محمد مهدی در 11 ماهگی : پستونک بچه افتاده رو صندلی همینجوری هم می زاره دهنش چرا مواظبش نیستی آخه؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ الان به من پز دادی دیگه...آخه چرا منو تو این شرایط قرار میدی...چرا منو یاد بی خواهر برادریم میندازی آخه چرااااااااااااااااااااااا... عکس بچه خودمو میذارم اصلا ... کتایون مگه تک فرزندی؟بزار:hapydancsmil: راست میگه دیگه.عکس یچه های خودتون رو بزارید 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ تکلیف ما که خواهرزاده و برادرزاده نداریم چیه؟؟؟؟ کاش عنوان تاپیکو می زاشتی عکس بچه های اعضای خانواده و فامیل و ... که بشه مثلا عکس پسر خاله و دایی و .. هم گذاشت به هر حال شرایط شرکت تو این تاپیکو ندارم عهه؛ من عکس یه بچه تو آلبومت دیدم فک کردم؛ خواهر زادته؛ خوب اسمشو عوض میکنم؛ تو هم عکس اونو که تو فیس گذاشتی بذار :4564: ما که نداریم حسرت بخوریمبی اجازه من چرا عکس محمد مهدی رو گذاشتی:vahidrk: ببخشید؛ حالا اجازه هست ؟:persiana__hahaha: الان به من پز دادی دیگه...آخه چرا منو تو این شرایط قرار میدی...چرا منو یاد بی خواهر برادریم میندازی آخه چرااااااااااااااااااااااا... عکس بچه خودمو میذارم اصلا ... باشه، منتظر میمونیم عکشو بذاری پستونک بچه افتاده رو صندلی همینجوری هم می زاره دهنش چرا مواظبش نیستی آخه؟؟؟؟ بچه مامان داره؛ تازه یکم میکروب واسه بدن لازمه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ یه تاپیک هم بزنین هر کس عکس بچه هاشو بزاره باحال می شه هاااااااا منم دو تا بچه دارم 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ اینم عکس خواهر زاده شیطونِ من، آراد 32 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ببخشید؛ حالا اجازه هست ؟:persiana__hahaha: جواب دخترم رو چی میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ عهه؛ من عکس یه بچه تو آلبومت دیدم فک کردم؛ خواهر زادته؛ خوب اسمشو عوض میکنم؛ تو هم عکس اونو که تو فیس گذاشتی بذاربچه مامان داره؛ تازه یکم میکروب واسه بدن لازمه نه اون پسر داییمه بچه عمه هم داره هااااا....انقدر دوسش داری نمی تونی مواظب پستونکش باشی؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ای جاننننننننمممم مینا...خدا حفظش کنه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون مگه تک فرزندی؟بزار:hapydancsmil: راست میگه دیگه.عکس یچه های خودتون رو بزارید عهههههه مریم مگه نمی دونستی ... باشه باشه بذار به سن عکس برسه... باشه، منتظر میمونیم عکشو بذاری عزیزمیییییییییییییییی...ماشالله چه صبریم داری 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ میناااااااااا...چه نازههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ یه تاپیک هم بزنین هر کس عکس بچه هاشو بزاره باحال می شه هاااااااا :hapydancsmil: منم دو تا بچه دارم ایول سارا , ماشالله 2 تا هم داری اینم عکس خواهر زاده شیطونِ من :hapydancsmil: وااااای خداااا, معلومه خیلییی شیطونه؛ خیلیی نازه:hapydancsmil: جواب دخترم رو چی میدی؟ دیر اومدی خو, چند روز پیشا یه خواستگار اومد و دیگه جواب مثبت رو به اون دادیم نه اون پسر داییمه بچه عمه هم داره هااااا....انقدر دوسش داری نمی تونی مواظب پستونکش باشی؟؟؟ خوب عکس همونو بذار, مواظبشم خو؛ اینجا بعد سمیناار سمیعی رفتیم کوه؛ اینقدر خسته بود ؛حواسم نبود اینم عکس جیگر منه...... واااای چه فسقلیهههههههههههه:aghosh: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ میناااااااااا...چه نازههههههههههه :hapydancsmil: ای جاننننننننمممم مینا...خدا حفظش کنه:hapydancsmil: قلبونتوووووووووووون همین نانازی یَــــــــــــــــــک آتیش پاره اییه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده