رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

البته اینم یادم رفت بگم، این چیزا برای هر کسی فرق میکنه

مثلا من گفتم بدم میاد پسرا ابرو بردان و مو رنگ کنن و کلا دخترونه بشن، اما یه سری دخترا عاشق این چیزا هستن!

یا مثلا من میگم که از پسر بی غیرت فوق العاده بیزارم، یکی ممکنه بیاد بگه که غیرت داشته باشه بدم میاد!

به نظرم نمیشه کلی در مورد اینا رای داد که مثلا 4تا صفت رو بیایم در بیاریم که پسرا این مدلی بشن و دخترا هم این مدلی، و دیگه هیچ مشکلی نیست!

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 138
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اون مواردی که سبب انزجار من از اکثریتشون میشه،البته نه همه،آدم های خوب هم تو پسرها هستند که واقعا میتونی حتی از دخترها بیشتر بهشون اعتماد کنی:

1- احساس زرنگی زیادی،فکر میکنن تو یک شکاری و اگه بهشون میخندی یعنی گولشون رو خوردی

2- دروغگویی مثل آب خوردن برای رسیدن به هدفشون

3- 90 درصد ذهنشون هم در درجه اول معلومه معطوف به کجاست

4- بی ادب بودن در اکثر موارد

• Like 12
لینک به دیدگاه

یک مساله دیگه.

من از وقتی عضو این انجمن شدم شاید هفته ای 5 تا درخواست دوستی از طرف کاربران پسری اومده که فعالیتشون در سایت در حد صفره.

فکر میکنین چرا؟

آیا یک دختر تازه وارد هم همینطور میره برای پسرها درخواست دوستی بفرسته؟

اینجا چه فرقی هست بین دو جنس مخالف؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

تو همین انجمن که روشن فکر زیاده با چند نفر پیغام خصوصی می دادم در مورد یک سری مباحث بعد دیدم طرف کلا رفت یا دیگه جواب نداد!

حالا سوال های من چی بوده!!!

واقعا جالبه فکر بعضی ها یا خیلی ها اینقدر منفیه که نمیشه باهاشون بحث کرد

برداشت بد می کنن همه رو مثل هم می بینن....فکر می کنن چه خبره!

نمی دونم چرا باید ادم بیاد اینجا دنبال دختر بگرده....!!!!!!

بعد اینجا....

پیروز باشید

ولی باید بخندم ببخشید :ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه

همه انتظار داریم همسر آیندمون خصوصیات ایده آلی داشته باشه.. در حالی که خودمون هم همسر یکی دیگه میشیم که اون هم متقابلا همین انتظار رو از ما داره...

پس بهترین کار اینه که خودمون رو به حالت ایده آل نزدیک تر کنیم.

ممکنه بعضی ها بگن : من خودم رو اصلاح میکنم ولی شاید اون همچین تلاشی در زمان مجردیش نکنه!!

در جواب باید گفت که شمانی که ما خودمون رو اصلاح میکنیم.. طبیعتا شخصیتمون رو ارتقاء دادیم. و این باعث میشه قیمتون بره بالا.. و گزینه های جدید و خیلی مناسب تری به متقاضی هامون اضافه میشه.. w16

دوم اینکه در بدترین حالت فرض کنیم که که بایک کسی که لیافتمون رو نداره ازدواج کنیم.. خوب فایدش اینه که مشکلات اون زمانمون رو از همین الان .. به نصف رسوندیم..

خب من به عنوان پسر از کجا بفهمم که مورد تایید 100% هستم یا نه؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

پیمان جان از نظر من تضادی عجیب میان پستهاتون به نظر من اومد،(پست1-6-18)که من هم آخر نفهمیدم چه هدفی مد نظر شماست

پست 6 دقیقا مطابق هدف سایرین و نیز من هست که از پست 1 گرفته میشه،ولی پست 18 یه چیز جدا هستش

یا به نظر من پست ها گنگ هستند یا واقعا اینطور هستش

اگر من بخوام مطابق پست شماره 18 پاسخ بدم اینطوری میگم که:

از نظر من تضاد نیست این مورد،بلکه مخفی نگه داشتن مشکلات یا مسائل دیگه در هر دو جنس ممکنه وجود داشته باشه

و این مسائل رو در مورد جنس مخالف نمیتوان گفت،بلکه خودشون باید بیان بگن

والا صدسال دیگه هم من به عنوان یک پسر نمیتونم بفهمم که به فرض مثال طرف مقابلم که دختر هست برای چی نمیخواد بگه که مثلا

الان چرا ناراحت و نمیخواد دلیلش رو بگه

در مورد خودم اوقاتی هست که من دوست ندارم اصلا با کسی حرف بزنم،مثلا میتونه دلیلش فشار درس،امتحان یا چیز دیگه باشه

همه حرفهام با مثال هست

یا مثلا مشاجره در خانواده من رو ناراحت کرده و خب به دلیل غروری که دارم دلم نمیخواد طرفم بدونه و همش میگم چیزی نیست،حل میشه و امثال اینها

از نظر من یک دلیلش میتونه غرور،حفظ شخصیت،درونگرایی ذاتی،حس اینکه من میخوام خودم مشکلم رو حل کنم ویا امثالهم باشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من با جنس مخالف مشکلی ندارم! :ws52:

تازه خیلی هاشون از دخترای لوس بهترن!!

ولی از پسرایی که عفت کلام ندارن...

از پسرایی که ذهنشون از بدو تولد منحرفه...

از پسرایی که اخساس می کنند زرنگ خوشم نمیاد...

• Like 8
لینک به دیدگاه

خوب تااینجا اگه بخواهیم یه جمع بندی کوچولو بکنیم که بهتر منظور ومفهوم تاپیک مشخص شود شاید بشه اینگونه گفت که از دید زنان ، عیوب مردان به شرح زیر است(عیوبی که تقریبا در بشتر پستها مشترک بوده یا اینگونه استناباط کرده ام)

1. رعایت نکردن نظم
  2. زورگویی
  3. توهم زرنگی(حالا خودمم نمیدونم این به چه معنیه:ws3:)
  4. پسرای لوس و تیتیش مامانی
  5. احساس برتری نسبت به جنس مخالف
  6. بی ادب بودن در اکثر موارد

اینها عمده ترین عیوبی بود که در پستهای خانومها استنباط شد:icon_gol:

اما دیدگاه آقایون:

1. دیگر مثل سابق شرم حیایی برای دختران نمانده است.
  2. مادی گرا

این دومورد فکر کنم بیشترین عیوب دخترها در این دوره زمونه باشه

خوب از حالا میشه نقل قول گرفت :ws3:

به نظر شما علت اینکه دوطرف این ذهنیتهارو نسبت به هم پیدا کردند چیه؟

به فرض گفته شده آقایون نظم رو رعایت نمیکنند که همین باعث میشه خانومه از آقایون دلزده بشن آیا این بی نظمی در آقایون ذاتیه؟icon_pf%20(34).gifیا علت خارجی داره؟

یا مثلا گفته شده خانومها بی حیا تر شده اند نسبت به قبل که این نظر خود منم هست و در ادامه میگم چرا این نظر رو دارم:ws3:

امیدوارم دیگه ضدونقیض حرف نزده باشمhanghead.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظرم دلیل این ذهنیت ها دیدن این ویژگی ها در تعدادی از اطرافیان و تایید اون ها توسط یه عده ی دیگه هستش!

من یه مدت به این فکر می کردم که این ویژگی ها مربوط به شخص هست نه جنس!اما وجود ذهنیات جنسیتی قبلی باعث شده که مثلا حیا در دختران به یک ویژگی تبدیل بشه که حتما به دلایلی باید وجود داشته باشه اما در پسران بود و نبودش زیاد فرقی نمی کنه!

من فکر می کنم این ویژگی ها در دختر یا پسر فقط پر رنگ تر دیده می شه!

اما در مورد این که ذاتیه یا در همه وجود داره باید بگم این ویزگی ها اکتسابیه!حتی اگر بشه واسش ژن خاصی هم پیدا کرد باز هم نمی شه تاثیر محیط رو نادیده گرفت.یک پسر یا دختر از کوچیکی به پدر و مادر و دیگر اطرافیانش توجه می کنه و خصلت های زیادی رو یاد می گیره. خوب این باعث می شه اطلاعاتی در گوشه های مختلف ذهنش ثبت بشه که در آینده اگر نتونه آگاهانه رفتارش رو انتخاب کنه باعث می شه به صورت ناخودآگاه همون رفتارها رو انجام بده.این باعث می شه شما مثلا یک خصلت خاص رو در پدربزرگ،پدر و پسر ببینید.در سطح جامع تر می شه این موضوع رو در جامعه نگاه کرد و همین اتفاق با احتمال کمتری رو مشاهده کرد!

فعلا همینا به نظرم اومد!

• Like 6
لینک به دیدگاه

بنظرم یکی از دلایلش اینه که این جوون ها اصلا لحظاتی از زندگیشون رو نمیشینن فکر کنن..

حتما تا حالا خیلی شنیدید که قدیمی ها میگن زمان ما جوون ها خیلی نسبت به جوون های الان پخته تر و فهمیده تر بودن..

من متوجه شدم یک سری چیز ها هست که باعث شده شخصیت ها خیلی دیرتر کامل بشه.. اون چیز ها عبارت اند از :

فعالیت (و گاهی رقابت برای اثبات برتری خود بر هم سن و سالان) همچون :

مواد مخدر

تفریحات زیاد-

- رقابت در تجمل گرایی-

رقابت در شکستن مرض ها-

رفیق بازی

-ساز زدن

-جذب جنس مخالف-

ماشین بازی

و......

اینجور مشغولیات پوچ باعث شده تا اونها فرصت نکنن که فکر کنن که زندگی چیه؟ از زندگی چی میخوان؟ تا الان چه کار مفیدی انجام دادن؟ اصلا خودشون رو پیدا کردن؟

زمانی که من با خیلی از این افراد صحبت کردم. دلیل یا منطق .. یا عقیده خاصی نداشتن و با جواب های کوتاه و تمسخر آمیز از خودشون دفاع میکردن.

در مورد اون افرادی که در صحبت میگن که من فلان عقیده رو دارم..ولی در عمل خلاف عقایدشون عمل میکنن

جا داره یه چیزی بهشون بگم.. حقیر ترین انسان ها از نظر من کسایی هستن که به عقایدی که خودشون برای خودشون در نظر گرفتن عمل نمیکنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه

از دید من بیشتر دخترهای ای دوره زمونه بی حیا شده اند چرا؟چون در روابط اجتماعی شان مراعات حریمها رو نمیکنند آنگونه صحبت میکنند که توقع ندارند جواب بشنوند

در مکانهایی عمومی توقع دارند مراعات محدوده شان بشود اما خود پایبند به محدوده هایشان نیستند...مثلا در تاکسی حاضرند روی صندلی جلو کنار پسری بنشینند بدون توجه به اینکه پسر ازاینکارشان معذب میشود اما اگر پری خواست کنارشان بنشیند به آنها تجاوز کرده است.

در خیلی جاها حقوق مساوی طلب میکنند اما هرجا به ضررشان شد یک زن مظلوم میشوند خیلی راحت با عشوه سرتا پای مردان را برانداز میکنند اما اگر مردی به آنها نگاه کرد هیزوسگ چشم است.

بی حیا شده اند چون حرکاتی میکنند که شایسته یک زن یا یک دختر نیست.شاید دلایلم برای خود دخترها منطقی به نظر نرسد اما برای پسرها ملموس تراست که چه میگویم

در آنطرف هم قطعا دلایل دخترها برای مردان چندان ملموس نخواهدبود اما میشود بررسی کرد که بسیاری از حرکاتی که هر دو نسبت به هم انجام میدهند باعث عکس العملهاییست که گاه مشاهده میکنیم

این متن برای شروع بود دوست دارم دلایل بانوان رو هم بدونم ...یک مناظره واقعی و منطقی دلم میخواد .یک به یک سوال شود ودلایل دوطرف شنیده شود .در آخر خواهیم دید این لج ولجبازی تاریخی بین زنان ومردان چیزی جز یک سوءتفاهم ساده نبوده

• Like 8
لینک به دیدگاه

ديد يه پسر:

به نظر من دخترا خيلياشون با حيا هستن

وقتي مي بينن يه سري پسر بي حيا دور و ورشون هست رو اونا هم تاثير مي زاره

اگه با دختر خانوم ها با ادب و با حيا بر خورد بشه اونا هم با ذات درست خودشون، كه با حياييه، برخورد مي كنن

• Like 5
لینک به دیدگاه
ديد يه پسر:

به نظر من دخترا خيلياشون با حيا هستن

وقتي مي بينن يه سري پسر بي حيا دور و ورشون هست رو اونا هم تاثير مي زاره

اگه با دختر خانوم ها با ادب و با حيا بر خورد بشه اونا هم با ذات درست خودشون، كه با حياييه، برخورد مي كنن

موافق هستم که خیلی هاشون هنوز با حیا هستند وهنوز حریمها رو حفظ میکنند معمولا بدها زیاد نیستند اما کل رو زیر سوال میبرند مثل خود ما پسرها ،چند درصد ما پسرها این خصوصیاتی رو داریم که خانومها به ما نسبت میدهند؟

بحث سر همینه که از کجا این دو طرف به این نتایج رسیده اند که پسرها پرتوقع وپررو هستند ودخترها بی حیا ومادیگرا:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خيلي از پسرا ظاهر بينن...يعني ظاهرو به هرچيز ديگه اي ترجيح ميدن

خيلياشون حس مي كنن خيلي ميفهمن...تو بحثا از موضع بالا نظر ميدن

بعضي پسرا درك درستي از رابطه دوستي ندارن...يعني نميتونن يه دوستي عادي داشته باشن با يه دختر

بسه همينا!

• Like 7
لینک به دیدگاه

متاسفانه مردها خیلی بی عرضه شده اند.

برای رسیدن به یک دختری حاضرن هرگونه حقارتی را تحمل کنند.

آرایش های مسخره،پوشش های جلف و هزاران الفاظ لوس و زشت.

همین ضعیف شدن مردان،سبب زبان درآوردن بسیاری از زنان شده.

البته منظورم بازگشت به گذشته و زورگویی مرد نسبت به زن نیست.

اما مرد بی عرضه و ضعیف،تحقیر میشه و جامعه هم به فساد کشیده میشه.

چون مردی که جهان را به جای چشمانش از لای دوپایش ببیند،بهتر از این انتظار نمی رود.

هم برای ما دردسر درست کردند هم خیلی از زن های سوء استفاده چی.

• Like 7
لینک به دیدگاه
...مثلا در تاکسی حاضرند روی صندلی جلو کنار پسری بنشینند بدون توجه به اینکه پسر ازاینکارشان معذب میشود

خو من وقتی که یک تاکسی میاد و اولین نفری هستم که سوار میشم ترجیح میدم صندلی جلو بشینم تا عقب کنار چند تا مرد........دقت کردم اکثر خانم ها هم اینجوری هستند.مشکلش چیه؟:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خو من وقتی که یک تاکسی میاد و اولین نفری هستم که سوار میشم ترجیح میدم صندلی جلو بشینم تا عقب کنار چند تا مرد........دقت کردم اکثر خانم ها هم اینجوری هستند.مشکلش چیه؟:w58:

مال گذشته رو میگه که قبلا تاکسی ها دو نفر جلو سوار میکردند.

برای من هم وقتی میرفتم مدرسه با تاکسی،دخترها میومدن جلو سوار میشدن.

جالب بود به هر حال.:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مال گذشته رو میگه که قبلا تاکسی ها دو نفر جلو سوار میکردند.

برای من هم وقتی میرفتم مدرسه با تاکسی،دخترها میومدن جلو سوار میشدن.

جالب بود به هر حال.:ws37:

آها مرسی روشن گری کردید:w58:خو شاید یه روز بارونی بوده..اون دختر هم نمی تونسته منتظر بمونه...اصلا وسیله گیر نمیومده...شما پیاده می شدید:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه

در کل در روابط دختر و پسر ،کنترل کننده حدود دختره.......پسرها بخوبی حد خودشون رو با عکس العمل دخترها پیدا میکنند.:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آها مرسی روشن گری کردید:w58:خو شاید یه روز بارونی بوده..اون دختر هم نمی تونسته منتظر بمونه...اصلا وسیله گیر نمیومده...شما پیاده می شدید:icon_razz:

برای چی پیاده بشم؟

وقتی دو نفر جنبه داشته باشن و جلو کنار هم بشینن فکر نکنم مشکلی پیش میاد.:ws38:

حداقل برای من که مشکلی نیست.

البته من جدیدا احساس میکنم زیادی نسبت به این مسائل بی تفاوت شدم و کلا برام این چیزها اهمیتی نداره.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...