- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 همون مهدی عارف تو عکسشم مدیرانه نگاه می کنه سپیده جایزمو بده :hapydancsmil:
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 سپیده تو برچسب ها اسم سفید برفی و خودتو نوشتی منو فراموش کردی
partow 25305 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من که عین شما روسری بنفش ندارم می خوایش؟ من روسریمو میدم ... تو مدالتو بده ... یک عدد عکس اضافه شد سعید؟ :gnugghender:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 همون مهدی عارف تو عکسشم مدیرانه نگاه می کنه سپیده جایزمو بده :hapydancsmil: جایزه میخوای؟ میخرم برااااات :gnugghender: سپیده تو برچسب ها اسم سفید برفی و خودتو نوشتی منو فراموش کردی شلوغ نکن سارا می خوایش؟ من روسریمو میدم ... تو مدالتو بده ... سعید؟ :gnugghender: گفتی سعید راستی...سعید کجاست؟ پیداش نیس! یه سوال فنی چطور قبل تاسیس اینجا عضو شده؟ محمد ادمین این از قابلیت هاشه که قبل تاسیس عضو بوده
partow 25305 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 گفتی سعید راستی...سعید کجاست؟ پیداش نیس! این از قابلیت هاشه که قبل تاسیس عضو بوده نمیدونم کوجاست ... ---------- حداقل بگو هویت مجهول مجرده یا متاهل؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 نمیدونم کوجاست ... ---------- حداقل بگو هویت مجهول مجرده یا متاهل؟ به زندگی شخصی مردم چیکار داری دهههههههههههه متاهل همش یه آقا وحیده خب
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 رااهنمایییییییییییی خوابم میاد سپید..... شب بدون من اسپم نکنیدااا شام هم نگه دارین واسم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 رااهنمایییییییییییی خوابم میاد سپید..... شب بدون من اسپم نکنیدااا شام هم نگه دارین واسم اصن تو نباشی دره تاپیکو تخته میکنم
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 هادی ناصح دستت درد نکنه منو حدس زدی:hapydancsmil::hapydancsmil: جایزه اینکه منو حدس زده رو بدین بره
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 می خوایش؟ من روسریمو میدم ... تو مدالتو بده ... به مدالم چی کار داری مدالم تو گردنم نباشه دق می کنم
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 شلوغ نکن سارا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا تو برچسبا نوشتی سپیده است ، سارا نیست ؟ چقدر خودتو تحویل می گیری :icon_razz:
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 جایزه اینکه منو حدس زده رو بدین بره شوما مسئول یادآوری تقدیم جایزه ها شدی؟
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 شوما مسئول یادآوری تقدیم جایزه ها شدی؟ آره دیگهمن مواظبم حقی از کسی ضایع نشه
کتایون 15176 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من رفتم 2 ساعت خوابیدم اومدم ، انجمن دیتا بیسش ارور داد دوباره رفتم اومدم هنوز 4 صفحه؟؟؟؟ می بینی سپید بعد بگو چرا حرص می خوری...اخه این درسته الان این تاپیک باید 20 صفحه رفته باشه جلو... رااهنمایییییییییییی خوابم میاد سپید..... شب بدون من اسپم نکنیدااا شام هم نگه دارین واسم هیسسسسسسسسسسسسسس نگار خوابههههههههه... پیش پیش پیش... من میگم چون گفته سواری دوست داره داووده. :gnugghender: به نکته ی قابل تاملی اشاره کردی جووون
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 می بینی سپید بعد بگو چرا حرص می خوری...اخه این درسته الان این تاپیک باید 20 صفحه رفته باشه جلو... هیسسسسسسسسسسسسسس نگار خوابههههههههه... پیش پیش پیش... به نکته ی قابل تاملی اشاره کردی جووون
ارسال های توصیه شده