تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت دوستان گلم اومدیم ولی با کمی تاخیر اینبار هم با یه صندلی داغ دیگه در خدمت شما هستیم بشتابید بشتابید به سمت داغ کردن:gnugghender: داغ کردن کیه؟ بلهههههههه داغ کردن زهراخانوم ممممممممممممم(پانیسا) جوری گفتم که انگار از سر در تاپیک ندیدین این گوی و این میدان ببینم چی میکنین راستی بیشتر سعی کنین سوالاتتون کامپیوتری باشه و اینکهههههههههههه لطفا اسپم نکنید این صندلی داغ تا یک هفته دایره 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت پانیسای عزیز مرسی از دعوت خانمی حالا چی بپرسم هدف از انتخاب این رشته چی بود؟ از کجای کامپیوتر خوشت میاد بیشتر؟ بچه داشته باشی از چه سنی میذاری دور و بر کامی بیاد؟ وقتی سیستم یه ویروس زشت میگیره که به هیچ صراطی هم مستقیم نیست و نمیره پی کارش چکارش میکنی؟ شده کلی کار کنی بععد یادت بره سیوش کنی عکس العملت چی بوده اون موقع؟ سخت افزار یا نرم افزار؟ زندگی بدون کامپیوتر و توصیف کن؟ تاحالا سیستم اسمبل کردی خودت؟ کسی بخواد سیستم ببنده میتونی بهش مشاوره بدی برای خرید اجناسش؟ ........... فعلا همینها شاید بازم اومدم 10 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ به به ... دلای خودموووون ... خوبی؟ اول بگو چطور با اینجا آشنا شدی؟ کدوم یکی از دروس کامپیوتر رو دوست داری؟ از کدومش بیشتر استفاده کردی؟ تا حالا چند واحد افتادی؟ کدوم درسا؟ به کدوم یکی از زبان های برنامه نویسی مسلطی یا آشناییه بیشتری داری؟ من می خوام یه برنامه بنویسم ، که لاگین و رجیستر و چندتا جدول داشته باشه ... مثلاً سیستم خرید و فروش ... به نظرت از access استفاده کنم یا Asp.net(با دیتابیس اس کیو ال) ؟ چرا ؟( فرض می کنیم به هر دو مسلطم) یه خاطره در مورد بلاهایی که سره کامپیوتر آوردی بگو ... نظرت در مورد تالار کامپیوتر چیه؟ اگر قرار باشه زبان برنامه نویسی آموزش داده بشه ، و مسابقه برگزار شه ، پیشنهاد تو چه زبانی هستش؟ حالا چطوری؟ پماد بدم خدمتتون ...؟ :gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام . خب اول خودتو کامل معرفی کن :gnugghender: اسم سن ترم دانشگاه معدل تعداد واحد گذرانده تعداد واحد مردودی رتبه کنکور . . . دیگــــــــــه . آها :gnugghender: چقد به رشته ت علاقه داری ؟! تا کجا میخوای ادامه تحصیل بدی ؟! رشته کامپیوتر انتخاب چندمت بود ؟! بازم میام حالا :gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااام دوستان گل خودم. بذارید من خودم بیام اول خوشامد گویی کنم بعد بپرسین. خوب خوش اومدین همتون. بچه ها من یکم تازه واردم لطفا سخت سخت نپرسین. 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت پانیسای عزیزسلام عزیییییزم. مرسی از دعوت خانمی خواهش گلم. حالا چی بپرسم هرچه میخواهد دل تنگت بپرس. هدف از انتخاب این رشته چی بود؟ بی هدف... از کجای کامپیوتر خوشت میاد بیشتر؟ از سیمای داخل کیس... :hapydancsmil: بچه داشته باشی از چه سنی میذاری دور و بر کامی بیاد؟ از وقتی که نی نیه... :hapydancsmil: وقتی سیستم یه ویروس زشت میگیره که به هیچ صراطی هم مستقیم نیست و نمیره پی کارش چکارش میکنی؟ ویندوز عوض میکنم. شده کلی کار کنی بععد یادت بره سیوش کنی عکس العملت چی بوده اون موقع؟ آره آره. اول قرمز میشم گرمم میشه بعد از شدت عصبانیت میگم اه ه ه ه ه . سخت افزار یا نرم افزار؟ آی تی. زندگی بدون کامپیوتر و توصیف کن؟ زندگیه بسیاااااااااااار زیبا. تاحالا سیستم اسمبل کردی خودت؟ هان؟ کسی بخواد سیستم ببنده میتونی بهش مشاوره بدی برای خرید اجناسش؟ آری آری... ........... فعلا همینها شاید بازم اومدم بیا عزیز دلم بیا... :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ به به ... دلای خودموووون ...به به عشق خودم دلااا... خوبی؟ قرررربونت... اول بگو چطور با اینجا آشنا شدی؟ گفته بودم بهت که... :vahidrk: داشتم واسه یه مطلبی سرچ میکردم اومدم اینجا دیدم باید عضو شم و بعد موندگار شدم... کدوم یکی از دروس کامپیوتر رو دوست داری؟ معماری کامپیوتر و سیستم عامل... از کدومش بیشتر استفاده کردی؟ از آز شبکه و آز کامپیوتر و آز پایگاه و کلا از آزها... تا حالا چند واحد افتادی؟ کدوم درسا؟ سوال بعدی... به کدوم یکی از زبان های برنامه نویسی مسلطی یا آشناییه بیشتری داری؟ php و c من می خوام یه برنامه بنویسم ، که لاگین و رجیستر و چندتا جدول داشته باشه ... مثلاً سیستم خرید و فروش ... به نظرت از access استفاده کنم یا Asp.net(با دیتابیس اس کیو ال) ؟ چرا ؟( فرض می کنیم به هر دو مسلطم) یکم asp بلدم در اون حد نپرس ازم...:icon_pf (34): فکر کنم access بهتره.دلیلشم نپرس. یه خاطره در مورد بلاهایی که سره کامپیوتر آوردی بگو ... بله... یه بار دوستم کیسشو آورد واسش راه بندازم ویندوز عوض کردم البته با cd-rom خودم که روش وصل کرده بودم. چون cd-rom اون سی دی رو بوت نمیکرد... وقتی تموم شد پیچاشو بستم و کیسشو دادم بهش. حیوونی میگفت باز خرابش کردم. وا نمیشه cd-rom . نگو که سیماشو وصل نکردم از داخل کیس... نظرت در مورد تالار کامپیوتر چیه؟ وای وای نگو که اگه پوریا ببینه این پستو میکشتم. اگر قرار باشه زبان برنامه نویسی آموزش داده بشه ، و مسابقه برگزار شه ، پیشنهاد تو چه زبانی هستش؟ php حالا چطوری؟ پماد بدم خدمتتون ...؟ :gnugghender: نه عزیزم فعلا که خوبم... خوبه پسرا نیان. :hapydancsmil: با دخملا خوش میگذره بهم... خیییییییییلی خوش اومدی زهرا جونم. بازم بیاااااا. میسی بابت کمکات. :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی نمی دونی اسمبل کردن چیه؟ یا دستم انداختی ؟ برای کسی یا خودت یه سیستم وازاول اولش قطعاتشو بخری و ببندی و پارتیشن بندیش کنی و اسمبلش کنی دیگه بعدشم ویندوز و از این حرفها دیگه 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خب خب :gnugghender::gnugghender::gnugghender: از کجا شروع کنیم :gnugghender::gnugghender: سلام سلام من اومدم :gnugghender: خوبی؟ خوش میگذره ؟ خانواده خوبن ؟ اول خودتو معرفی کن ؟ رنگ پوستت ؟ رنگ چشمات ؟ قد ؟ وزن ؟ سن ؟ ماه تولد؟ رنگ مو ؟ از چه رنگی خوشت میاد؟ از هر رنگی که خوشت میاد با اون جواب بده بچه ی چندمی؟ بچه ی کجایی ؟ غذا چی دوست داری ؟ مامانو دوست داری یا بابا رو ؟ لباس عید خریدی ؟ عمه شدی یا خاله ؟ گواهینامه داری ؟ ماشین داری ؟ از چند سالگی به کامپیوتر علاقه پیدا کردی ؟ چرا اومدی این رشته ؟ به نظر خودت چقدر از رشتت میدونی ؟ دوست داری رشتتو عوض کنی ؟ چه استفاده ای از کامپیوتر میکنی ؟ اهل آهنگی ؟ فیلم ؟ کتاب ؟؟ بازی رایانه ای ؟؟ نظرت در مورد بازی angry bird چیه ؟ مدل گوشیت ؟ چندبار سیستمت ویروس گرفته ؟ ویندوز بلدی عوض کنی ؟ انتی ویروس مورد علاقه ؟ سیستم عاملت چیه ؟ سی دی بلدی رایت کنی ؟ الان حالت خوبه ؟ نظر در مورد این درسا چیه C++ delphi طراحی الگوریتم ساختمان داده پاسکال سی شارپ تنظیم خانواده وصایای امام (ره) فیزیک هالیدی ریاضی مهندسی تربیت بدنی دانشجو کجایی ؟ ترم چندی ؟ مدرکت چیه ؟ رتبت تو کنکور چند بوده ؟ دوست داری تا کجا رشتتو ادامه بدی ؟ چند بار به فکر کار کردن افتادی ؟ کدوم از اینا رو بیشتر دوست داری موس کیبورد مانیتور اسپیکر از اینا کدومو بلدی کار کنی ؟ photoshop After Effect corel 3D max paint word power point اگه چیزی نبود خودت یه چندتا بگو حالت خوبه ؟ دیگه چی بپرسم اهاااااااااا:gnugghender: نظرت در مورد پسرا چیه ؟ درمورد من چطور ؟ تا حالا عشق یقتو گرفته ؟ با شکست رو برو شدی ؟ زندگی بدون عشق ؟ سن ازدواج به نظرت تو چه سنی خوبه ؟ رابطه دختر و پسر اری یا نه ؟ الان عاشقی یا معشوق ؟ . . . .. من خودم خسته شدم بازم میام سراغت فعلا اینا رو مو به مو جواب بده 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام سلام عسلمممم. . خب اول خودتو کامل معرفی کن :gnugghender: اسم: زهرا سن : 22 ترم : 7 دانشگاه: پیام نور معدل : سوالای زشت نپرس جواب نمیدم... تعداد واحد گذرانده: 90 تعداد واحد مردودی : رتبه کنکور: بعدی... . . . دیگــــــــــه . آها :gnugghender: چقد به رشته ت علاقه داری ؟! ای. کم و بیش... علاقه مند شدم... خودم هنر و گرافیک و معماری رو دوست داشتم... تا کجا میخوای ادامه تحصیل بدی ؟! تا آخر... رشته کامپیوتر انتخاب چندمت بود ؟! وسطا بود دقیقا نمیدونم... بازم میام حالا :gnugghender: بیا دخمل گلمممم. میسی که اومدیییی. :hapydancsmil: نفر بعدی لطفا... 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بر دخمل خوشگل.... من چه قدر سختمه سئوال پرسیدن امیدوارم تکراری نباشه... سئوالای بچه ها رو نخوندم... روزی چند ساعتت پای کامپیوتری؟ اگه پای کامپیوتر نباشی چیکار می کنی؟ چه قدر بهت بدم دیگه کامپیوتر نمی خونی؟ اگه یه روز بیدار شی بهت بگن عصر اینترنت به پایان رسید و تو باید یه شغل جدید پیدا کنی چیکار می کنی؟ :hapydancsmil:ببینم چه می کنیا:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام...:hapydancsmil: سلام...:hapydancsmil: خود را در 24 خط تعریف کنید... 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خب خب :gnugghender::gnugghender::gnugghender:از کجا شروع کنیم :gnugghender::gnugghender: سلام سلام من اومدم :gnugghender: سلام سلام خوش اومدی. خوبی؟ مرررسی. .. خوش میگذره ؟ جای شما خالی... خانواده خوبن ؟ سلام میرسونن... اول خودتو معرفی کن ؟ من زهرا(پانیسا) هستم... رنگ پوستت ؟ سفید رنگ چشمات ؟ مشکی قد ؟ 167 وزن ؟ 60 سن ؟ 22 ماه تولد؟ مهر رنگ مو ؟ خرمایی از چه رنگی خوشت میاد؟ از هر رنگی که خوشت میاد با اون جواب بده سفید با سفید جواب دادم معلوم نیست. بچه ی چندمی؟ 4 بچه ی کجایی ؟ شمال کشور. غذا چی دوست داری ؟ ماکارونی. مامانو دوست داری یا بابا رو ؟ هردو لباس عید خریدی ؟ نه هنوز عمه شدی یا خاله ؟ اردیبهشت 91 عمه میشم. :hapydancsmil: گواهینامه داری ؟ بلهههههه ماشین داری ؟ ماشین بابام هست. از چند سالگی به کامپیوتر علاقه پیدا کردی ؟ 12 چرا اومدی این رشته ؟ مجبور شدم. به نظر خودت چقدر از رشتت میدونی ؟ در حدی که بتونم کار خودمو راه بندازم. دوست داری رشتتو عوض کنی ؟ الان دیگه خیلی دیره. آری دوست داشتم. چه استفاده ای از کامپیوتر میکنی ؟ همه ی موارد. اهل آهنگی ؟ فیلم ؟ کتاب ؟؟ بازی رایانه ای ؟؟ آهنگ فیلم کتاب نظرت در مورد بازی angry bird چیه ؟ نظری ندارم. مدل گوشیت ؟ nokia 6303i classic چندبار سیستمت ویروس گرفته ؟ زیاااد ویندوز بلدی عوض کنی ؟ بله. چی فکر کردی درموردم. انتی ویروس مورد علاقه ؟ symantec سیستم عاملت چیه ؟ 7 سی دی بلدی رایت کنی ؟ الان حالت خوبه ؟ آری آری. نظر در مورد این درسا چیه C++ آسونه delphi نظری ندارم طراحی الگوریتم خوبه ساختمان داده شیرینه پاسکال دوسش ندارم سی شارپ خوبه تنظیم خانواده وصایای امام (ره) پاس نکردم فیزیک هالیدی دوسش دارم ریاضی مهندسی ما نداریم تربیت بدنی بد نیست دانشجو کجایی ؟ دانشجوی شهرم هستم. ترم چندی ؟ 7 مدرکت چیه ؟ کارشناسی رتبت تو کنکور چند بوده ؟ بعدی... دوست داری تا کجا رشتتو ادامه بدی ؟ تا آخر. چند بار به فکر کار کردن افتادی ؟ کار میکنم الانم. کدوم از اینا رو بیشتر دوست داری موس کیبورد مانیتور اسپیکر : این گزینه. از اینا کدومو بلدی کار کنی ؟ photoshop After Effect corel 3D max paint word power point 1 4 5 6 اگه چیزی نبود خودت یه چندتا بگو حالت خوبه ؟ میسی. دیگه چی بپرسم اهاااااااااا:gnugghender: نظرت در مورد پسرا چیه ؟ بچه های خوبین اما گاهی اوقات غیر قابل تحمل میشن. درمورد من چطور ؟ تا حالا عشق یقتو گرفته ؟ بله. تا دلت بخواد... با شکست رو برو شدی ؟ خیر زندگی بدون عشق ؟ من دوسش ندارم. سن ازدواج به نظرت تو چه سنی خوبه ؟ 27 رابطه دختر و پسر اری یا نه ؟ هم آری هم نه الان عاشقی یا معشوق ؟ هردو. . . . .. من خودم خسته شدم خسته نباشید. بازم میام سراغت بیا بیا فعلا اینا رو مو به مو جواب بده 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بر دخمل خوشگل....سلام کتایون جان. خوش اومدی... من چه قدر سختمه سئوال پرسیدن امیدوارم تکراری نباشه... سئوالای بچه ها رو نخوندم... روزی چند ساعتت پای کامپیوتری؟ 3 الی 8 اگه پای کامپیوتر نباشی چیکار می کنی؟ یا بیرونم یا خوابم یا درس دارم یا مریضم یام دارم با تلفن میحرفم... چه قدر بهت بدم دیگه کامپیوتر نمی خونی؟ 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000 اگه یه روز بیدار شی بهت بگن عصر اینترنت به پایان رسید و تو باید یه شغل جدید پیدا کنی چیکار می کنی؟ خیلی خونسرد به زندگیه عادیم ادامه میدم و میرم نقاش میشم. :hapydancsmil:ببینم چه می کنیا:hapydancsmil: خوب بود عزیزم؟ :hapydancsmil: مرسی اومدی گلم. :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام...:hapydancsmil:سلام...:hapydancsmil: سلام ناناسم. خود را در 24 خط تعریف کنید... من زهرا هستم که اسمم تو انجمن پانیساست. من دختری 22 ساله هستم که متولد ماه مهر هستم. بهتون توصیه میکنم برید طالعمو بخونید. دختران متولد مهر جذابترین دختران کهکشان راه شیری اند. ترم 7 هستم. درسامومیخونم ولی بچه درسخون نیستم. به حرف مامان بابام گوش میدم. دارم عمه میشم. :hapydancsmil: از خصوصیات اخلاقیم بگم... زود رنج. احساساتی. زودی اشکم درمیاد. رازدار. عاشق نی نی ها. سنگ صبور خوبیم برای دوستام. مشاور خوبیم هستم. اگه از یه کاری خوشم نیاد عمرا انجامش نمیدم. زهرا جان بهتر نبود میپرسیدی؟ خسته شدم. 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی نمی دونی اسمبل کردن چیه؟ یا دستم انداختی ؟ببخشید که دیر جواب دادم عشقم. ندیده بودم پستتو. خوب نمیدونستم دیگه. ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است. برای کسی یا خودت یه سیستم وازاول اولش قطعاتشو بخری و ببندی و پارتیشن بندیش کنی و اسمبلش کنی دیگه بعدشم ویندوز و از این حرفها دیگه:icon_pf (34): آها. از ایناست؟ بلد بودم اسمشو نمیدونستم. 9 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ درود 1)به نظرت بازار کار رشتت چه طوره؟خودت الان شاغلی؟ 2) فارغ التحصیل شدی؟ 3)لیسانس یا ارشد؟ 4)نرم افزار یا سخت افزار؟ 5)چند درصد علاقمندی به رشتت؟ 4 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ داود به نظرت، ساخت و تولید چه ربطی به نرم افزار داره ؟ به نظرت، ما گرایشی از کامپیوتر هستیم ؟ یا اینکه من اشتباهی رشته ام رو نوشته ام ساخت ؟ دیگه از این کارا نکنی هاااا اینم:vahidrk: چماق 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوبی ؟ خوشی؟ منو میشناسی؟ بالا گفتی که php بلدی پس حتما html هم بلدی دیگه؟ در html چطور میشه پایگاه داده ایجاد کرد؟ در سیستم عامل قسمت زمانبندی- کدام زمانبندی برای جلوگیری از گرسنگ خوبه؟ سخت ترین درس به نظرت کدومه؟ راحت ترین چی؟ از چه درسی خوشت میاد ؟ چرا؟ از چه درسی متنفری؟ چرا؟ فعلا اینا بسه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ من باز اومدممممم... اکسس بلدی؟ تا چه سطحی؟ اگر سی دی ویندوز کامپیوتر رو بریزیم رو لپ تاپ، چه اتفاقی می افته؟ بهترین لپ تاپ از لحاظ گرافیکی واسه چه کمپانی ای هستش؟ با کدوم نرم افزارای گرافیکی آشنایی داری؟ اگر قرار باشه تو دانشگاه یه کار گروهی انجام بدید ولی هم گروهیت کمک نکنه، چه برخوردی باهاش خواهی داشت؟ فعلاً اینا باشه ...:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده