- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اصلن مسابقه پرتاپ دارت به طرف ادمینی ما هم میام تشویق.... این خیلی خوبه :ws28: 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اگه واس پسراس الان واس چی منو دعوت کردی ای ادمین اسبق؟؟؟ اون دارت نوش جونت.. 11 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی کار جالبیه فقط پیشنهاد من اینه که جوایز ویژه هم (ترجیحا نقدی؛ از پولی که بچه ها برای شرکت در مسابقه میذارن) داشته باشه تا هیجان و اشتیاق بچه ها بیشتر بشه اگر هم به صورت تیمی و دو نفره یا چند نفره باشه که خیلی بهتره 9 لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ میشه مسابقات تخته نرد هم بذارید؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ فکر خوبیه دارت با ادمین، بهترین نظریه است نظریه خاصی ندارم ایشالا تو پروژه های بعدی برای دخترا مسابقه حکم :hapydancsmil: ای بابااااا دخترای جامعه رو داشته باش، لوازم لهو و لعب راه میندازن من چی بگم به شماااا:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دخترا برن بیرون تاپیک منچ و مارپله بازی کنن.این واسه پسراس شطرنج و پینگ پونگ و بدمینتون فکر کنم واسه شروع برگزاری این سه تا نسبت به بقیه راحت تر باشه. ورزشای تیمی فکر کنم سخت تر باشه. البته طبق معمول فکر کنم فعلاً واسه تهرانیا البته کسایی که شهرستان هستن هم پیشنهادی دارن بگن شما شطرنج بازی کن ما میریم تنیس خاکی و رالی و پینت بال و اسب سواری و اینا 11 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ منم شنا رو خیلی دوست میدارم هرکی پایست بیاد بریم با هم بریم آقا 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ای بابااااا دخترای جامعه رو داشته باش، لوازم لهو و لعب راه میندازن من چی بگم به شماااا:vahidrk: نیست شما اهل حکم نیستین 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلامليكم خب اگه شطرنج و پينگ پونگ اينا مطرحه كه دختر و پسر نداره. الآن اينا ورزشاي پسرونهس يا پسرا اينا رو ترجيح ميدن؟ الآن من متوجه نشدم از چه لحاظ براي پسراس اينا؟ مشكلي هست كه خانوما مسابقه بدن؟ يني بعدا يكي مياد گريبانتون رو ميگيره؟ 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ شناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 7 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اگه مچ اندازی هم بزارید خوبه(البته نه برا شما، برا من) 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ آقا مار پله شرطی میزنم فقط باید بیای ساوه بالام جان 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ فقط باید بیای ساوه بالام جان بالام جان ساوه که نزدیک 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بسکتبال و تکواندو بزارین ...خیلی خوبه به نظرم دخترایی که به شنا یا بسکتبال یا ورزش رزمی چون تکواندو علاقه دارن ... بگن که هماهنگ شیم خودمونو اماده کنیم و سطح ورزشیمونو ارتقا بدیم بعد بریم مسابقات 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ من شنا میخوام بسکتبال و تکواندو بزارین ...خیلی خوبه به نظرم دخترایی که به شنا یا بسکتبال یا ورزش رزمی چون تکواندو علاقه دارن ... بگن که هماهنگ شیم خودمونو اماده کنیم و سطح ورزشیمونو ارتقا بدیم بعد بریم مسابقات شناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دخترایی که شنا دوست دارن من 10 تا بلیط استخر شهید کشوری دارمهنوز فرصت نکردم برم.... رفتید یه ندایی بدید ولی دفاع شخصی هم خوبه ها 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دخترایی که شنا دوست دارن من 10 تا بلیط استخر شهید کشوری دارمهنوز فرصت نکردم برم.... رفتید یه ندایی بدیدولی دفاع شخصی هم خوبه ها شدیدا میطُلبیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده