- Nahal - 47858 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 اصلن مسابقه پرتاپ دارت به طرف ادمینی ما هم میام تشویق.... این خیلی خوبه :ws28: 6
Valentina 13664 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 اگه واس پسراس الان واس چی منو دعوت کردی ای ادمین اسبق؟؟؟ اون دارت نوش جونت.. 11
keyvan64 3123 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 خیلی کار جالبیه فقط پیشنهاد من اینه که جوایز ویژه هم (ترجیحا نقدی؛ از پولی که بچه ها برای شرکت در مسابقه میذارن) داشته باشه تا هیجان و اشتیاق بچه ها بیشتر بشه اگر هم به صورت تیمی و دو نفره یا چند نفره باشه که خیلی بهتره 9
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 فکر خوبیه دارت با ادمین، بهترین نظریه است نظریه خاصی ندارم ایشالا تو پروژه های بعدی برای دخترا مسابقه حکم :hapydancsmil: ای بابااااا دخترای جامعه رو داشته باش، لوازم لهو و لعب راه میندازن من چی بگم به شماااا:vahidrk: 7
goddess_s 16415 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 دخترا برن بیرون تاپیک منچ و مارپله بازی کنن.این واسه پسراس شطرنج و پینگ پونگ و بدمینتون فکر کنم واسه شروع برگزاری این سه تا نسبت به بقیه راحت تر باشه. ورزشای تیمی فکر کنم سخت تر باشه. البته طبق معمول فکر کنم فعلاً واسه تهرانیا البته کسایی که شهرستان هستن هم پیشنهادی دارن بگن شما شطرنج بازی کن ما میریم تنیس خاکی و رالی و پینت بال و اسب سواری و اینا 11
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 منم شنا رو خیلی دوست میدارم هرکی پایست بیاد بریم با هم بریم آقا 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 ای بابااااا دخترای جامعه رو داشته باش، لوازم لهو و لعب راه میندازن من چی بگم به شماااا:vahidrk: نیست شما اهل حکم نیستین 5
O-N 10553 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلامليكم خب اگه شطرنج و پينگ پونگ اينا مطرحه كه دختر و پسر نداره. الآن اينا ورزشاي پسرونهس يا پسرا اينا رو ترجيح ميدن؟ الآن من متوجه نشدم از چه لحاظ براي پسراس اينا؟ مشكلي هست كه خانوما مسابقه بدن؟ يني بعدا يكي مياد گريبانتون رو ميگيره؟ 11
*mini* 37778 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 شناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 7
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 فقط باید بیای ساوه بالام جان بالام جان ساوه که نزدیک 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 بسکتبال و تکواندو بزارین ...خیلی خوبه به نظرم دخترایی که به شنا یا بسکتبال یا ورزش رزمی چون تکواندو علاقه دارن ... بگن که هماهنگ شیم خودمونو اماده کنیم و سطح ورزشیمونو ارتقا بدیم بعد بریم مسابقات 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 من شنا میخوام بسکتبال و تکواندو بزارین ...خیلی خوبه به نظرم دخترایی که به شنا یا بسکتبال یا ورزش رزمی چون تکواندو علاقه دارن ... بگن که هماهنگ شیم خودمونو اماده کنیم و سطح ورزشیمونو ارتقا بدیم بعد بریم مسابقات شناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دخترایی که شنا دوست دارن من 10 تا بلیط استخر شهید کشوری دارمهنوز فرصت نکردم برم.... رفتید یه ندایی بدید ولی دفاع شخصی هم خوبه ها 6
*mini* 37778 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 دخترایی که شنا دوست دارن من 10 تا بلیط استخر شهید کشوری دارمهنوز فرصت نکردم برم.... رفتید یه ندایی بدیدولی دفاع شخصی هم خوبه ها شدیدا میطُلبیم 2
ارسال های توصیه شده