Mehdi.Aref 26783 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 30 فروردین، 2012 انجمن نواندیشان بنا دارد برای ارتقای سطح سلامتی اعضا و افزایش شور و نشاط جوانان و تحکیم دوستیها بین آنان اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی با همکاری مدیر ورزش و سایر افراد نماید. لذا از کلیه علاقمندان دعوت می شود پیشنهادات و نظرات خود را در این خصوص اعلام کنند تا بتوانیم گامی دیگر در جهت پیشرفت این انجمن و پویایی هر چه بیشتر آن برداریم . 64
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 مثلا هر کی تو هر شهری جمعه ها با بچه های انجمن برن والیبال 16
M!Zare 48037 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 والیبال...شطرنج....بدمینتون...بوکس...برای مسابقه خوبه دفاع شخصی هم آموزش بدید 18
from_hell 10964 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 خیلی هم خوب... مسابقه دوچرخه سواری خیلی خوب میشه.... رالی هم خوبه.... مکان کویر لوووت.... من هم با دیوار اتاقم اسکواش بازی میکنم...نتیجش رو هم صادقانه اعلام میکنم... 22
Avenger 19333 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 منم شنا رو خیلی دوست میدارم هرکی پایست بیاد بریم با هم 13
Avenger 19333 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 مسابقه شطرنج هم بزارین:hapydancsmil: تا شادی هست تو نمیتونی اول بشی 9
Avenger 19333 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 ولی درکل چون همه تو یه شهر نیستن بهتره که مسابقات انلاین ماشین سواری یا کشتی کج بذاریم چون اینجوری نمیشه که با این همه فاصه تیم ورژشی تشکیل داد 8
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 دخترا برن بیرون تاپیک منچ و مارپله بازی کنن. این واسه پسراس شطرنج و پینگ پونگ و بدمینتون فکر کنم واسه شروع برگزاری این سه تا نسبت به بقیه راحت تر باشه. ورزشای تیمی فکر کنم سخت تر باشه. البته طبق معمول فکر کنم فعلاً واسه تهرانیا البته کسایی که شهرستان هستن هم پیشنهادی دارن بگن 16
H O P E 34652 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 من دقیق متوجه نشدم چی شد ینی الان ورزشی که دوس داریمو پیشنهاد بدیم ؟! خو بعدش چس میشه اونوخ ؟! 6
from_hell 10964 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 دخترا برن بیرون تاپیک منچ و مارپله بازی کنن.این واسه پسراس شطرنج و پینگ پونگ و بدمینتون فکر کنم واسه شروع برگزاری این سه تا نسبت به بقیه راحت تر باشه. ورزشای تیمی فکر کنم سخت تر باشه. البته طبق معمول فکر کنم فعلاً واسه تهرانیا البته کسایی که شهرستان هستن هم پیشنهادی دارن بگن بلو باباااا..مال پسراست... اصلن مسابقه پرتاپ دارت به طرف ادمینی ما هم میام تشویق.... برید کنار ادمینی با مشعل المپیک ورزشی نواندیشان ....داره میاد.... 17
H O P E 34652 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 اصلن مسابقه پرتاپ دارت به طرف ادمینی ما هم میام تشویق.... برید کنار ادمینی با مشعل المپیک ورزشی نواندیشان ....داره میاد.... این یکیو خفن پایه م همه مسئولیت های برگزاریشم خودم تقبل می کنم ، فقط برگزار بشه ... :gnugghender: آخخخخخخ دیدن داره قیافه ی ادمینی :hapydancsmil: 7
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 اسپم نکنید من دقیق متوجه نشدم چی شد ینی الان ورزشی که دوس داریمو پیشنهاد بدیم ؟! خو بعدش چس میشه اونوخ ؟! شما که نه. ولی واسه پسرا ایشالا مسابقش برگزار میشه. واسه خود نوع مسابقه، محل برگزاری و .... پیشنهادا داده بشه دیگه 5
fahime.falahzade 689 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 حالا که واسه ÷سراست فقط امید وارم همتون وسط بازی یه طوریتون بشه.........................!!!!!! خیلی بی معرفتین واقعا...............! فهیمه 6
ارسال های توصیه شده