Mehdi.Aref 26780 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ انجمن نواندیشان بنا دارد برای ارتقای سطح سلامتی اعضا و افزایش شور و نشاط جوانان و تحکیم دوستیها بین آنان اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی با همکاری مدیر ورزش و سایر افراد نماید. لذا از کلیه علاقمندان دعوت می شود پیشنهادات و نظرات خود را در این خصوص اعلام کنند تا بتوانیم گامی دیگر در جهت پیشرفت این انجمن و پویایی هر چه بیشتر آن برداریم . 64 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ مثلا هر کی تو هر شهری جمعه ها با بچه های انجمن برن والیبال 16 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ من میخوام با بچه ها برا شطرنج بیرون برم 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ مسابقه شطرنج هم بزارین:hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ والیبالو پایم بببببببببببببببببببببببببببد 16 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ والیبال...شطرنج....بدمینتون...بوکس...برای مسابقه خوبه دفاع شخصی هم آموزش بدید 18 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی هم خوب... مسابقه دوچرخه سواری خیلی خوب میشه.... رالی هم خوبه.... مکان کویر لوووت.... من هم با دیوار اتاقم اسکواش بازی میکنم...نتیجش رو هم صادقانه اعلام میکنم... 22 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ منم شنا رو خیلی دوست میدارم هرکی پایست بیاد بریم با هم 13 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ مسابقه شطرنج هم بزارین:hapydancsmil: تا شادی هست تو نمیتونی اول بشی 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ولی درکل چون همه تو یه شهر نیستن بهتره که مسابقات انلاین ماشین سواری یا کشتی کج بذاریم چون اینجوری نمیشه که با این همه فاصه تیم ورژشی تشکیل داد 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دخترا برن بیرون تاپیک منچ و مارپله بازی کنن. این واسه پسراس شطرنج و پینگ پونگ و بدمینتون فکر کنم واسه شروع برگزاری این سه تا نسبت به بقیه راحت تر باشه. ورزشای تیمی فکر کنم سخت تر باشه. البته طبق معمول فکر کنم فعلاً واسه تهرانیا البته کسایی که شهرستان هستن هم پیشنهادی دارن بگن 16 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ من دقیق متوجه نشدم چی شد ینی الان ورزشی که دوس داریمو پیشنهاد بدیم ؟! خو بعدش چس میشه اونوخ ؟! 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دخترا برن بیرون تاپیک منچ و مارپله بازی کنن.این واسه پسراس شطرنج و پینگ پونگ و بدمینتون فکر کنم واسه شروع برگزاری این سه تا نسبت به بقیه راحت تر باشه. ورزشای تیمی فکر کنم سخت تر باشه. البته طبق معمول فکر کنم فعلاً واسه تهرانیا البته کسایی که شهرستان هستن هم پیشنهادی دارن بگن بلو باباااا..مال پسراست... اصلن مسابقه پرتاپ دارت به طرف ادمینی ما هم میام تشویق.... برید کنار ادمینی با مشعل المپیک ورزشی نواندیشان ....داره میاد.... 17 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اصلن مسابقه پرتاپ دارت به طرف ادمینی ما هم میام تشویق.... برید کنار ادمینی با مشعل المپیک ورزشی نواندیشان ....داره میاد.... این یکیو خفن پایه م همه مسئولیت های برگزاریشم خودم تقبل می کنم ، فقط برگزار بشه ... :gnugghender: آخخخخخخ دیدن داره قیافه ی ادمینی :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اسپم نکنید من دقیق متوجه نشدم چی شد ینی الان ورزشی که دوس داریمو پیشنهاد بدیم ؟! خو بعدش چس میشه اونوخ ؟! شما که نه. ولی واسه پسرا ایشالا مسابقش برگزار میشه. واسه خود نوع مسابقه، محل برگزاری و .... پیشنهادا داده بشه دیگه 5 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ حالا که واسه ÷سراست فقط امید وارم همتون وسط بازی یه طوریتون بشه.........................!!!!!! خیلی بی معرفتین واقعا...............! فهیمه 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ برای دخترا مسابقه حکم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده