رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 67 .... El Roman

کلا با el roman حال...  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کلا با el roman حال...

• 2
    • 18
    • 7

ارسال های توصیه شده

سلام خوبین؟ :a030:

تقریبا یه سال پیش بود (یه هفته کمتراز یه سال هست) که شیما بهم گفت یه فروم خوب پیدا کردم بیا عضو شو با ادمینش هم دوستم (:w58:) بچه خوبیه! و من اومدم به جمع نو اندیشانیای عزیز :icon_gol:

فکر کنم یک سال برای شناختن شخصیت نتیه من کافی باشه، و با توجه به اینکه این دنیای مجازی تمرینی برای زندگی واقعی هست (فعلا) خیلی مهمه دونستن اینکه من چجور آدمی هستم

هدفم از ایجاد این تاپیک شناخت نقاط ضعف شخصیتم و رفتارهاییم هست که دیگران رو اذیت میکنه، پس خیلی خوشحال میشم بدون مراعات و تعارف هرچی در مورد من فکر میکنید رو بدون لکنت ( :ws3: ) بگید. اگر جایی شما رو ناراحت کردم حتما بگید.

یه نظر سنجی هم گذاشتم ببینم اگه کاندید بشم چقدر رای میارم :w02:، نظر دهنده ها مشخص نیست راحت رای بدین:w16:

...

(ویرایش) یه ذره توضیحات: http://www.noandishaan.com/forums/thread78972-4.html#post852945

• Like 39
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اول :hanghead:

ال رومن: پانترک، زودرنج (با عزت نفس اشتباه ش گرفتی رفیق)، باحال، فکر کنم خیلی مسافرت باهات بچسبه، از معدود پسرای نتی هستی که من باهاش رابطه م دوستانه و صمیمانه اس (بس که پررویی) :w16:

احتمالا تو خانواده پرجمعیتی بزرگ شدی، سوسول نیستی، منطقی هستی، میدونم ته دلت هنوز پرسپولیسی هستی:ws37:(انکار نکن)

فکر کنم منم اگه پسر میشدم چیزی میشدم؛ اگه نه تو مایه های اسپاو (:whistle:) تو مایه های تو :banel_smiley_4:

چندسال دیگه کچل میشی :ws28:

• Like 16
لینک به دیدگاه

سلام ...

ال رومن یا آلما از نظره من :

حرفاش رو میزنه ، فکر نمی کنم بزاره چیزی تو دلش بمونه ...

به راحتی از موضعش کنار نمیاد ... :w16:

به نظرم از اون استادا میشد که به فقط دخترا نمره میدن ... :ws3:

اعتماد به نفس بالایی داره ...

پایه ی شیطونی و آتیش سوزوندن ... icon_pf%20(34).gif

در کل پسره خوبی هستش ...

-----------

موفق باشی ... :icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه

ال رومن امروز یا حامد زیزو دیروز : برخورد زیادی نداشتم اینا رو همینطوری ! حدس میزنم...اگر اشتباهه ببخشید :icon_redface: شیطون و پیله ، خوش برخورد ، کمی مغرور ، برخی مواقع بی حوصله ، علاقمند به طبیعت ، عکاسی و فتوشاپش هم خوبه ...دیگه دیگه... فعلا همین . ممنون از دعوتت :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

حامد.....

به نظرم...

پسر شیطون

پایه آتیش سوزی

مهربون و دلسوز.....

فکر کنم از اینایی که پیله میکنی ول کن نیستی(مثه خودم:ws28:)

ساده و صاف:ws37:

روو بازی میکنه......:icon_redface:

نظر منه......ببخشید اگه اشتباهنw58.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

حامد گودوخیه فینگیلی :w02:

حامد بی شوخی و تعارف و این چیزا با معرفت ترین کسی استی ک تو زندگیم دیدم :ws37:

از لحاظ فکری خیلی از هم سن و سالات جلوتری و باز تر فکر میکنی

تو موارد احساسی ی کم ضعیفی ک برمیگرده ب احساساتی بودن و مهربون بودن بیش از اندازت

نسبت ب چیزایی ک واست مهمه و ارزش ب حساب میاد خیلی غیرت و تعصب داری ک قبلنم ی جا دیگه ک تحلیل کردمت گفتم تا وقتی ک بهت آسیب نزنه خیلی هم خوبه ک نسبت ب خانواده یا نژاد یا هرچیزی تعصب داری

خیلی زود از آدما دست میکشی و تا ی دلخوری ب وجود میاد کلا بیخیالش میشی

جنبت خیلی بالاست و ی پوان :ws3: مثبته واسه شخصیتت

کمتر پیش میاد ک غمگین باشی ولی وقتی ک ناراحتی و غمگینی واقعا از اعماق وجودت ناراحتی و تا ناراحتیت برطرف نشه کلا افسرده میشی ک باید ی فکری واسش بکنی :icon_razz:

خیلی ملاحظه بقیرو میکنی اولویتت اول ناراحت نشدنه بقیست واست بعد خودت کلا فردینی استی واسه خودت :ws3:

کارا و ارتباطاطو با هم قاطی نمیکنی و همه چیزت سره جای خودشه فقط درسو نتو با هم قاطی میکنی :دی

کلا خیلی مهربون ساده خوش برخورد احساساتی منطقی ( در بیشتر مواقع ) و با جنبه استی و فقط ی کم تو تصمیم گیریه نهایی و پایبندی ب تصمیمت مشکل داری

در کل تو عزیز دلمی فرنگیس :mornincoffee:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به به ، باد آمد و بوی عنبر آورد :gnugghender:

حامد بیا رک باشیم :ws3: اول از همه خیلی چیز هستی :ws3: (ازونا که گفتم همه عمرانی ها هستن :whistle:)

دوم اینکه شجاعی و حرفتو راحت میزنی و به کسی باج نمیدی ( اینو تو تالا رمدیرا دیدم و خیلی خوشم اومد)

سوم اینکه فک کنم تو دنیای واقعیت دوستات خیلی باهات حال میکنن، شیطون و پر انرژی

چهارم اینکه من خیلی آی لاو یو :w02:

پنجم اینکه ..... اینکههههه ..... ااااااممممممم نمیدونم :ws3:

زنبیلمو میذارم اینجا ، بازم میام :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه

خوب منم با شناخت ناقصم میگم امیدوارم اگه جایی به حق نباشه ببخشی دیگه hanghead.gif

اعتماد به نفست خیلی خوبه .... آدم متفکری هم میای و علاقمند به موضوعاتی که کمتر کسی ممکنه به فکرش برسه :ws3:

شوخ طبع ... روی یه چیزی اگه تعصب داشته باشی فک میکنم کمتر پیش بیاد نظرت عوض بشه ...:ws38:

دیگه اگه چیزی یادم اومد دوباره میگمhapydancsmil.gif

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب من خیلی وقت نیست با حامت! همصحبت میشم ولی دورادور برخوردها و نظرات و پست دادنهاش رو دیدم...

خب از نظر من :

حامد، شیطونه، زودجوش، در بعضی موارد منطقی و در بعضی موارد بسیار متعصب، مغرور اما اجتماعی، علاقه مند به جنس مخالف (همه هستن ولی خب ایشون تابلوئه :ws28:)

جنبه شوخیش بالاست..جنبه نقدش رو نمیدونم اما فکر میکنم در مورد اصل و نژادش با کسی شوخی نداره، نژاد پرستی و به قول ویویان پانتراک بودنش نقطه ضعفش محسوب میشه از نظر من

به نظرم کمی سست اراده و گاهی هم منفغل و غرغروئه :hanghead:

در کل باهاش حال میکنم موفق باشه :ws3:

در ضمن تیمتون هم سوراخه سوراخه :w02:

• Like 15
لینک به دیدگاه

اهم اهم!حامد!به قول بچه ها حامت!

راستش من خیلی وقت نیست اومدم نواندیشان تا حالا هم به نظرم با هم هم پست(:دی)نشدیم ولی با این حال دوست دارم تحلیلت کنم:icon_redface:

اعتماد به نفست بالاست!

اگر به چیزی اعتقاد داشته باشی محکم سرش می ایستی!خیلی محکم ها!:دی

اوایل که پستاتو میدیدم فکر میکردم مغرور باشی ولی الان اتفاقا به نظرم پایه ای!شیطون و با ظرفیت!

روشنفکری و در بعضی موارد دیگه خیلی اُپن فکر میکنی!خیلی ها:ws3:طرفدار شدید تابو شکنی و گاها تابوهایی که میخوای بشکنی بیشتر از ظرفیت فعلی جامعه ماست.

ظاهرا جزو اونایی هستی که میگن حرف مرد یکیه!حالا اگه واسه تحلیل شخصیتت از دعوت کاربران استفاده میکردی کسی چیزی نمیگفتا:a030:

برعکس بچه ها که معتقدن پانترکی به نظر من مثل اکثر ترکا فقط هویت طلبی و من این ویژگیتونو دوست میدارم:ws37:

بذار فکر کنم:JC_thinking:همینا فعلا!

اگه بدووونی چه فسفری سوزوندم اینا رو نوشتم:4chsmu1:

یاشا:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلاملیکم..

برخورد زیادی که نداشتم.. ولی خب به نظرم رک و شیطون و پایه کل کل میای.. :w02:

موفق باشیییی...:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

حامد هر چی کار سخت سخته از من بخواهاااااا :ws37:

یکی میخوام بیاد منو تحلیل کنه :banel_smiley_4:

آشنایی ما از اونجایی بوده که فهمیدم همشهریمه....:w02:

از طرفیم بنا به هزارو یک دلیل ( که حتی یه دلیلشم نمیگم چیه :whistles:) فک کردم پسر سوسولو ....به من چه برخورد خودش اونجوری بود !!

ولی خب بعد یک سال تازه داره نظرم درموردش عوض میشه :whistle:(خوشحال باش!!!)

و اما جدای از شوخی: پسر خوبیه - اعتماد بنفسش حرف نداره - مودب - از تعصبی ک در مورد ترک بودنش داره خوشم میاد( چون خودمم ترکم)- آدم نرمالیه یعنی به وقتش هم آدم شوخی هم جدی!

و اما یک عیب بد( البته معذرت میخواما نظر منه: گاهی وقتا از بعضی پستاش حرصم میگیره....( اگه میخوای بدونی کدوم پستا فک کن ببین کجاها ازت تشکر نکردم... :ws3:)

ممنون از دعوتت :hapydancsmil::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام علیکم و رحمت الله:ws3:

به آب پرتقال مدیون نیستی باشه باشه قبوله:ws28:...

چیزی که من درک کردم ازت اینه که از سرمایه داری و بورژوا بازی به شدت بدت میاد...

نکته ی بعدی اینه که به نظرم مغروری...حالا این دیگه خوب و بدش پای خودت....

بعدشم این که کمی تا قسمتی منور الفکر:w02:...و خب قاعدتا اهل بحث و............

شخصیتت جالبه به نظرم...منحصر به فرده تا حدی...:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یاشاسین حامد.

اول بگم اونی که یه رای داده که باهات حال نمیکنه منم! میدونی چرا؟ چون دیدم همه دارن باهات حال میکنن، گفتم یه رای بدم که باهات حال نمیکنم که فردا پس فردا تو زندگیت طاقت اینو داشته باشی که یکی باهات حال نکنه. :ws52:

حامد پسر خوش آتیه ایه.با مرامه.با معرفته.خانواده دوسته.حامد یه سنتی تجددخواهه که پتانسیل اینو داره که یه باقرخانی ستارخانی چیزی بشه.درسته که به مصادیق مدرنیسم علاقه ی خاصی داره اما توی مرحله ی بین مدرنیسم و پست مدرنیسم گیر کرده.آدمو یاد جوونای فوتوریست میندازه.کسی رو بشناسه و ازش خوشش بیاد معمولا رو حرفش حساب باز میکنه.گاهی اوقات توی مواردی که باید منطقی باشه احساسی عمل میکنه.البته احساسی از نوع دوست داشتنی اش.پتانسیل افسردگی و خودکشی هم داره! icon_pf%20%2834%29.gifاما خالی می بنده عمرا کسی با این روحیه شاد و شنگول فکر این چیزا رو بخواد عملی کنه. رفیق بازه و هوا رفیقاشو داره.از معدود کسایی که من باهاش ارتباط مسنجری هم دارم.توی یه سری موارد میتونه پیشرفتای بیشتری داشته باشه مثل قضیه ی نژاد و البته من به ترکها توی یه زمینه هایی حق میدم.عصبیت های نژادی گاهی اوقات ناشی از حماقت های حکومتیه و مطمئنا در مقابل یک کنش نامناسب بوده.یکی دوبارم زدم تو پرش حالشو گرفتم.و میدونم که اگه قدر خودشو بدونه آدم موفق و بزرگی میشه.از اون طرف هم پتانسیل اینو داره که بشه خسرو و جنازه ش بعدا تو جوب پیدا بشه. :ws3:

علاقه ی زیادی به مطالعه داره اما تنبله نمیخونه.مطمئنم اگر توی زمینه مورد علاقه اش مطالعه کنه حتما اونی که میخواد میشه.اینم تا نرفته بگم دلش واسه مملکتش میسوزه و بعضی وقتا به همین خاطر گریه هم کرده و این نشون از خلوص نیت و پاکیش داره.

یکی از معدود کساییه که به دل من نفوذ کرده لامصب. :ws37:

ایشالا که موفق باشه و شاد.:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

حامد؟من که نمیشناسمت زیاد پسر ولی انگاری مثل خودم طرفدار بارسا هستی این نشون میده که آدم با فهم و کمالاتی هستی:w02:

اما چیزی که تو پستا ازت دیدم رک بودن و منطقی بودنته که خیلی ازش خوشم اومده تقویتش کن بیشتر

پست های بچه ها رو خوندم که ببینم چطور پسری هستی که در کل انگار خوب میومدی و به درد دوستی می خوردی.....

بیا دوست باشیم با هم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

حالا باز بعدا میام اگر چیزی به ذهنم رسید

موفق باشی حامد جان

ممنون از دعوتت:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

تو اصلا شخصیتت کجا بود که بخوایم تحلیلم بکنیم؟ :w02:

علاوه بر اینکه با معرفت و با حالی ولی در کل دو مورد در خصوص شخصیتت از همه به نظرم مهمتره. اول اینکه تیز بین و نکته سنجی. دوم اینکه نظر خودتو با شهامت و رک بودن خاصی بیان میکنی. :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

حامد پسر خوب و دوست داشتنیه به نظرم

زود جوش و روابط عمومی خوبی داره

خوشتیپ هم هست تازه

از آنجایی که هیچ گلی بی خار نیست ایرادش اینه که زیاد به آیند فک کنم اهمیت نمیده....امیدوارم فکرم اشتباه باشه

بر عکس من شدیدا اهل دموکراسی:whistle:

دوستان عزیزی که میگن حامد پان ترکه فک کنم خوب نشناختن حامد رو

ولله ما جدایی طلب یا نزاد پرست نیستیم...ما فقط خواستار حقوق برابری هستیم و بس

ما هم آدمیم مث همه شما و نیاز هایی داریم مث همه شما

از دیگر مشخصه های حامد زرنگ بودنشه ....که گاها دیدی زد تو کار تقلب و این حرفا که مطمئنا فقط تو دانشگاه اینجوریه:whistle:

کلا خیلی برام عزیزه و آرزوی بهروزی دارم براش:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

به به چه تحلیلی. :gnugghender:

سلام

شوخ و شر و شیطون. (طفلک معلما و استادایی که داشتی و داری sigh.gif )

رک و بی پروا. راحت حرفتو میزنی و ریا تو کارت نداری.

نژاد پرست.

از موضعت هیچ وقت کوتاه نمیای. :banel_smiley_4:

زودرنجی و زود شاکی میشی ولی کینه ای نیستی فکر کنم.

کمتر احساساتی میشی.

همینا فعلاً به نظرم اومد :ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دوستان عزیزی که میگن حامد پان ترکه فک کنم خوب نشناختن حامد رو

ولله ما جدایی طلب یا نزاد پرست نیستیم...ما فقط خواستار حقوق برابری هستیم و بس

ما هم آدمیم مث همه شما و نیاز هایی داریم مث همه شما

من تحلیل شخصیتم حرف نداره؛ خوب شناختم ال رومن رو. :ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...