شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان جمیعا اخراج هستیم همه منتظر یه سوال من بودن که الباقی سوال هاشون رو مطرح کنن لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ شقی بمیریییییی بهار نی باز زبون در اوردی زهر مار بی ادب لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ نگار من بی تقصیرمولی خو مهم بود نکتش قربون دقتت نکته هارو رو هوا میگیری مخصوصاً اگه کلفت باشن:biggrin: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ :hanghead:دوستان رعایت فرمایید در این جا افراد مجرد رد می شوند و خواهشا چشم و گوش ان ها را باز نفرمایید لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان جمیعا اخراج هستیم همه منتظر یه سوال من بودن که الباقی سوال هاشون رو مطرح کنن من که مرخصی مدیریتی گرفتم مدیرای ازاد هم ابزار اخراج ندارن فقط ارشدان که اینجا نمیان لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ قربون دقتت نکته هارو رو هوا میگیری مخصوصاً اگه کلفت باشن:biggrin: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ قربون دقتت نکته هارو رو هوا میگیری مخصوصاً اگه کلفت باشن:biggrin: خدایا توبه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ هی رو کمیت کار میکنن بزرگترین مسٔله زندگیشون کمیتشونه که کم نیاد!!! آخر سر کیفیتشون قده پشس!!!!! :icon_razz: بعد...... این خانوادهها چی میخوان اینجا؟؟؟؟ پشه که سهله!!!!! خانواده ها ماشالله پیگیرن لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ مرض گمشو برو بیرون از تاپیک :ws28:نموخوام:ws28: من اگر جای تو بودم الان از خجالت اب میشدم میرفتم تو زمین لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ :hanghead:دوستان رعایت فرمایید در این جا افراد مجرد رد می شوند و خواهشا چشم و گوش ان ها را باز نفرمایید فک کن یه درصد چشم و گوش بسته هم داشته باشیم! خدایا توبه توبه نکن خوبه همینجوری! پشه که سهله!!!!!خانواده ها ماشالله پیگیرن پشه که سهله اصلا محون! اگه پیگیر نبودن... :mpr: خجالت کشید دیگه بسه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خوابه جایش همیشه سبز ولی جاش خالی بود تو این تاپیک لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ فک کن یه درصد چشم و گوش بسته هم داشته باشیم! توبه نکن خوبه همینجوری! پشه که سهله اصلا محون! اگه پیگیر نبودن... خجالت کشید دیگه بسه نمونه بارزش هم خود من شما نیگاه کن من چه بچه ی با حجب و حیایی هستم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ نمونه بارزش هم خود من شما نیگاه کن من چه بچه ی با حجب و حیایی هستم من اصلا خجالتیام لپام قرمز شده الان!!!!! من میرم تو اتاقم اینجا حرفای بزرگونه میزنن! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ من اصلا خجالتیام لپام قرمز شده الان!!!!! من میرم تو اتاقم اینجا حرفای بزرگونه میزنن! اخی الهییییییی چه دختری چه ماهییی چقدر شما سر به راه تشریف دارین لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اخی الهییییییی چه دختری چه ماهیییچقدر شما سر به راه تشریف دارین .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده