shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ کجا ندیدیم؟ آهان الان ویرایش کردی دیدم.. چی هست اونجا؟؟ دیدمش ولی بازش نکردم... من بسیییی تیر ماهیام ولی طالع بینی رو قبول ندارم با اینکه طالع بینی منو قبول داره:biggrin: از بس حواسم جمعه یادم رفت پیسش کنم اونجا مکان تأسیس طالع بینی جدیده........ 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ از بس حواسم جمعه یادم رفت پیسش کنم اونجا مکان تأسیس طالع بینی جدیده........ آمدیم مزاحم شویم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ آمدیم مزاحم شویم خوش اومدی مراحمی 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ برج حمل (فروردین)بوسه های شما تند و سریع و بسیار پرحرارت هستند که نشانگر حس شهوتران و لذت طلب شماست، اما این احساس داغ و سوزان خیلی زود فروکش می کند. موندم تایید کنم یا تکذیب !!! :icon_pf (34): ... ... ... برج ثور (اردیبهشت)بوسه های شما با تعلل صورت می گیرد اما بوسه هایی ژرف و با احساس هستند که پی در پی می آیند و می آیند و... :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws37: برج جوزا (خرداد)بوسه های شما با فوران خنده، لبخند و مسخره بازی قطع می شود. کلا خردادیا زندگی رو جدی نمیگیرند انگار برج سرطان (تیر)بوسه های شما گرم و لطیف است، و دوست دارید تا ابد به آن ادامه دهید... چه عشقولانهههههه :hapydancsmil: برج اسد (مرداد)بوسه های شما پراحساس، همراه با چنگ زدن و گاز گرفتن است. هیچگاه موقع بوسیدن از بروز احساسات خود جلوگیری نمی کنید و دوست دارید دیگران شما را به این خاطر تشویق کنند. چه جور تشویقی دقیقا!؟!؟ بعد مثلا تو تخت خواب کی بابد باشه تشویق کنه؟!! برج سنبله (شهریور)بوسه های شما بسیار دقیق، ظریف و ماهرانه است و معشوقتان زمانی متوجه آن می شود که شما کارتان را تمام کرده اید. بوسه هاش حس نداره برج میزان (مهر)آنقدر نگران وضعیت تنفستان هستید که نمی توانید خوب به بوسیدنتان بپردازید. وای این خدااااا بود برج عقرب (آبان)شما خیلی زود از بوسیدن می گذرید و به سراغ......چیزی می روید که پشت سر آن برسد. لا اله الی الله!! هیچ متولد آبانی اینجا خودشو لو نمیده برج قوس (آذر)بوسه های شما غافلگیر کننده و خود به خودی هستند که باعث می شود معشوقتان بیشتر و بیشتر طلب کند. :icon_razz::icon_razz::icon_razz: برج جدی (دی)بوسه های شما لحظه ی خلاص شدن و آزادی از استرسی است که در طول روز اسیرتان کرده است. عجب ! برج دلو (بهمن) بوسه های شما خیس و با کثیف کاری همراه است و هنگام بوسیدن چشمانتان را باز نگاه می دارید! برج حوت (اسفند)بوسه های شما رویایی، خیال انگیز، عاشقانه و ابدی است اخییییییییییییییییییییی منه بیکار رو بگو از همه نقل قول گرفتم :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ موندم تایید کنم یا تکذیب !!! :icon_pf (34): :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws37: کلا خردادیا زندگی رو جدی نمیگیرند انگار چه عشقولانهههههه :hapydancsmil: چه جور تشویقی دقیقا!؟!؟ بعد مثلا تو تخت خواب کی بابد باشه تشویق کنه؟!! بوسه هاش حس نداره وای این خدااااا بود لا اله الی الله!! هیچ متولد آبانی اینجا خودشو لو نمیده :icon_razz::icon_razz::icon_razz: عجب ! اخییییییییییییییییییییی منه بیکار رو بگو از همه نقل قول گرفتم :icon_pf (34): ماشالا به این تجربه ننست که داریم؟:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ برج سرطان (تیر) بوسه های شما گرم و لطیف است، و دوست دارید تا ابد به آن ادامه دهید... چقد مهربونیم قدر تیر ماهی ها رو بدونید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده