Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ پژوهشگران اسپانیایی بر اساس پژوهش انجام شده در دانشگاه گرانادا می گویند مواد یافت شده در روغن زیتون خام و ماهی علائم بیماری پانکراس را تسکین می دهند. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا منطقه مرکزی، دکتر «ماریا بلن لوپز» سرپرست این تحقیق از دانشگاه گرانادا گفت: اسید روغنی و ماده ای موسوم به «هیدروکسی تیروزول» که در غلظت های بالای روغن زیتون خام وجود دارد و همچنین اسیدهای چرب اشباع نشده n ۳ که در ماهی یافت می شود، علائم بیماری پانکراس را تسکین می دهند. دکتر لوپز افزود: پژوهشگران نقش مواد را در رژیم مدیترانه ای در جلوگیری و تسکین آسیب سلولی بررسی کردند. این بررسی به خصوص بر روی چگونگی تأثیر اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها بر روی مکانیزم های سلولی که التهابات نقاط مختلف را در پانکراس پاسخ می دهند انجام شد. این پژوهشگر خاطرنشان کرد: شواهد زیادی وجود دارد که فرایندهای التهابی اکسیداسیون که در منشأ بیماری های مزمن وجود دارند و نوع رژیم در چنین فرایندی نقش مهمی دارد. ایسنا 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .