NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 میگی که خنگ بودنم رو فراموش کنم ؟؟ نه خیلی با حال گفتی چیه خوب؟؟ نکنه بورم خبر ندارم؟؟؟.....
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 نه خیلی با حال گفتی چیه خوب؟؟ نکنه بورم خبر ندارم؟؟؟..... با حالی از خودته جیگرم
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 با حالی از خودته جیگرم ۳۱تا بوس فرستادم بگیر در نرن!:hapydancsmil: فروغ این عکس کی میتونه باشه؟
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 ۳۱تا بوس فرستادم بگیر در نرن!:hapydancsmil: فروغ این عکس کی میتونه باشه؟ منم 44 تاش کردم خیرش رو ببینی... چی بگم والا من که تشخیص نمیدم این سری
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 منم 44 تاش کردم خیرش رو ببینی... چی بگم والا من که تشخیص نمیدم این سری فروغ لپم درد گرفت! این سری خیلی خندیدم :biggrin:تشخیص هویتی بود :biggrin:
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 فروغ لپم درد گرفت! این سری خیلی خندیدم :biggrin:تشخیص هویتی بود :biggrin: من ناراحت زهرام فردا اینهمه نقل قول باید بگیره
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 من ناراحت زهرام فردا اینهمه نقل قول باید بگیره من فردا نمیام این ورا
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 بالاخره فهمیدم کیه. ولی حیف که ناجوانمردانس اگه بگم یه کمی منحرفتون کرده با راهنماییش
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 بالاخره فهمیدم کیه. ولی حیف که ناجوانمردانس اگه بگم یه کمی منحرفتون کرده با راهنماییش :vahidrk: تو خسته نباشی ممد 35 صفحه رفته جلو تازه میگه بالاخره فهمیدم راهنماییاشم خیلی تابلوئه...کجا منحرف کرده؟
partow 25305 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2012 شد 36 صفحهههههههه؟؟ :brodkavelarg: بالاخره فهمیدم کیه. ولی حیف که ناجوانمردانس اگه بگم یه کمی منحرفتون کرده با راهنماییش :vahidrk: همینی که سپید گفت ... من منحرف کردم ؟ ------------------------- بچه ها من برم بدرسم ... عصر میام نتیجه رو اعلام می کنم ...
کتایون 15176 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 ممنون عزیزم.....خو خودت چرا نمیدی؟ نمیشه مریم باید در خفا باشه... سپیده دست و بالش بازه...من چیزی تو دستم نیست... اصلا اصل امکانات واسه صاحب عکسه یه دونه باشی.. بده بیاد امکاناتو که هلاکشم مرسی.... برای اینکه 5 ماه بعد از زهرا عضو شدی...نظرم عوض شد...ولی خودتی... اینها رو هم اضافه میکنم... پائیز امیدوار و مینا آرتیست.... هدا یه ذره ثابت قدم باش...این چه وضعشه... این که کتایون خودمونه.الان عکس دوم رو دیدم آرهههههههههه دیدی مریم خودمممممممممممم... سه تن عکس دادن من عکس دادم تابلو نکنید بذارید اونایی که منو ندیدن حدس بزنن! آره نگار موندین تو و سپیــــــــــــــــــــــده ادامه بدین بچه ها صاحب عکس بیاد شاخ درمیاره با این حدساتون شاخامو می بینی سپید...یه ذره دقت کنین دیگه ازین تابلو تر...:icon_razz: شد 36 صفحهههههههه؟؟ :brodkavelarg: همینی که سپید گفت ... من منحرف کردم ؟ ------------------------- بچه ها من برم بدرسم ... عصر میام نتیجه رو اعلام می کنم ... زهرا اصلا خوتو ناراحت نکن خودم قول میدم تا عصری 50 صفحه بشه رند... عجله ای نیست حالا هستیم دور هم...
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 تو خسته نباشی ممد 35 صفحه رفته جلو تازه میگه بالاخره فهمیدم راهنماییاشم خیلی تابلوئه...کجا منحرف کرده؟ شد 36 صفحهههههههه؟؟ :brodkavelarg: همینی که سپید گفت ... من منحرف کردم ؟ ------------------------- بچه ها من برم بدرسم ... عصر میام نتیجه رو اعلام می کنم ... اینم از راهنمایی انحرافی که میگم 4- فتوا دادن، از دکمه دعوت کاربران زیاد استفاده نکنید ...
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 اینم از راهنمایی انحرافی که میگم تو ندیدی فتواشو...وگرنه راست میگه فتوا داد استفاده نکنین...خودشم استفاده نمیکنه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 ممد.ای عکس توئه ؟؟ نه بابا. من که قبلاً عکسم بوده. ولی راحته. البته کل صفحه ها رو چک نکردم، شاید بچه هام قبلاً گفته باشن تو ندیدی فتواشو...وگرنه راست میگه فتوا داد استفاده نکنین...خودشم استفاده نمیکنه مگه تو همون تاپیک ال رومان رو نمیگین؟ من رو حساب اون تاپیک دارم میگم. اگه جای دیگه فتوا داده نمیدونم
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 نه بابا. من که قبلاً عکسم بوده. ولی راحته. البته کل صفحه ها رو چک نکردم، شاید بچه هام قبلاً گفته باشن مگه تو همون تاپیک ال رومان رو نمیگین؟ من رو حساب اون تاپیک دارم میگم. اگه جای دیگه فتوا داده نمیدونم آره تو همون تاپیک گفته استفاده نکنین
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 هنوز نتیجه معلوم نشده؟ بذار چندتا دیگه حدس بزنم کامل بشه دیگه فاطیما......فرناز.......مهناز
ارسال های توصیه شده