NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ میگی که خنگ بودنم رو فراموش کنم ؟؟ نه خیلی با حال گفتی چیه خوب؟؟ نکنه بورم خبر ندارم؟؟؟..... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نه خیلی با حال گفتی چیه خوب؟؟ نکنه بورم خبر ندارم؟؟؟..... با حالی از خودته جیگرم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ با حالی از خودته جیگرم ۳۱تا بوس فرستادم بگیر در نرن!:hapydancsmil: فروغ این عکس کی میتونه باشه؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ۳۱تا بوس فرستادم بگیر در نرن!:hapydancsmil: فروغ این عکس کی میتونه باشه؟ منم 44 تاش کردم خیرش رو ببینی... چی بگم والا من که تشخیص نمیدم این سری لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ منم 44 تاش کردم خیرش رو ببینی... چی بگم والا من که تشخیص نمیدم این سری فروغ لپم درد گرفت! این سری خیلی خندیدم :biggrin:تشخیص هویتی بود :biggrin: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ فروغ لپم درد گرفت! این سری خیلی خندیدم :biggrin:تشخیص هویتی بود :biggrin: من ناراحت زهرام فردا اینهمه نقل قول باید بگیره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من ناراحت زهرام فردا اینهمه نقل قول باید بگیره من فردا نمیام این ورا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بالاخره فهمیدم کیه. ولی حیف که ناجوانمردانس اگه بگم یه کمی منحرفتون کرده با راهنماییش لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بالاخره فهمیدم کیه. ولی حیف که ناجوانمردانس اگه بگم یه کمی منحرفتون کرده با راهنماییش :vahidrk: تو خسته نباشی ممد 35 صفحه رفته جلو تازه میگه بالاخره فهمیدم راهنماییاشم خیلی تابلوئه...کجا منحرف کرده؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ شد 36 صفحهههههههه؟؟ :brodkavelarg: بالاخره فهمیدم کیه. ولی حیف که ناجوانمردانس اگه بگم یه کمی منحرفتون کرده با راهنماییش :vahidrk: همینی که سپید گفت ... من منحرف کردم ؟ ------------------------- بچه ها من برم بدرسم ... عصر میام نتیجه رو اعلام می کنم ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون عزیزم.....خو خودت چرا نمیدی؟ نمیشه مریم باید در خفا باشه... سپیده دست و بالش بازه...من چیزی تو دستم نیست... اصلا اصل امکانات واسه صاحب عکسه یه دونه باشی.. بده بیاد امکاناتو که هلاکشم مرسی.... برای اینکه 5 ماه بعد از زهرا عضو شدی...نظرم عوض شد...ولی خودتی... اینها رو هم اضافه میکنم... پائیز امیدوار و مینا آرتیست.... هدا یه ذره ثابت قدم باش...این چه وضعشه... این که کتایون خودمونه.الان عکس دوم رو دیدم آرهههههههههه دیدی مریم خودمممممممممممم... سه تن عکس دادن من عکس دادم تابلو نکنید بذارید اونایی که منو ندیدن حدس بزنن! آره نگار موندین تو و سپیــــــــــــــــــــــده ادامه بدین بچه ها صاحب عکس بیاد شاخ درمیاره با این حدساتون شاخامو می بینی سپید...یه ذره دقت کنین دیگه ازین تابلو تر...:icon_razz: شد 36 صفحهههههههه؟؟ :brodkavelarg: همینی که سپید گفت ... من منحرف کردم ؟ ------------------------- بچه ها من برم بدرسم ... عصر میام نتیجه رو اعلام می کنم ... زهرا اصلا خوتو ناراحت نکن خودم قول میدم تا عصری 50 صفحه بشه رند... عجله ای نیست حالا هستیم دور هم... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تو خسته نباشی ممد 35 صفحه رفته جلو تازه میگه بالاخره فهمیدم راهنماییاشم خیلی تابلوئه...کجا منحرف کرده؟ شد 36 صفحهههههههه؟؟ :brodkavelarg: همینی که سپید گفت ... من منحرف کردم ؟ ------------------------- بچه ها من برم بدرسم ... عصر میام نتیجه رو اعلام می کنم ... اینم از راهنمایی انحرافی که میگم 4- فتوا دادن، از دکمه دعوت کاربران زیاد استفاده نکنید ... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اینم از راهنمایی انحرافی که میگم تو ندیدی فتواشو...وگرنه راست میگه فتوا داد استفاده نکنین...خودشم استفاده نمیکنه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ممد.ای عکس توئه ؟؟ نه بابا. من که قبلاً عکسم بوده. ولی راحته. البته کل صفحه ها رو چک نکردم، شاید بچه هام قبلاً گفته باشن تو ندیدی فتواشو...وگرنه راست میگه فتوا داد استفاده نکنین...خودشم استفاده نمیکنه مگه تو همون تاپیک ال رومان رو نمیگین؟ من رو حساب اون تاپیک دارم میگم. اگه جای دیگه فتوا داده نمیدونم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نه بابا. من که قبلاً عکسم بوده. ولی راحته. البته کل صفحه ها رو چک نکردم، شاید بچه هام قبلاً گفته باشن مگه تو همون تاپیک ال رومان رو نمیگین؟ من رو حساب اون تاپیک دارم میگم. اگه جای دیگه فتوا داده نمیدونم آره تو همون تاپیک گفته استفاده نکنین لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ هنوز نتیجه معلوم نشده؟ بذار چندتا دیگه حدس بزنم کامل بشه دیگه فاطیما......فرناز.......مهناز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده