Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اقا من حدس قاطع اخرم و اعلام میکنم فروغ باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی این اگه فروغ نباشه من خودم و از طبقه 80م یه برج 100 طبقه میندازم پایین میندازی دیگه؟ :gnugghender:
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 چرا چرا..............تو منظورت همین بود.........من که میدونم...........تازشم...عکس بچگی های این سپیدست.........با اون جوجه هاش ناخیرم من معذورم این بود که حواستون پرته! این زمونه واسه آدم حواس نمیذاره که! من خودم هنوز نمیدونم عکس کیه! شبیهه سارا هم هست ینی؟ شبیهه دیگه یه کم نگاه کن ته چهره میزنه!
ooraman 22216 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 میندازی دیگه؟ :gnugghender: حالا از طبقه 80 م نهههههه ولی از طبقه 75 م میندازم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اقا من حدس قاطع اخرم و اعلام میکنم فروغ باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی این اگه فروغ نباشه من خودم و از طبقه 80م یه برج 100 طبقه میندازم پایین اوریییییی من کجام بوره اخه؟؟؟
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 ناخیرم من معذورم این بود که حواستون پرته! این زمونه واسه آدم حواس نمیذاره که! من خودم هنوز نمیدونم عکس کیه! شبیهه دیگه یه کم نگاه کن ته چهره میزنه! دارم شوخی مبکنم عزیزم بغض نکن............. هر کی هست دمش گرم........مهم اینه که دوره همیم بدون امکانات
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اوریییییی من کجام بوره اخه؟؟؟ فروغ داری ناامیدم میکنی! توام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34):
ooraman 22216 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اوریییییی من کجام بوره اخه؟؟؟ الان این بچهه بوره؟ من کور رنگی گرفتم نکنه؟ به هر حال اگه بورم هست فوتوشاپه
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 دارم شوخی مبکنم عزیزم بغض نکن............. هر کی هست دمش گرم........مهم اینه که دوره همیم بدون امکانات باشه دمش که خیلی گرم خیلی بلاس.. رفته خوابیده ما سره عکسش میچرخیم! بی امکانات!باور کنید امکانات یه چی دیگس اگه میدونستید چیه هی نمیگفتید امکانات!:icon_pf (34):
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 فروغ داری ناامیدم میکنی! توام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): خب چیه؟؟مگه بورم خبر ندارم ؟؟ الان این بچهه بوره؟ من کور رنگی گرفتم نکنه؟ به هر حال اگه بورم هست فوتوشاپه اولیه بوره خداییش!! من تشخیص قبلی بودم..خیالت راحت من نیستم...
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 الان این بچهه بوره؟ من کور رنگی گرفتم نکنه؟ به هر حال اگه بورم هست فوتوشاپه منم دوساعته دارم هی با تعجب نگاه میکنم ببینم این بچه کجاش بوره نمی بینمش فکرکردم من چشام مشکل پیدا کرده
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 خب چیه؟؟مگه بورم خبر ندارم ؟؟ اولیه بوره خداییش!! من تشخیص قبلی بودم..خیالت راحت من نیستم... :ws28:عاشقتم دیوونه
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 ساعت 1.06 دقیقه بامداد یکشنبه هست وقت قانونی مسابقه تموم شده زهرا غیبش زده این سری نمی دونم چرا نتیجه معلوم نیست خسته شدم بیا دیگه
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 آقای علی بسیار فرخنده کردید تشریف آوردید بسیار نکته بینانه حدس زدید بسیار آفرین بر شما
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 زیر میزی میگیرم ساکت میشم وگرنه مدارکم و میدم دست جراید دقیقا کدوم مدارک؟؟
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 باشه دمش که خیلی گرم خیلی بلاس.. رفته خوابیده ما سره عکسش میچرخیم! بی امکانات!باور کنید امکانات یه چی دیگس اگه میدونستید چیه هی نمیگفتید امکانات!:icon_pf (34): خو یکی به من بگه چیه....
ارسال های توصیه شده