haniye.a 5626 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 خوب آخه چرا اون معتبر شریف نیومد به خودم بگه این عکسه منه که من جایزه رو ببرم؟؟؟ اومد به تو گفت!!! این انصافه؟ عصبانی بودم یه چیزی گفتم حالا که تو بردی چی میشه به منم جایزه بدی؟؟؟؟ خسیس نباش! باشه بذار فک کنم شاید دادم
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 نگار:hapydancsmil::hapydancsmil: خوب فکراتو کردی؟ کسی دیگه هست که نگار رو حدس نزده باشه؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 فروردین، 2012 من که میدونم درست حدس زدم؛ اما فکر کنم بازم دیر گفتم
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 باشه بذار فک کنم شاید دادم منت میذاری؟؟؟ ناز میکنی؟؟؟ قیافه میگیری؟؟؟ :icon_razz: عکس منه ها؟؟؟؟؟ نگار :hapydancsmil::hapydancsmil: خوب فکراتو کردی؟کسی دیگه هست که نگار رو حدس نزده باشه؟ ابو علی سینا درونی شیرازی هنوز حدسم نزده! تو هم حدس نزدی!
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 منت میذاری؟؟؟ ناز میکنی؟؟؟ قیافه میگیری؟؟؟ :icon_razz: عکس منه ها؟؟؟؟؟ :hapydancsmil::hapydancsmil: ابو علی سینا درونی شیرازی هنوز حدسم نزده! تو هم حدس نزدی! هان این دیگه کیه؟ آخه آورده اند که نگاری که به مکتب نرفت و خط ننوشت ما ب********ه تازه بعد از زهرا هم عضو شدی نگاری نیستی هستی یعنی؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 هان این دیگه کیه؟ آخه آورده اند که نگاری که به مکتب نرفت و خط ننوشت ما *********** تازه بعد از زهرا هم عضو شدی نگاری نیستی هستی یعنی؟ این همونیه که هنوز منو حدس نزده شهدختی مشخصات ظاهری بنده را پاک بنما :icon_pf (34): منم دیگه پس کیه؟؟؟ راستی کی آورده است ظاهر من را برایت؟؟
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 این همونیه که هنوز منو حدس نزده شهدختی مشخصات ظاهری بنده را پاک بنما :icon_pf (34): منم دیگه پس کیه؟؟؟ راستی کی آورده است ظاهر من را برایت؟؟ شاهدان آورده اند دیگه
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 شاهدان آورده اند دیگه دلیل ویرایش ترسسسسس کی از کی؟؟ شاهدان دروغ میگن تو باور نکن
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 و همچنان این نهضت (همان اسپم) ادامه دارد زهرا کوشی؟ من میخوام ببینم این خوشگله کیه جورش کنم واسه داداشم
ارسال های توصیه شده