رفتن به مطلب

نقد پلان

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

این نقشه آخرین کار اجرایی است که انجام دادم خوشحال میشم که بیایید و نقدش کنید فایلش هم میذارم که بینید به نظر شما چجوری بهتر میشه و دوباره فایلش رو بزارید تا بقیه هم استفاده کنن.

اینم فایلش:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

001.jpeg

نقاط قوت رو که همه می بینن.من اون نکاتی که به نظرم میاد و با اجازه میگم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

آشزخونه واحد بالا سمت راست رو ببینین ، فقط یک ردیف کابینت که اون هم سینک و گاز توش قرار می گیره.مسلما خانوم خونه با کمبود کابینت دچار مشکل می شه :ws3:

آشپزخونه های واحدهای پایین سمت راست و چپ خیلی کوچیکن!

سبک همه واحد ها مثل همه .واحد بالا سمت چپ، دیوار بین آشپزخونه و اتاق خواب، اون زاویه به نظرم مناسب نیست0 در واقع این نشون می ده شما مجبور شدین اینکارو بکنین چون در غیر این صورت یک کنج قائمه یا تو خواب داشتین یا آشپزخونه.(البته با محدود بودن زمین بهتون حق می دم) ولی خب استادای ما همیشه تاکید می کنن که شما نباید مجبور بشین همچین کارایی بکنین .باید سعی کنین با راه حل معماری حلش کنین.

بازم ببخشیدا چون گفتین نقد کنین منم گفتم . میدونم توی کار محدودیت زیاد هست و تجربه شما هم خیلی بیشتر از منه:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 233
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام دوستان

خوشحال میشم که این پلان رو هم نقد کنید

فایلش رو هم دانلود کنید و اشکالاتش رو برطرف کنید و دوباره بزارید

اینم فایلش:

a.jpeg

سلام.رابطه ی سرویس و آشپزخونه رو نمیپسندن.شاید اگه قرار بود همچین زاویه ای در کار باشه یه طور درمیومد که ورودیسرویس مخفی میشد بهتر بود.

همچنیم ورودی سرویس که مشرف رو پذیرایی و نهار خوری.

وقت بشه روش کار میکنم.

موفق باشید:icon_gol:

اینافقط نظرشخصی بود:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

خوشحال میشم که این پلان رو هم نقد کنید

فایلش رو هم دانلود کنید و اشکالاتش رو برطرف کنید و دوباره بزارید

اینم فایلش:

a.jpeg

سلام ....

چرا انقد پلانای شما تنگن:icon_pf (34):

من اینو روش کار کردم .... بنظرتون چطوره؟!

vtt5mfjt4inm4au7lcd6.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام ....

چرا انقد پلانای شما تنگن:icon_pf (34):

من اینو روش کار کردم .... بنظرتون چطوره؟!

vtt5mfjt4inm4au7lcd6.jpg

چون اینها کارهای اجرایی هستن که کشیدم و زمینش بزرگتر از این نیست

اینم کار خوبی شده البته اگه ابعادش با این درست باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون اینها کارهای اجرایی هستن که کشیدم و زمینش بزرگتر از این نیست اینم کار خوبی شده البته اگه ابعادش با این درست باشه
دقیقا همون ابعاد گذاشتم یعنی دور پلان کشیدم بعد اینارو گذاشتم توش:hanghead:

index.php?module=thumbnail&file=tubm7ub7y9ptm4dwcjej.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا همون ابعاد گذاشتم یعنی دور پلان کشیدم بعد اینارو گذاشتم توش:hanghead:

index.php?module=thumbnail&file=tubm7ub7y9ptm4dwcjej.jpg

تنها مشکلی که وجود داره اینه که یکی از اتاق خوابها نور نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم با اینکه فضا کم بوده اما خیلی خووب همه فضاها را تووش ایجاد کرده....:a030:

سرویس هم چسبیده به آشپزخونه ؟؟؟ به نظر من این اصلا خوب نیست(چسبیدن آسپزخونه و سرویس).

سارا جونم نظرت درسته.....:ws37: با زاویه تند ورودی هم موافقم....اما در باره سرویس، سرویس درش روو به آشپزخونه باز نمیشه که...:a030:ینی نه مشکلی واسه افراد توو آشپزخونه ایجاد میکنه نه افراد درون پذیرایی....کاملا با دیواری که برای ورودی هست محصور شدست...جایی بهتر از اوون ناحیه هم نمیشه گذاشتش...ینی اصن جایی وجود نداره:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرم با اینکه فضا کم بوده اما خیلی خووب همه فضاها را تووش ایجاد کرده....:a030:

سارا جونم نظرت درسته.....:ws37: با زاویه تند ورودی هم موافقم....اما در باره سرویس، سرویس درش روو به آشپزخونه باز نمیشه که...:a030:ینی نه مشکلی واسه افراد توو آشپزخونه ایجاد میکنه نه افراد درون پذیرایی....کاملا با دیواری که برای ورودی هست محصور شدست...جایی بهتر از اوون ناحیه هم نمیشه گذاشتش...ینی اصن جایی وجود نداره:ws3:

دقیقا یه همچین حالتی تو کار یکی از بچه ها بود این ترم.ببین درست میگی.درش رو به آشپزخونه بود که دیگه واویلا :w02:

فکر کن دیواری که توی آشپزخونس و مثلا یخچال و ..چسبوندی بهش ، دیوار سرویس باشه.زیاد خوب نیست خو.من از این نظر گفتم :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا یه همچین حالتی تو کار یکی از بچه ها بود این ترم.ببین درست میگی.درش رو به آشپزخونه بود که دیگه واویلا :w02:

فکر کن دیواری که توی آشپزخونس و مثلا یخچال و ..چسبوندی بهش ، دیوار سرویس باشه.زیاد خوب نیست خو.من از این نظر گفتم :w16:

ببخشید سارا خانم میشه ازتون بخوام که بگید به چه دلیللی خوب نیست که سرویس کنار آشپزخونه باشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام بچه ها

باز هم یکی دیگه از کارهام رو با فایلش گذاشتم خوشحال میشم که این رو هم نقد کنید

این یک نقشه تجاری و مسکونی هست که طبقه همکف آن پاساژ هست و طبقه اول مسکونی

اینم فایلش:

m.jpeg

• Like 8
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

هر دو کار آخری که گذاشتی ستون گذاریش خیلی بده، یکی وسط هال، یکی معلوم نیست چرا! فاصله های نزدیک یا خیلی دور! :icon_redface:

حالا سازش رو کاری نداشته باشیم،تو آخرین کاری که گذاشتی، سرویس از اتاق خوابا خیلی فاصله داره،

چه دلیلی داره که اکثر کارا اتاق مهمان داره ؟ :ws52:

لینک به دیدگاه
هر دو کار آخری که گذاشتی ستون گذاریش خیلی بده، یکی وسط هال، یکی معلوم نیست چرا! فاصله های نزدیک یا خیلی دور! :icon_redface:

حالا سازش رو کاری نداشته باشیم،تو آخرین کاری که گذاشتی، سرویس از اتاق خوابا خیلی فاصله داره،

با ونوس موافقم...

تو 2 تا کار قبلیتونم دقیقا جلوی درِ ورودی ستون گذاشته بودین....

الانم دقیقا جایی ستون هست که فاطله کمی با دیوار داره:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ستون گذاری رو منم می خواستم بگم:icon_redface: البته ستون وسط هال رو اگه بشه تو طراحی داخلی حل کرد خوب می شه.

علاوه بر نکاتی که ونوس گفت ، نمی دونم چرا تو کارای شما سرویس بهداشتی انقدر زاویه داره و شکسته شده.:ws3: هم سرویس هم حمام ها شکل هندسیشون خیلی به هم ریختس :icon_redface:

البته ایراد گرفتن راحته ها...کار کردن سخته icon_pf%20(34).gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

اولا که من نمیدونم چرا هیچ وقت نمیتونم فایلارو دانلود کنم؟

کا خاصی باید انجام بدم من نمیدونم؟؟؟:ws52:

بعدشم من فکر میکنم شما بر اساس مدولار پلان رو کشیدین که باعث شده هندسه اینجوری بشه البته به نظر من بد هم نیس خودمم 1 ترم بر این اساس پلان طراحی کردم

و میخواستم بگم شما که بر اساس 1 جورایی معماری ایرانی طراحی کردین به خاطر هشتی وسط میگم اینو

کاش این هشتی که تقریبا حکم لابی رو هم داره با 1 پیش فضا وارد ساختمون ها میشد و مستقیم درش با هال باز نمیشد:ws37:

البته اگه اشتباه نکرده باشم

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا نباید به سازه اش کار داشته باشیم؟

میتونم بگم چرا ستون گذاریش بده؟ستون گذاری این کار طبق محاسبات مهندس محاسب گذاشته شده

اون ستونی که که وسظ پذیرایی افتاده تو طراحی داخلی خیلی کارهای خوبی میتونید انجام بدیم اگه عکسهای اجرایی این ساختمون رو پیدا کردم ختما میذارم که شما هم ببینید که با اون ستون چه کارهایی انجام دادیم.

چون تواین مناطق که ما کار میکنیم به اطاق خواب میهمان خیلی اهمیت میدن و از نظر من هم خیلی واجبه

خیلی ممنون از نظراتتون

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا نباید به سازه اش کار داشته باشیم؟

میتونم بگم چرا ستون گذاریش بده؟ستون گذاری این کار طبق محاسبات مهندس محاسب گذاشته شده

اون ستونی که که وسظ پذیرایی افتاده تو طراحی داخلی خیلی کارهای خوبی میتونید انجام بدیم اگه عکسهای اجرایی این ساختمون رو پیدا کردم ختما میذارم که شما هم ببینید که با اون ستون چه کارهایی انجام دادیم.

چون تواین مناطق که ما کار میکنیم به اطاق خواب میهمان خیلی اهمیت میدن و از نظر من هم خیلی واجبه

خیلی ممنون از نظراتتون

خیلی ممنون می شم اگه عکسهای اجراییشو پیدا کردین بزارین تا ماهم یاد بگیریم چجوری تو طراحی داخلی می شه این ستونهارو خوب حل کرد:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی ممنون می شم اگه عکسهای اجراییشو پیدا کردین بزارین تا ماهم یاد بگیریم چجوری تو طراحی داخلی می شه این ستونهارو خوب حل کرد:icon_redface:

چشم حتما میگردم و عکسهاش رو پیدا میکنم و میذارم تا بچه ها هم ببینن

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

اون ستونی که مشخص کردم،چرا اونجاست؟ با اون فاصله خیلی نزدیکش!

اونجایی هم که باید یه باکس تشکیل بدن و یه ستون باشه چرا نیست؟

04ehojpefqr78bkntdb.jpg

48e71fiz8rs4b4mazr5i.jpg

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...