* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ بنظرم اینجوری باشه شاید بهتر باشه آره این خیلی بهتره؛اتاقا بزرگتر شدن؛پذیرایی خوب شده، پذیرایی به اتاقا دید نداره فضای پرتش رو از بین بردید ولی طرح اولی که باز هم دید داره به اتاقا و طرح دومی هم درب حمام تقریبا شده روبروی درب ورودی این یکم به نظر من جالب نیست آره خب ؛حمام خوب نیست که تو طرح honey memarخوب شده دیگه لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ بنظرم اینجوری باشه شاید بهتر باشه این به نظر من بهتر شده ولی یکم به نظرم فضای حال و پذیرایی خیلی بزرگ شده و این فکر کنم برای سرمایش و گرمایش اون فضا یه کم مشکل داشته باشیم و به نظرم اتاق خواب چسپیده به پذیرایی هم یه کم بزرگتی بشه فضای لابی بهتر میشهیعنی یه کم از پذیرایی کوچکتر بشه تا اون تیغه کوچیکه از بین بره 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ این به نظر من بهتر شده ولی یکم به نظرم فضای حال و پذیرایی خیلی بزرگ شده و این فکر کنم برای سرمایش و گرمایش اون فضا یه کم مشکل داشته باشیم و به نظرم اتاق خواب چسپیده به پذیرایی هم یه کم بزرگتی بشه فضای لابی بهتر میشهیعنی یه کم از پذیرایی کوچکتر بشه تا اون تیغه کوچیکه از بین بره درسته .... البته اگه تو اون اتاق مستر ( همون که چسبیده به پذیرایی ) بشه یه حموم جا کرد خیلی بهتر میشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ درسته .... البته اگه تو اون اتاق مستر ( همون که چسبیده به پذیرایی ) بشه یه حموم جا کرد خیلی بهتر میشه قکر کنم اگه تراسش نصف بشه ؛ و توش حمام جا بشه خوب بشه لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ بنظر شما جای کمد تو اتاق مستر مشکل داره که جلوی حمامه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ بنظر شما جای کمد تو اتاق مستر مشکل داره که جلوی حمامه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب چرا اینقد اون وسط راهرو گذاشتی و بخش بندی، همون طرح قبل اگه تراسش نصفش بشه حموم و نصفش تراس بهتر نبود؟ اون که تراسش خوب بزرگ بود لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ خب چرا اینقد اون وسط راهرو گذاشتی و بخش بندی،همون طرح قبل اگه تراسش نصفش بشه حموم و نصفش تراس بهتر نبود؟ اون که تراسش خوب بزرگ بود آخه نباید در حمام مستقیم باز شه داخل اتاق، وقتی جلوی در ورودی میذاریم باعث میشه درش مستقیم باز نشه! الان جای حمام خوبه ولی جای کمد یه کم نا مطلوبه 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آخه نباید در حمام مستقیم باز شه داخل اتاق، وقتی جلوی در ورودی میذاریم باعث میشه درش مستقیم باز نشه!الان جای حمام خوبه ولی جای کمد یه کم نا مطلوبه به نظر منم جای حمامش عالی شده فقط مونده مشکل کمدش اگه یه کم کمدش رو کوچکتر کنی و بخش ورودیش فضاش بزرگتر بشه فکر کنم خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یه روشویی ام گذاشتم بیرون حمام .... فکر کنم بهتر شد 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یه روشویی ام گذاشتم بیرون حمام .... فکر کنم بهتر شد آره الان بهتر شده ولی فکرمیکنم عرض کمد کوچیک باشه 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آره الان بهتر شده ولی فکرمیکنم عرض کمد کوچیک باشه آره کمه ولی خب کلا فک نکنم مشکل اساسی دیگه ای داشته باشه .... ممنون که این پلانو گذاشتین بازم از این کارا بکنید ... کار قشنگی بود 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آره کمه ولی خب کلا فک نکنم مشکل اساسی دیگه ای داشته باشه .... ممنون که این پلانو گذاشتین بازم از این کارا بکنید ... کار قشنگی بود امیدوارم که بقیه بچه ها هم همکاری کنند خوشحال میشم اگه دوست داشتدید شما یکی از کارهای خودتون رو بزارید اگه هم نه خبر بدید تا دوباره خودم یکی دیگه بزارم 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ امیدوارم که بقیه بچه ها هم همکاری کنند خوشحال میشم اگه دوست داشتدید شما یکی از کارهای خودتون رو بزارید اگه هم نه خبر بدید تا دوباره خودم یکی دیگه بزارم من پلانی ندارم که بشه روش کار کرد خودتون بذارید بهتره .... بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستاناین نقشه رو امروز کشیدم خوشحال میشم که بیایید و نقدش کنید فایلش هم میذارم که بینید به نظر شما چجوری بهتر میشه و دوباره فایلش رو بزارید تا بقیه هم استفاده کنن. اینم فایلش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام.خسته نباشید. از همون اول شروع کنیم. 1)برای جلوی اسانسور فضای مستقل در نظر گرفته نشده که میتونه مشکلات شهرداری رو در پی داشته باشه. 2)بعد از ورود خوبه که با یه چرخش به توالت دسترسی داشته باشیم ولی نه به این صورت .اگر عرض در اتاق 90 باشه تقریبا راهرو 1 متر به نظر میاد و این فضا خیلی تنگه.البته بیشتر برای حمل اساس به اتاق.چون با پیچش وارد میشه اساس ازش رد نمیشه. 3)با توجه به متراژ بنا در نظر گرفتن یک اتاق خبرای مهمان به صورت اختصاصی نه منطقیه و نه توجیه اقتصادی داره مگر اینکه با نظر مالک این اتفاق افتاده باشه ولی اگر فقط برای حل مشکل تفکیک فضای عمومی و خصوصی اسم اتاق مهمان رو براش در نظر گرفتید جالب در نیومده و اگر این فضا هم تو عرصه خصوصی و جزو خواب ها در نظر گرفته میشد نتیجه بهتری داشت. 4)در صورت پذیرفتن این اتاق به عنوان مهمان بهتر بود در سرویس از داخل اتاق باز میشد. 5)بخشی که لابی نام گذاری شده عملا فضایی 100 در 100 پرت رو ایجاد کرده .نه راهروئه نه قابل استفادهبرای هر کار دیگه 6)مثل کار قبلیتون این کار هم چند ردیف اکس اضافه داره. در ردیف اکس افقی از پایین ردیف 2 و 5 اکستون قابل حذفه.این کار هم وزن ساختمون رو پایین میاره و هم هزینه هارو. امیدوارم که حرفهای منو به دیده نقد نگاه کنید.هممون دوس داریم پیشرفت کنیم وخوبه که عیب کار هامونو بفهمیم. 5 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.خسته نباشید.از همون اول شروع کنیم. 1)برای جلوی اسانسور فضای مستقل در نظر گرفته نشده که میتونه مشکلات شهرداری رو در پی داشته باشه. 2)بعد از ورود خوبه که با یه چرخش به توالت دسترسی داشته باشیم ولی نه به این صورت .اگر عرض در اتاق 90 باشه تقریبا راهرو 1 متر به نظر میاد و این فضا خیلی تنگه.البته بیشتر برای حمل اساس به اتاق.چون با پیچش وارد میشه اساس ازش رد نمیشه. 3)با توجه به متراژ بنا در نظر گرفتن یک اتاق خبرای مهمان به صورت اختصاصی نه منطقیه و نه توجیه اقتصادی داره مگر اینکه با نظر مالک این اتفاق افتاده باشه ولی اگر فقط برای حل مشکل تفکیک فضای عمومی و خصوصی اسم اتاق مهمان رو براش در نظر گرفتید جالب در نیومده و اگر این فضا هم تو عرصه خصوصی و جزو خواب ها در نظر گرفته میشد نتیجه بهتری داشت. 4)در صورت پذیرفتن این اتاق به عنوان مهمان بهتر بود در سرویس از داخل اتاق باز میشد. 5)بخشی که لابی نام گذاری شده عملا فضایی 100 در 100 پرت رو ایجاد کرده .نه راهروئه نه قابل استفادهبرای هر کار دیگه 6)مثل کار قبلیتون این کار هم چند ردیف اکس اضافه داره. در ردیف اکس افقی از پایین ردیف 2 و 5 اکستون قابل حذفه.این کار هم وزن ساختمون رو پایین میاره و هم هزینه هارو. امیدوارم که حرفهای منو به دیده نقد نگاه کنید.هممون دوس داریم پیشرفت کنیم وخوبه که عیب کار هامونو بفهمیم. خیلی خیلی ممنون از نظرتون خوشحال میشدم که خودتون هم رو این پلان کار میکردید و مثل بقیه دوباره میذاشتید ببینم چه جوری میشد 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان این نقشه آخرین کار اجرایی است که انجام دادم خوشحال میشم که بیایید و نقدش کنید فایلش هم میذارم که بینید به نظر شما چجوری بهتر میشه و دوباره فایلش رو بزارید تا بقیه هم استفاده کنن. اینم فایلش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ با اینکه واحداش خیلی کوچیکه؛ اما فضاعاش خوب در اومده، اون تراس تو پذایرایی باعث ایجاد کنج تو پذیرایی شده و هم اتاق رو یه جوری کرده؛اگه نمیذاشتی یا یه طور دیگه میذاشتی بهتر بود لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ با اینکه واحداش خیلی کوچیکه؛ اما فضاعاش خوب در اومده،اون تراس تو پذایرایی باعث ایجاد کنج تو پذیرایی شده و هم اتاق رو یه جوری کرده؛اگه نمیذاشتی یا یه طور دیگه میذاشتی بهتر بود خوشحال میشدم اگه وقت داشته باشی رو این پلان هم کار میکردی ببینم چجوری میشد لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان خوشحال میشم که این پلان رو هم نقد کنید فایلش رو هم دانلود کنید و اشکالاتش رو برطرف کنید و دوباره بزارید اینم فایلش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستانخوشحال میشم که این پلان رو هم نقد کنید فایلش رو هم دانلود کنید و اشکالاتش رو برطرف کنید و دوباره بزارید اینم فایلش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من این زاویه ای که جلوی ورودی وجود داره رو نمی پسندم.احساس خوبی نیست آدم به محض ورود به یک خونه، وارد یه راهرو با همچین زاویه ای بشه. همین زاویه رو توی حموم ببینین...خیلی تنده و درواقع اون حموم کاملا تحت تاثیر زاویه تند قرار گرفته سرویس هم چسبیده به آشپزخونه ؟؟؟ به نظر من این اصلا خوب نیست(چسبیدن آسپزخونه و سرویس)...جسارت نباشه ها 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده