moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ ممنون میشم اینو نقد کنید...نقشه خودم نکشیدم...نیاز به اصلاح داره ولی... راه های بهتر شدنش هم بگید ممنون میشم... . . ی ساختمان پزشکان...تیپ هس پلان هاش سلام منم با نظر مینا موافقم البته اشکالاتی هم در نحوه ستون گذاریش دیدم که میشد فضاها رو بهتر تفکیک کرد همونجور که میناهم گفتند فضای راهرو ورودی خیلی کوچیکه و همچنین فضای آشپزخونه ها 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ ممنون میشم این پلان رو نقد کنید . اما من پلانی نمی بینم 4 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ اما من پلانی نمی بینم من که پلان رو گذاشتم دارم میبینمش حتا تو پستی که شما نوشتید هم پلان وجود داره نمیدونم چرا نمیتونید ببنید 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ من که پلان رو گذاشتم دارم میبینمش حتا تو پستی که شما نوشتید هم پلان وجود داره نمیدونم چرا نمیتونید ببنید اما من نمیتونم ببینم : 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ ممنون میشم این پلان رو نقد کنید . نقشه زیبایی شده... . به نظرم ساختمانی دو طبقه که از همه طرف نور میگیره و تاسیسات خاصی هم نداره...داکت زدن چیزه جالبی نیست...ی تغییر در چیدمان بشه داکت رو حذف کرد.. . چیزی که برام جالبه نوع ساختمان ..مگه اسکلت بنایی با این وضع صرفه اقتصادی داره...(این همه ستون 20*20 ...که حداقل 4 میلگرد 12...بتن ریزی این همه ستون) . نورگیری ها هم کوچیکه برای هال و اتاق خواب . نماش هم مهمه..اخه اینطور پلان ها حس خونه بودن به ادم نمیده...باید نماش دیده بشه... . شکست هاش..تفکیک فضایش م خوبه لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ سلام .پلان فنی و خوبیه.فقط چند تا نکته کوچیک.با حزف دیوار مشخص شده فضای بیشتری در اختیار قرار میگیره.چون این دیوار هیچ کارایی نداره.مقیاس کار مشخص نیست ولی با مقایسه اتاق و اشپزخونه اگه اتاق رو 12 متر فرض کنیم اشپزخونه خیلی کوچیک در اومده و اگه میشد تراس اشپرخونه رو بدین به فضای مفید اشپرخونه بهتر میشد . 2 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان این نقشه رو امروز کشیدم خوشحال میشم که بیایید و نقدش کنید فایلش هم میذارم که بینید به نظر شما چجوری بهتر میشه و دوباره فایلش رو بزارید تا بقیه هم استفاده کنن. اینم فایلش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ کار خوبی شده یکم راه پلش کوچیک نیست عرضش؟ 3 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ نه برای یه ساختمان 2 طبقه فکر نکنم عرض 2.30 متر کوچیک باشه شما میتونید فایلش رو بردارید و تغییراتی که به نظرتون میرسه رو انجام بدید شاید بهتر از الانش بشه خیلی ممنون از نظرتون 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی ؛مثل همیشه کارتون خوبه، اما حال پذیراییش خیلی کوچیکه؛ خونه ای که سه خوابه هست؛این پذیرایی خیلی کمه براش؛اگه اون تراس پیش آشپزخونه رو بیرونی میزاشتی و آشپزخونه میرفت به سمت تراس و یکم آشپزخونه کوچیکتر میشد؛پذیراییش بهتر میشد اون لابی هم بین فضای اتاقا واقعا فضای پِرتیه لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خسته نباشید ... اینکه در اتاق خواب باز میشه روبروی سرویس مشکلی نداره؟ عرض راهروتونم زیاده (راهروی داخلی) الان مساحت راهروتون تقریبا به اندازه ی یه اتاق خواب جا گرفته! 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی ؛مثل همیشه کارتون خوبه،اما حال پذیراییش خیلی کوچیکه؛ خونه ای که سه خوابه هست؛این پذیرایی خیلی کمه براش؛اگه اون تراس پیش آشپزخونه رو بیرونی میزاشتی و آشپزخونه میرفت به سمت تراس و یکم آشپزخونه کوچیکتر میشد؛پذیراییش بهتر میشد اون لابی هم بین فضای اتاقا واقعا فضای پِرتیه خیلی ممنون ونوس جان ممنون میشم که تغییراتی که گفتید رو خودتون اعمال کنید و بزارید ببینیم چجوری میشه در مورد اون لابی هم درست می فرمایی این پلان رو صبح کشیدم چون میخواستم این تاپیک رو از رکود خارج کنم آخه خیلی وقت بود که کسی پلانی نگذاشته بود باز هم ممنون از نظرتون 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خسته نباشید ...اینکه در اتاق خواب باز میشه روبروی سرویس مشکلی نداره؟ عرض راهروتونم زیاده (راهروی داخلی) الان مساحت راهروتون تقریبا به اندازه ی یه اتاق خواب جا گرفته! سلام دوست عزیز اگه نگاه کنید اون اتاق خواب مهمان هست و یه سرویس و هم باش در نظر گرفتم به نظر من که مشکلی نداره خیلی ممنون میشم که تغییراتی که مد نظرتون هست رو اعمال کنید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی ممنون ونوس جان ممنون میشم که تغییراتی که گفتید رو خودتون اعمال کنید و بزارید ببینیم چجوری میشه در مورد اون لابی هم درست می فرمایی این پلان رو صبح کشیدم چون میخواستم این تاپیک رو از رکود خارج کنمآخه خیلی وقت بود که کسی پلانی نگذاشته بود باز هم ممنون از نظرتون شرمنده؛ با برنامه نقاشی کشیدم تا سریع نشون بدم مثلا اتاق خوابا درشون یجا باز بشه, از اون راهرو کم کردم؛ بحاش یه فضا ناهار خوری پیش آشپزخونه اضافه شد... ولی باز اینکه بشه کاری کرد دید مستقیم از حال به اتاقا نباشه خیلی بهتر میشه، لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اینم یکی دیگه خوب شده ولی باز هم فقط همون مشکلی که خودتون اشاره هم کردید به وجود میاد که دید مستقیم وجود داره به اتاق خوابها 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ خوب شده ولی باز هم فقط همون مشکلی که خودتون اشاره هم کردید به وجود میاد که دید مستقیم وجود داره به اتاق خوابها نه دیگه،این کجاش دید داره؟ جلوی راهرو ی اتاق خواب هم خوبه که یه تیغه باشه لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ بنظرم اینجوری باشه شاید بهتر باشه 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ نه دیگه،این کجاش دید داره؟ جلوی راهرو ی اتاق خواب هم خوبه که یه تیغه باشه فضای پرتش رو از بین بردید ولی طرح اولی که باز هم دید داره به اتاقا و طرح دومی هم درب حمام تقریبا شده روبروی درب ورودی این یکم به نظر من جالب نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده