رفتن به مطلب

نقد پلان

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

سلام

ممنون میشم این پلان را نقد کنید. این طرح اولیه ساختمانی هست که میخوام بسازم. البته طبقه هم کفش تحاری هست و این مربوط به طبقه اول و دوم میشه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سلام

به نظرم اون در اتاق خواب واحد سمت چپ باید اصلاح بشه. باکس پله رو هم بهتر بود عقب نمی بردید که فضای پاگرد اونطوری فشرده نشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 233
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

به نظرم اون در اتاق خواب واحد سمت چپ باید اصلاح بشه. باکس پله رو هم بهتر بود عقب نمی بردید که فضای پاگرد اونطوری فشرده نشه.

بهتر نبود کلا راه پله عقب باشه؟ برای پنجره wide

منظورتون کدوم اتاق خوابه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
بهتر نبود کلا راه پله عقب باشه؟ برای پنجره wide

منظورتون کدوم اتاق خوابه؟

بخاطر فضای مقابل ورودی های واحدها گفتم. پنجره ای اونجا قرار ندادید!

اتاق خوابی که درش بصورت کج قرار گرفته.

• Like 3
لینک به دیدگاه
بخاطر فضای مقابل ورودی های واحدها گفتم. پنجره ای اونجا قرار ندادید!

اتاق خوابی که درش بصورت کج قرار گرفته.

بله این طرح اولیه است. حتما بعدا پنجره لحاظ میشه. از جلو به خیابون سی متری و از پشت به فضای سبز میخوره که نمیشه در یا بالکن گذاشت.

برای پنجره ، اشپز خونه واحد سمت چپ خیلی مناسب نیست .

• Like 4
لینک به دیدگاه
بله این طرح اولیه است. حتما بعدا پنجره لحاظ میشه. از جلو به خیابون سی متری و از پشت به فضای سبز میخوره که نمیشه در یا بالکن گذاشت.

برای پنجره ، اشپز خونه واحد سمت چپ خیلی مناسب نیست .

برای نورگیری آشپزخونه که مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه باعقب رفتگی نمای خاصی مدنظرتون باشه. برای اتاق خواب هم در ورودیش رو گفتم که بهتره زاویه 90 درجه بدید بعد در رو قرار بدین.

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام دوستان عزیز

باز هم یه پلان دیگری گذاشتم که خوشحال میشم باز هم مثل همیشه وقت بزارید و نظراتتون رو در مورد این پلان بگید.

این یک پلان ساختمان مسکونی اسکلت فلزی 2 طبقه است.

<a href=yer3oauarwi29fz0qims_thumb.jpeg' alt='ye

سلام و خسته نباشید

من از همون اول ورودیه خونه نظرامو میگم

به نظر من:

1-فرم پله ها اصلا مناسب نیست.منظورم فرم قوس پله هاست .این قوس ها دیگه زیادی قدیمی شده .تو کارای امروزی دیده نمیشه دیگه

2-فضای مثلثی شکل ورودی بسیار بد چشمی میکنه و اصلا حس گشوذگی نداره

3-به ظاهر برای اتاق ها فیلتر طراحی شده و لی عملا به ضعبف ترین شکل ممکن.یعنی با ورود مهمان اولین جایی که در دید رس غریبه هاست همین فیلتره .والبته تمام اتاقها تا ته ته دیده میشه به جز اتاق مجاور پله ها.

4- به هیچ عنوان تفکیک عرصه عمومی و خصوصی رعایت نشده چون دقیقا بعد ازورود هر مهمانی در هر دو اتاق و در حمام و بالطبع اگر در ها باز باشه داخل فضاها به نمایش گذاشته شده . و دقیقا همون در تئالت که الزاما باید در دید رس مهمان باشه اصلا دیده نمیشه

5-توالت در عرصه عمومی باید باشه ولی دقیقا در قلب عرصه خصوصی واقع شده

6-اشپزخانه باید ارتباط درجه 1 یعنی ارتباط خیلی قوی با ورودی داشته باشه ولی عملا ارتباطش بسیار ضعیفه

7-پدیرایی جاش خوبه و تنها نقطه قوت این پلان محسوب میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود:icon_gol:

یه چیزی هم که به نظر من میرسه اینه که درِ قسمت ورودی اگه باز بشه واحد ها به طور کامل دید دارند مخصوصا واحد سمت راست که دقیقا رو به روی آشپزخونه هست ( یعنی اگه دو واحد رو به رو همزمان در ورودیشون باز باشه کسی که تو واحد سمت چپ نشسته میتونه آشپزخونه واحد رو به رو رو ببینه.... اگه امکان جا به جایی ورودی وجود نداره میشه لااقل یه فیلتر برای ورودی ها در نظر گرفت:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فیلتر چیه ؟

من پیشنهادم این بود که راپله ته ساختمون باشه. ولی مهندس طراح میگه که اینجوری از در ورودی طبقه هم کف باید یه مسافتی را طی کنی تا به راه پله برسی و این خوب نیست.

در مورد حیات واحد سمت راستی هم به نظرم بزرگ میاد ولی این را بیشتر برای 6 درصد تراکم گذاشته چون شهرداری 94 درصد تراکم داد. ولی گفتن میتونی اون 6 درصد را هم ساخت کنی بعد جریمه بدی!!

برای در اتاق خوابی که کج گداشته گفت اکه توی هال باز بشه نظام مهندسی ایراد میگره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
فیلتر چیه ؟

من پیشنهادم این بود که راپله ته ساختمون باشه. ولی مهندس طراح میگه که اینجوری از در ورودی طبقه هم کف باید یه مسافتی را طی کنی تا به راه پله برسی و این خوب نیست.

در مورد حیات واحد سمت راستی هم به نظرم بزرگ میاد ولی این را بیشتر برای 6 درصد تراکم گذاشته چون شهرداری 94 درصد تراکم داد. ولی گفتن میتونی اون 6 درصد را هم ساخت کنی بعد جریمه بدی!!

برای در اتاق خوابی که کج گداشته گفت اکه توی هال باز بشه نظام مهندسی ایراد میگره.

فیلتر یه حایل هست... ییا فضای رابط... مثلا شمایکی از دیوارهاتون که امکانش هست رو امتداد میدین تا ورودی جهت گرفتن دید.. ( اینجا بحث دید هست)

یا در بدترین شرایط یک دیواره یا کرتین وال یا حالا هر چیز دیگه رو جلوی ورودی میزارین به همون جهت گفته شده....:icon_redface::icon_gol:

اینم که دیواره کج شده بد نیس... خب اینم جهت جلوگیری دید به فضای خصوصی اتاق خواب بوده... منتها مشکلش اون فضای مثلی شکلی هست که ایجاد شده... به این دلیل دیواره کج تو اینجا خوب نیس...:ws37:

اگه هم بشه که سرویس تو عرصه خصوصی قرار نگیره ... چون الان دقیقا مرتبط با فضای خصوصی واحد ها قرار گرفته:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فیلتر یه حایل هست... ییا فضای رابز... مثلا شمایکی از دیوارهاتون که امکانش هست رو امتداد میدین تا ورودی جهت گرفتن دید.. ( اینجا بحث دید هست)

یا در بدترین شرایط یک دیواره یا کرتین وال یا حالا هر چیز دیگه رو جلوی ورودی میزارین به همون جهت گفته شده....:icon_redface::icon_gol:

اینم که دیواره کج شده بد نیس... خب اینم جهت جلوگیری دید به فضای خصوصی اتاق خواب بوده... منتها مشکلش اون فضای مثلی شکلی هست که ایجاد شده... به این دلیل دیواره کج تو اینجا خوب نیس...:ws37:

اگه هم بشه که سرویستو عرصه خصوصی قرار نگیره ... چون الان دقیقا مرتبط با فضای خصوصی واحد ها قرار گرفته:icon_redface:

اوکی ممنون از نظرتون و تشکر از وقتی که گذاشتید:icon_gol::icon_redface:

بازم اگه موردی بود خوشحال میشم بشنوم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یعنی به این حالت هم امکانش نیست، اون در اصلا قابلیت عبور نداره!

qpwh82kbkdekhkpagc2n.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
یعنی به این حالت هم امکانش نیست، اون در اصلا قابلیت عبور نداره!

qpwh82kbkdekhkpagc2n.jpg

ولی فضای اتاق کمتر میشه. یکی از مشکلات این اتاق کوچیک بودنشه.

کاری که شما انجام دادید . فیلتر هست. یعنی فیلتر گذاشتید.

فراره فردا طرح دوم را بفرسته که توش راه پله را به ته پارکینگ منتقل میکنه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
ولی فضای اتاق کمتر میشه. یکی از مشکلات این اتاق کوچیک بودنشه.

کاری که شما انجام دادید . فیلتر هست. یعنی فیلتر گذاشتید.

فراره فردا طرح دوم را بفرسته که توش راه پله را به ته پارکینگ منتقل میکنه.

بله برای کوچک شدن که کوچک شده ولی از حالت نامناسب خارج میشه، نظام مهندسی قانون میزاره ولی اصلا به کیفیت فضا اهمیت نمیده!میگه در مستقیم به حال باز نشه یعنی اگه کجش کنیم دیگه مستقیم نیست؟!! یه زمانی میگفتن قسمت خصوصی مستقیم با پذیرایی در ارتباط نباشه بهتره، ولی اجبار نبود! توی این مورد هم به نظر من نباید ایراد بگیره!

با تغییر راه پله چیدمان فضای داخلی رو هم تغییر میده؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
بله برای کوچک شدن که کوچک شده ولی از حالت نامناسب خارج میشه، نظام مهندسی قانون میزاره ولی اصلا به کیفیت فضا اهمیت نمیده!میگه در مستقیم به حال باز نشه یعنی اگه کجش کنیم دیگه مستقیم نیست؟!! یه زمانی میگفتن قسمت خصوصی مستقیم با پذیرایی در ارتباط نباشه بهتره، ولی اجبار نبود! توی این مورد هم به نظر من نباید ایراد بگیره!

با تغییر راه پله چیدمان فضای داخلی رو هم تغییر میده؟

طرح دومی که فرستاد درواقع کپی از طرح اول بود اگرچه گفتند این طرح یه نفر دیگه ست. ولی نهایتا چیزی که خواستم یک طرح با راه پله ته پارکینگ بود. فعلا چیزی در مورد چیدمان اتاق ها نگفته ولی برام مهمه که یکی از واحد ها سه خوابه باشه.

http://www.noandishaan.com/upload/images/rxvn5j2xrfsabr5xbjr4.png

• Like 5
لینک به دیدگاه
طرح دومی که فرستاد درواقع کپی از طرح اول بود اگرچه می گفتند این طرح یه نفر دیگه ست. ولی نهایتا چیزی که خواستم یک طرح با راه پله ته پارکینگ بود. فعلا چیزی در مورد چیدمان اتاق ها نگفته ولی برام مهمه که یکی از واحد ها سه خوابه باشه.

http://www.noandishaan.com/upload/images/rxvn5j2xrfsabr5xbjr4.png

این طرح اصلا خوب نیست! اون اتاق واحد سمت راست که روبروی آشپزخونس از کجا میخواد نور بگیره؟!!

سرویس بهداشتی هم که در مرکز خونه قرار داده!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

من رشتم معماری نیست ارش ولی دوستمون راست میگه

در یه واحد باز بشه مستقیم دید بخوره تو واحد رو به رویی خیلی بده

من دیدم برای حل این مشکل مثلا واحد شمالی یه پله میخوره میری بالاتر که مثلا وقتی درم بازه مشرف کامل هم نمیشن

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوستان این یک طرح دیگه با راه پله ته پارکینگ هست. لطفا بررسی کنید و معایبش را بگید.

http://www.noandishaan.com/upload/images/rhhjok761lxb0fp2hsyp.png

این طرح بهتر از قبلیا هستش هرچند که بدون ایراد نیست. ایراداشم نداشتن نور برای یکی از خوابهای واحد سمت راستی و اینکه واحد سمت چپ هم توی ورودی فیلتر نداره،اما میشه براش در نظر گرفت، و اینکه یه سوال چیدمان مبلمان چرا اینجوریه؟!!

به نظرم کنار آشپزخونه هارو به ناهار خوری اختصاص بدین روبروشونم نشیمن باشه. اینکه دورتادور مبل چیده اصلا مناسب نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
این طرح بهتر از قبلیا هستش هرچند که بدون ایراد نیست. ایراداشم نداشتن نور برای یکی از خوابهای واحد سمت راستی و اینکه واحد سمت چپ هم توی ورودی فیلتر نداره،اما میشه براش در نظر گرفت، و اینکه یه سوال چیدمان مبلمان چرا اینجوریه؟!!

به نظرم کنار آشپزخونه هارو به ناهار خوری اختصاص بدین روبروشونم نشیمن باشه. اینکه دورتادور مبل چیده اصلا مناسب نیست.

اوکی. آره این یکی بهتره .خیلی از ایراد های قبلی را نداره. در مورد مبلمان موافقم اصلاح میکنم.

یک مورد دیگه هم جای سرویس بهداشتی واحد چپ هست که اگر به ورودی نزدیک باشه بهتره که با جا به جایی تراس و اتاق خواب ها میشه این کارو کرد.

برای نور گیری واحد راست هم فک کنم اگر تراس وسط باشه برطرف میشه.

تشکر مهندس

• Like 4
لینک به دیدگاه
اوکی. آره این یکی بهتره .خیلی از ایراد های قبلی را نداره. در مورد مبلمان موافقم اصلاح میکنم.

یک مورد دیگه هم جای سرویس بهداشتی واحد چپ هست که اگر به ورودی نزدیک باشه بهتره که با جا به جایی تراس و اتاق خواب ها میشه این کارو کرد.

برای نور گیری واحد راست هم فک کنم اگر تراس وسط باشه برطرف میشه.

تشکر مهندس

نه جای سرویس خوبه نیازی به جابجایی نیست برای تاسیسات نزدیک آشپزخونه باشه بهتره! اونطوری نورگیری ناچیز اتاق خوابها هم حفظ میشه!

اگه تراسو بزارید وسط بعد اون یکی اتاق دسترسی بهش امکان پذیر نیست!

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...