Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سلام به بروبچ قدیمی میخواستم بیام تو پروفایل رفقای قدیمی سلام بدم تک تک،دیدم شاید کسی از قلم بیوفته گفتم بیام تو این ستاد سلام بدم و بگم تک تک دوستان قدیمی در ذهن من و قلب من جا دارند و از همین جا براشون آرزوهای بهترین رو دارم:icon_gol: سلام بر قدیم القدما چطوری آقا؟ اوضاع احوال به کامه؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ هیچ کی منو دوس نداله������������������������������ كي گفته؟؟؟؟؟؟ نميدوني كه چقدر دوست دارم اخههههه ❤️❤️❤️❤️ لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ نمنه:دیچكار میكنی؟ بچه دار شدی هیچی سلام دادم به جبارین و ظالمین عالم به مستضعفان عالم که صدامون نمیرسه حداقل بذار به ظالمین جبارین سلام بدیم تا ثوابی عایدمان بشه و چراغی باشه در شب اول قبر انشاالله صلوات ختم کن!!!نخند صلوات ختم کن!!دههههه میگم ختم کن ای بابا کجای کاری برای پسرم درام دنبال یه دختر خوب میگردم تا براش عروسی بگیرم بره گمشه ازدواج نکردی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ سلام بر قدیم القدما چطوری آقا؟ اوضاع احوال به کامه؟ اسلام علیک بر محمد ابن جاسم معروف به ممل:gnugghender: البته به تو باید بگم فسیل شکر خدا ما خوبیم یعنی در حد بندسلیگا عالی هستیم نه جدا خوبم شکر خدا فقط دچار بحران سی سالگی شدم تو خوبی؟؟ میگم به مهدی گفتم بس کی میخواید دو تا داداش برید خونه بخت؟؟ آقا زود عروسی کنید لامصب ها بیایم عروسیتون رو ببینیم یهو میبینید ما نیستم دیگه هااااااا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ اسلام علیک بر محمد ابن جاسم معروف به ممل:gnugghender: البته به تو باید بگم فسیل شکر خدا ما خوبیم یعنی در حد بندسلیگا عالی هستیم نه جدا خوبم شکر خدا فقط دچار بحران سی سالگی شدم تو خوبی؟؟ میگم به مهدی گفتم بس کی میخواید دو تا داداش برید خونه بخت؟؟ آقا زود عروسی کنید لامصب ها بیایم عروسیتون رو ببینیم یهو میبینید ما نیستم دیگه هااااااا اصلا قیافه من به فسیل میخوره؟ ایشالا که همیشه در حد بوندس لیگا و لالیگا و اینا باشی. جام خلیج فارس نشی من که راحتم فعلا 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ هیچی سلام دادم به جبارین و ظالمین عالم به مستضعفان عالم که صدامون نمیرسه حداقل بذار به ظالمین جبارین سلام بدیم تا ثوابی عایدمان بشه و چراغی بالشه در شب اول قبر النشاالله صلوات ختم کن!!!نخند صلوات ختم کن!!دههههه میگم ختم کن ای بابا کجای کاری برای پسرم دختر یه خوب میگردم تا براش عروسی بگیرم بره گمشه ازدواج نکردی؟؟؟ به به آقا جاوید :icon_gol: مشتاق دیدااااار 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ خجالت بکش از سن و سالت.بوی الرحمنت بلند شده بابا عشق که سن و سال نمیشناسه دخترم ماهیو هر وقت از آب بگیری تازه س لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ هیچی سلام دادم به جبارین و ظالمین عالم به مستضعفان عالم که صدامون نمیرسه حداقل بذار به ظالمین جبارین سلام بدیم تا ثوابی عایدمان بشه و چراغی بالشه در شب اول قبر النشاالله صلوات ختم کن!!!نخند صلوات ختم کن!!دههههه میگم ختم کن ای بابا کجای کاری برای پسرم دختر یه خوب میگردم تا براش عروسی بگیرم بره گمشه ازدواج نکردی؟؟؟ بله من زن یه توركم حیف كه من قسم خوردم دختر به تورك ندم و گرنه میدادمقراره یه دختر داشته باشم فرشته عكس پسرتو بزار ببینیم عكس پسر سهند كه دیدم ماشالا عین گل میمونه:gnugghender: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ اصلا قیافه من به فسیل میخوره؟ ایشالا که همیشه در حد بوندس لیگا و لالیگا و اینا باشی. جام خلیج فارس نشی من که راحتم فعلا مگه به غیر از فسیل به چیزه دیگه هم شباهت داری ابرررر فسیل هزارم شصتم قبل از پیدایش زمین من چمپیونز لیگ رو دوس دارم آره جام خلیج فارس که خیلی ضایعست خصوصاً تو تیم هاش اسدقلال خیلی ضایع تره:gnugghender: دوتا چمق بخوری از راحتی درمیای آقا برو خودت بدبخت کن بیایم شام بخوریم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ به به آقا جاوید :icon_gol: مشتاق دیدااااار به به به ببین سالار انجمن اینجاست :icon_gol: سامان جان خوبی عزیزم؟ چه خبر ها؟؟ ما هم شدیدا مشتاق دیدار هستیم دل به دل لوله کشی شده 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ بله من زن یه توركمحیف كه من قسم خوردم دختر به تورك ندم و گرنه میدادمقراره یه دختر داشته باشم فرشته عكس پسرتو بزار ببینیم عكس پسر سهند كه دیدم ماشالا عین گل میمونه:gnugghender: خدا قوقت پهلوان زنگ ترک بودن افتخاریه که نصیبت شده باشد که رستگار بشی به حق 5 تن آل عبا شوخی میکنم ترک و لر و کرد و فارس و گیلکی نداریم ما همه ایرانی هستیم من اسم پسرم ارسلان خواهد بود تو مایه های همین عکس آواتورمه بچگی مثل باباش خوش تیپ و خوشگله ورپریده عسک دخملت رو بذار بینم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ به به به ببین سالار انجمن اینجاست :icon_gol: سامان جان خوبی عزیزم؟ چه خبر ها؟؟ ما هم شدیدا مشتاق دیدار هستیم دل به دل لوله کشی شده شوما عزیزی والا خبر زیاده کدوماشو دوس داری برات بگم ؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۶ خدا قوقت پهلوان زنگ ترک بودن افتخاریه که نصیبت شده باشد که رستگار بشی به حق 5 تن آل عبا شوخی میکنم ترک و لر و کرد و فارس و گیلکی نداریم ما همه ایرانی هستیم من اسم پسرم ارسلان خواهد بود تو مایه های همین عکس آواتورمه بچگی مثل باباش خوش تیپ و خوشگله ورپریده عسک دخملت رو بذار بینم هنوز بدنیا نیومده جز فانتزیامه دختر بشه انشالا دومی دختر باشه بچت 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۶ مگه به غیر از فسیل به چیزه دیگه هم شباهت داری ابرررر فسیل هزارم شصتم قبل از پیدایش زمین من چمپیونز لیگ رو دوس دارم آره جام خلیج فارس که خیلی ضایعست خصوصاً تو تیم هاش اسدقلال خیلی ضایع تره:gnugghender: دوتا چمق بخوری از راحتی درمیای آقا برو خودت بدبخت کن بیایم شام بخوریم:vahidrk: مزشم به همون تیمای مثل اسدقلاله. نباشه که سوژه خنده نیست دیگه ما شام بده نیستیم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۶ شوما عزیزی والا خبر زیاده کدوماشو دوس داری برات بگم ؟ شوما بزرگواری برو سر اون که بدبختی برات به بارآورده امیدوارم گرفته باشی منظورم رو 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۶ هنوز بدنیا نیومده جز فانتزیامه دختر بشه انشالا دومی دختر باشه بچت ماله منم انشاالله تا سه چهار سال دیگه بدنیا میاد ولی چون بازار کساده میگم از الان دنبال دختر آشنا باشم آخ آخ آخ عاشق دخترمممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۶ مزشم به همون تیمای مثل اسدقلاله. نباشه که سوژه خنده نیست دیگه ما شام بده نیستیم خب نباشه که محو نمیشه برمیگرده به جایگاه اصلیش در لیگ جام آزادگان در دسته یک اونجااا بیشتر بهشون میخندیم ببین یادت باشه به یه قزوینی اصالتا تبریزی هیچ وقت نگی شام نمیدیم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۶ :62izy85: انقدر نپر پیر شدی، کمرت میگیره خب نباشه که محو نمیشه برمیگرده به جایگاه اصلیش در لیگ جام آزادگان در دسته یک اونجااا بیشتر بهشون میخندیم ببین یادت باشه به یه قزوینی اصالتا تبریزی هیچ وقت نگی شام نمیدیم:vahidrk: خب بگم ناهار نمیدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده