Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۶ ادمین من دارم چند روز دیگه میام تهران یه برنامه بذارید ناهار و اینا هم به دعوت شما تهرونیا:w02: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ ادمین من دارم چند روز دیگه میام تهران یه برنامه بذاریدناهار و اینا هم به دعوت شما تهرونیا:w02: تهرانیا مهمون میکنن دیگه کی میای؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ تهرانیا مهمون میکنن دیگه کی میای؟ فرقی نمیکنه. مهم ناهاره ست. حالا تو یا بچه ها تهران روز کتاب و کتابخوانی. هفته دیگه. چهارشنبه میشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ فرقی نمیکنه. مهم ناهاره ست. حالا تو یا بچه ها تهرانروز کتاب و کتابخوانی. هفته دیگه. چهارشنبه میشه یعنی کلا یه روز اونم وسط هفته؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ یعنی کلا یه روز اونم وسط هفته؟ تو بگو ناهار من محفوظه، من تا جمعه میمونم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ تو بگو ناهار من محفوظه، من تا جمعه میمونم خب پس دیگه خوش گذشت خداحافظ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ خب پس دیگه خوش گذشتخداحافظ واقعا که همین کارا رو میکنی همه از انجمن رفتن چند وقت دیگه هم باید عصاتا بگیری دستت بیشینی جلو در انجمن حسرت بخوری که انقد مال و منال جمع کردی و بهت وفا نکردن و همه ولت کردن نمیگی من برنامه ریختم بخاطر شما که بیام بیشتر بمونم تهران بدقول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۶ واقعا کههمین کارا رو میکنی همه از انجمن رفتن چند وقت دیگه هم باید عصاتا بگیری دستت بیشینی جلو در انجمن حسرت بخوری که انقد مال و منال جمع کردی و بهت وفا نکردن و همه ولت کردن نمیگی من برنامه ریختم بخاطر شما که بیام بیشتر بمونم تهران بدقول بدقول چیه عامو. من که اصلا قول ندادم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۶ بدقول چیه عامو. من که اصلا قول ندادم خیلی خسیسی عارف 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۶ نه دیگه اینا به حدی پیرن که دچار آلزایمر شدن کلا کسی رو یادشون نمیاد کی بودی تو؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۶ خیلی خسیسی عارف میدونم کی بودی تو؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ میدونم پیرمردِ خسیس. حالا واسه اینکه اسپم نشه، آقا من تو پروفایل هرکی رفتم، آخرین فعالیتش واسه کلی پیش بوده. کاش میشد یه ریستارت کنیم، برگردن. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ پس این پرستار خوشگل تر گل ور گلا کجان خجالت بکش از سن و سالت. بوی الرحمنت بلند شده بابا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ پیرمردِ خسیس.حالا واسه اینکه اسپم نشه، آقا من تو پروفایل هرکی رفتم، آخرین فعالیتش واسه کلی پیش بوده. کاش میشد یه ریستارت کنیم، برگردن. خسته ان در حد عکس آواتارت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ خسته ان در حد عکس آواتارت از منم خسته تر یعنی که الان بیدار میشم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ اوففف جاوید جان یعنی لایق فرش قرمز زیر پاتی جایزه اسکار لایق تویه یادش بخیر انگار مهین سه سال پیش بود دیگه دیگه ریز شدیم نمیبینی مارو آقا شرمندمون نکن خودت خوبی همه رو خوب میبینی برای خودت و خانواده محترمت آرزوی بهترین ها رو دارم شما رو سر ما جا داری ، ریز چیه آره همین سه سال پیش بود ای خدا که چقدر زود دیر میشه 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ سلام به بروبچ قدیمی میخواستم بیام تو پروفایل رفقای قدیمی سلام بدم تک تک،دیدم شاید کسی از قلم بیوفته گفتم بیام تو این ستاد سلام بدم و بگم تک تک دوستان قدیمی در ذهن من و قلب من جا دارند و از همین جا براشون آرزوهای بهترین رو دارم:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ سلام به بروبچ قدیمی میخواستم بیام تو پروفایل رفقای قدیمی سلام بدم تک تک،دیدم شاید کسی از قلم بیوفته گفتم بیام تو این ستاد سلام بدم و بگم تک تک دوستان قدیمی در ذهن من و قلب من جا دارند و از همین جا براشون آرزوهای بهترین رو دارم:icon_gol: سلام یاخچیسین:gnugghender: نه خبر:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ سلامیاخچیسین:gnugghender: نه خبر:gnugghender: اسلام و سلام الی عبادالله صالحین و جبارین والظالین ساغول سن یاخچیسان؟؟ هش خبر سنن نه خبر؟؟ نئله سان؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ اسلام و سلام الی عبادالله صالحین و جبارین والظالین ساغول سن یاخچیسان؟؟ هش خبر سنن نه خبر؟؟ نئله سان؟؟ نمنه:دی چكار میكنی؟ بچه دار شدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده