Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 ادمین من دارم چند روز دیگه میام تهران یه برنامه بذارید ناهار و اینا هم به دعوت شما تهرونیا:w02: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 ادمین من دارم چند روز دیگه میام تهران یه برنامه بذاریدناهار و اینا هم به دعوت شما تهرونیا:w02: تهرانیا مهمون میکنن دیگه کی میای؟
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 تهرانیا مهمون میکنن دیگه کی میای؟ فرقی نمیکنه. مهم ناهاره ست. حالا تو یا بچه ها تهران روز کتاب و کتابخوانی. هفته دیگه. چهارشنبه میشه 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 فرقی نمیکنه. مهم ناهاره ست. حالا تو یا بچه ها تهرانروز کتاب و کتابخوانی. هفته دیگه. چهارشنبه میشه یعنی کلا یه روز اونم وسط هفته؟
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 یعنی کلا یه روز اونم وسط هفته؟ تو بگو ناهار من محفوظه، من تا جمعه میمونم
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 بهمن، 2017 تو بگو ناهار من محفوظه، من تا جمعه میمونم خب پس دیگه خوش گذشت خداحافظ
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 بهمن، 2017 خب پس دیگه خوش گذشتخداحافظ واقعا که همین کارا رو میکنی همه از انجمن رفتن چند وقت دیگه هم باید عصاتا بگیری دستت بیشینی جلو در انجمن حسرت بخوری که انقد مال و منال جمع کردی و بهت وفا نکردن و همه ولت کردن نمیگی من برنامه ریختم بخاطر شما که بیام بیشتر بمونم تهران بدقول
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 بهمن، 2017 واقعا کههمین کارا رو میکنی همه از انجمن رفتن چند وقت دیگه هم باید عصاتا بگیری دستت بیشینی جلو در انجمن حسرت بخوری که انقد مال و منال جمع کردی و بهت وفا نکردن و همه ولت کردن نمیگی من برنامه ریختم بخاطر شما که بیام بیشتر بمونم تهران بدقول بدقول چیه عامو. من که اصلا قول ندادم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 بهمن، 2017 نه دیگه اینا به حدی پیرن که دچار آلزایمر شدن کلا کسی رو یادشون نمیاد کی بودی تو؟ 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 بهمن، 2017 میدونم پیرمردِ خسیس. حالا واسه اینکه اسپم نشه، آقا من تو پروفایل هرکی رفتم، آخرین فعالیتش واسه کلی پیش بوده. کاش میشد یه ریستارت کنیم، برگردن. 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 بهمن، 2017 پس این پرستار خوشگل تر گل ور گلا کجان خجالت بکش از سن و سالت. بوی الرحمنت بلند شده بابا
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 بهمن، 2017 پیرمردِ خسیس.حالا واسه اینکه اسپم نشه، آقا من تو پروفایل هرکی رفتم، آخرین فعالیتش واسه کلی پیش بوده. کاش میشد یه ریستارت کنیم، برگردن. خسته ان در حد عکس آواتارت
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 بهمن، 2017 خسته ان در حد عکس آواتارت از منم خسته تر یعنی که الان بیدار میشم 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 اوففف جاوید جان یعنی لایق فرش قرمز زیر پاتی جایزه اسکار لایق تویه یادش بخیر انگار مهین سه سال پیش بود دیگه دیگه ریز شدیم نمیبینی مارو آقا شرمندمون نکن خودت خوبی همه رو خوب میبینی برای خودت و خانواده محترمت آرزوی بهترین ها رو دارم شما رو سر ما جا داری ، ریز چیه آره همین سه سال پیش بود ای خدا که چقدر زود دیر میشه 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 سلام به بروبچ قدیمی میخواستم بیام تو پروفایل رفقای قدیمی سلام بدم تک تک،دیدم شاید کسی از قلم بیوفته گفتم بیام تو این ستاد سلام بدم و بگم تک تک دوستان قدیمی در ذهن من و قلب من جا دارند و از همین جا براشون آرزوهای بهترین رو دارم:icon_gol: 5
VINA 31339 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 سلام به بروبچ قدیمی میخواستم بیام تو پروفایل رفقای قدیمی سلام بدم تک تک،دیدم شاید کسی از قلم بیوفته گفتم بیام تو این ستاد سلام بدم و بگم تک تک دوستان قدیمی در ذهن من و قلب من جا دارند و از همین جا براشون آرزوهای بهترین رو دارم:icon_gol: سلام یاخچیسین:gnugghender: نه خبر:gnugghender: 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 سلامیاخچیسین:gnugghender: نه خبر:gnugghender: اسلام و سلام الی عبادالله صالحین و جبارین والظالین ساغول سن یاخچیسان؟؟ هش خبر سنن نه خبر؟؟ نئله سان؟؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 اسلام و سلام الی عبادالله صالحین و جبارین والظالین ساغول سن یاخچیسان؟؟ هش خبر سنن نه خبر؟؟ نئله سان؟؟ نمنه:دی چكار میكنی؟ بچه دار شدی 3
ارسال های توصیه شده