Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ سپاسگزارم ولی من فکر میکنم شما رو میشناسم، نام کاربریتون برام آشناس آخه چوم والا لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ Ehsan کجایی رفیق؟ الان که فکر میکنم چه سوالای احمقانه ای ازت میپرسیدم و تو با حوصله جوابمو میدادی:5c6ipag2mnshmsf5ju3، یادمه یه سری انقد تو تاپیکات اسپم کردم که دیگه صدات درومد الان دارم دوباره تاپیکتو میخونم ... خام بُدم، پخته شدم، سوختم .... امیدوارم هرجا هستی موفق باشی که حتما همینطورم هست من که خیلی چیزا ازت یاد گرفتم Essi 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ Ehsanکجایی رفیق؟ الان که فکر میکنم چه سوالای احمقانه ای ازت میپرسیدم و تو با حوصله جوابمو میدادی:5c6ipag2mnshmsf5ju3، یادمه یه سری انقد تو تاپیکات اسپم کردم که دیگه صدات درومد الان دارم دوباره تاپیکتو میخونم ... خام بُدم، پخته شدم، سوختم .... امیدوارم هرجا هستی موفق باشی که حتما همینطورم هست من که خیلی چیزا ازت یاد گرفتم Essi انجمن نو انديشان و كلا فضاي مجازي مغز بزرگي رو از دست داد اسي براي من هنوز هم بزرگ و قابل احترامه حتي با وجودي كه بيشترين هم اهنگي و همراهي رو با تاپيكها و عقايدش داشتم 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ من سالی یه بار میام فراموشم نکنین ینی کسی هست که منو فراموش کرده باشه آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ من سالی یه بار میام فراموشم نکنین ینی کسی هست که منو فراموش کرده باشه آیا؟ ببخشید شما؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ ببخشید شما؟ یه استیکر بود چماق دستش بود ندیدینش؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ یه استیکر بود چماق دستش بود ندیدینش؟ احساس میکنم دارم میشناسم دیگه. مزاحم نشم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام تیم بکس نواندیش این تاپیک مثل یه البوم قدیمی خاک خورده توی صندوق میمونه بچه ها(پیر پاتالا) میاند و درش رو با صدای گیژ گیژ باز میکنند و یه نگاهی می اندازند و در میرند 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام تیم بکس نواندیش این تاپیک مثل یه البوم قدیمی خاک خورده توی صندوق میمونه بچه ها(پیر پاتالا) میاند و درش رو با صدای گیژ گیژ باز میکنند و یه نگاهی می اندازند و در میرند یه سریا شکلک میذارن در میرن. یه سریا هیچی نمیگن در میرن. یه سریا کلا ورود هم نمیزنن، یواشکی حالت مهمان میان نگاه میندازن و در میرن 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من جزو پیرها هستم کسی نیست بریم سالمندان؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ چقدر دارم فکر میکنم اما اسم ها یادم رفته ولی بعضیا رو یادمه: lean سارا افشار saghar hanaaneh 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ چقدر دارم فکر میکنم اما اسم ها یادم رفتهولی بعضیا رو یادمه: lean سارا افشار saghar hanaaneh واااااااااااااای حناجونم باورم نمیشه اومدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده