*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ همین چهارشنبه هفته بعد ساعت 10 شب خوبه؟ 10 شب من دارم شام درست میکنم، بزار 2 شب 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ همین چهارشنبه هفته بعد ساعت 10 شب خوبه؟ راستش نظر من به جمعه نزدیک تر است! یه سوال اساسی: شما من رو یادت هست اصلا ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ راستش نظر من به جمعه نزدیک تر است! یه سوال اساسی: شما من رو یادت هست اصلا ؟ چهارشنبه یا پنج شنبه بهتره به خاطر تعطیل بودن فرداش. جمعه خیلیا دپرسن به خاطر شنبه ای که میخواد بیاد جزئیات رو یادم نیست دیگه جز دار و دسته فعال معماری که تو یه برهه تعدادتون زیاد بود فعالیت بیشترت هم تو همون تالار معماری بود. کاربرای نیمه فعالم یادمه من. شما که فعال بودی دیگه 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ چهارشنبه یا پنج شنبه بهتره به خاطر تعطیل بودن فرداش. جمعه خیلیا دپرسن به خاطر شنبه ای که میخواد بیاد جزئیات رو یادم نیست دیگه جز دار و دسته فعال معماری که تو یه برهه تعدادتون زیاد بود فعالیت بیشترت هم تو همون تالار معماری بود. کاربرای نیمه فعالم یادمه من. شما که فعال بودی دیگه خب خدارو شکر.. گفتم الان نگید این کیه اومده واسه خودش حرف می زنه خب چهارشنبه و پنجشنبه رو می تونین بدون حضور من برگزار کنین چون من نیستم 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ کهکشانها با تولید ستارگان جدید رشد میکنند. ما برای رشد و پویائی انجمن نیازمند تولد ستارگان جدید هستیم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ با دوستانی تماس داشتم برای جمعه ساعت 8 شب هماهنگ کردم که هرکی تونست بیاد شما هم با هرکی در تماس هستین می تونین بهش بگین. 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ با دوستانی تماس داشتم برای جمعه ساعت 8 شب هماهنگ کردم که هرکی تونست بیاد شما هم با هرکی در تماس هستین می تونین بهش بگین. من نمیگم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ کهکشانها با تولید ستارگان جدید رشد میکنند.ما برای رشد و پویائی انجمن نیازمند تولد ستارگان جدید هستیم. بله ولی دوست هرچه قدیمی تر بهتر ولی خوب با ستاره جدید متولد شده موافقم الهی نی نی 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ :vahidrk: بگووووو التماس نکن نمیگم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ التماس نکن نمیگم ولی بگو :(87)::rose: 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ بله ولی دوست هرچه قدیمی تر بهتر ولی خوب با ستاره جدید متولد شده موافقم الهی نی نی دوستان قدیمی که آره . ولی من منظورم کاربران بودن . دوستان که جای خود دارند. کاربران قدیمی مثه فوتبالیست های قدیمی اند. به درد باشگاه میخورن ولی به درد تیم نه. یعنی نه تنها نمیتونن بازی بکنند بلکه گاها سرعت تیمم ممکنه بگیرن. چیزی که تو این چن سال بعینه داریم میبینیم. هوای تازه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ ولی بگو :(87)::rose: حالا که اصرار میکنی بگم که به خیلیا گفتم 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان قدیمی که آره . ولی من منظورم کاربران بودن . دوستان که جای خود دارند. کاربران قدیمی مثه فوتبالیست های قدیمی اند. به درد باشگاه میخورن ولی به درد تیم نه. یعنی نه تنها نمیتونن بازی بکنند بلکه گاها سرعت تیمم ممکنه بگیرن. چیزی که تو این چن سال بعینه داریم میبینیم. هوای تازه 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ دیگران از صدمه اعدا همی نالند و من از جفای دوستان گریم چو ابر بهمنی سست عهد و سرد مهرند این رفیقان همچو گل ضایع آن عمری که با این سست عهدان سر کنی دوستان را می نپاید الفت و یاری ولی دشمنان را همچنان بر جاست کید و ریمنی کاش بودندی به گیتی استوار و دیرپای دوستان در دوستی چون دشمنان در دشمنی 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ از بچه ها ی قدیمی کسی میاد انجمن خیلی حالو هوای اون وقتا اومد تو سرم 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ از بچه ها ی قدیمی کسی میاد انجمن خیلی حالو هوای اون وقتا اومد تو سرم فردا ساعت 20 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ فردا ساعت 20 فردا ساعت 20 همین جا :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
* V E N O O S * 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ هعیییی روزگار:banel_smiley_4: 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ هعیییی روزگار:banel_smiley_4: id v,c'h ,k,,s rndld fh si \s هی روزگار ونوس فوق فعال همش 3ه پست:| تورا چه شده است؟:| 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده