pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ هیچ وقت نتونستم از دیدن دوستای قدیمیم خوشحال نشم! هرچقدر هم که نیومده باشن وقتی میان آدم از دیدنشون میشه! آهای همه اونایی که نمی یاین!! چی میشه بیاین و آدمو کنین!! خسیسا!!! 13 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ ترمه جون مهرشاد53 Abolfazl-r Fakur VINA البته بعضیاشون هستنا ولی زیاد فعالیت نمیکنن 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ هادی ناصح ... حانیه... دختر باران خیلی وقته نیستن من اومدم متین 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ من اومدم متین افـــــــــرین خوشحالمون کردی اومدی :hapydancsmil::hapydancsmil: حانیه هم اومد دختر باران هنو نیمده:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ [h=4]!... امید ، جد بزرگوار [/h]amin 202 امین روح انجمن danijan دانیال eshagh_kh اسحاق کچل .... از بهترین دوستام Lord HellisH لرد بزرگ ،مهران mohammad 87 سبز محمدرضا pejman.pna پسرخاله پژمان persian_kb کوروش ، سبزترین سبز 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ [h=4]S.F سجاد عزیز[/h]قاصدکــــــــ مریم راد دوست جون جونی خودم Z!ZA امیـــــن 5 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ mehrshad53 pejman.pna ترمه جون راستی خبر دارین مهرشاد یه دختر داره ؟ 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ mehrshad53pejman.pna ترمه جون راستی خبر دارین مهرشاد یه دختر داره ؟ درود بر مهتاب خانومِ گل. خوش به حال مهرشاد پس. نمیدونم چرا اینا فعالیت نمیکنن آخه! از ترمه جون جون چی؟ خبر ندارین؟ 3 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ درود بر مهتاب خانومِ گل.خوش به حال مهرشاد پس. نمیدونم چرا اینا فعالیت نمیکنن آخه! از ترمه جون جون چی؟ خبر ندارین؟ درود خوب هستین ؟ نمیدونم چرا فعال نیست من هم چند وقت پیش یادی ازش کردم بهش ایمیل زدم ببینم جایی فعاله گفت دیگه پیر شدم از ترمه و پژمان هم هیچ خبری ندارم کاشکی یه روز همه بچه ها جمع بشن مثل گذشته رونق بگیره 4 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ میلاد ( یوزا ، یومی ، yumi ) یاد همه اخراجی های باشگاه به خیر راستی میلاد اینجا فعاله ؟ نام کاربریش چیه ؟ 5 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ یاد آتوسا و مهندس اسماعیل هم به خیر 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ یاد آتوسا و مهندس اسماعیل هم به خیر آره. آتوسا و ترمه با هم بودن همیشه. با پژمان و لورد و ... همه تو یه اکیپ بودن. امیدوارم هرجا هستن موفق باشن. یه تاپیک بود پژمان جان تولدت مبارک یعنی این تاپیک رو مخ من بودا. ولی دلم براشون تنگ شده. مهرناز ناظمی، لیلیان، Mafia، ندا، مهسیما و ... 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ میلاد ( یوزا ، یومی ، yumi ) یاد همه اخراجی های باشگاه به خیر راستی میلاد اینجا فعاله ؟ نام کاربریش چیه ؟ آره این میلاده ...> http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=566 [h=6][/h] 5 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ زهرای زیبا و همه آنهایی که نامشان همیشه در قلبم می ماند منو گفتی ینی ؟ :girl_in_dreams: :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ آره. آتوسا و ترمه با هم بودن همیشه. با پژمان و لورد و ... همه تو یه اکیپ بودن.امیدوارم هرجا هستن موفق باشن. یه تاپیک بود پژمان جان تولدت مبارک یعنی این تاپیک رو مخ من بودا. ولی دلم براشون تنگ شده. مهرناز ناظمی، لیلیان، Mafia، ندا، مهسیما و ... اون تاپیک یادمه ... خیلی باحال بود ، هر دفعه که میرفت خاک بخوره یه پست میزاشتم میومد بالا ... یه سری واقعا حسودیشون میشد ... چه روزگازانی بود اون روزگاران پژمان و لرد از طریق ایمیل و فیس بوک ازشون تا حدودی باخبرم ، اسحاق کچل هم حالش خوبه و زنده ست و درگیر زندگیه و سخت مشغول نون درآوردنه .... البته دیگه پیر شده چشاشم نمیبینه که بتونه بیاد اینجور جاها ... گواهی پزشکی آورده عذرش موجهه 4 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ آره. آتوسا و ترمه با هم بودن همیشه. با پژمان و لورد و ... همه تو یه اکیپ بودن.امیدوارم هرجا هستن موفق باشن. یه تاپیک بود پژمان جان تولدت مبارک یعنی این تاپیک رو مخ من بودا. ولی دلم براشون تنگ شده. مهرناز ناظمی، لیلیان، Mafia، ندا، مهسیما و ... پژمان جان تولدت مبارک که بساطلهو ولعب توش جریان داشت هرروز هم تولدش بود :ws28::ws28: یادش به خیر رضا نسیمی هم یادش به خیر 4 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ یعنی اگر من نمیومدم هیچ کدومتون نمی گفتین mahtab هم یادش به خیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w000::w000::w000::w000: چون تاحالا نگفتین !!!!!!!!!!!!!! :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ این کی بود ؟ DCBA ار بچه ها معماری؛ لیلیان بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده