*sepid* 9772 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 همین چهارشنبه هفته بعد ساعت 10 شب خوبه؟ 10 شب من دارم شام درست میکنم، بزار 2 شب 3
سـارا 20071 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 همین چهارشنبه هفته بعد ساعت 10 شب خوبه؟ راستش نظر من به جمعه نزدیک تر است! یه سوال اساسی: شما من رو یادت هست اصلا ؟ 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 راستش نظر من به جمعه نزدیک تر است! یه سوال اساسی: شما من رو یادت هست اصلا ؟ چهارشنبه یا پنج شنبه بهتره به خاطر تعطیل بودن فرداش. جمعه خیلیا دپرسن به خاطر شنبه ای که میخواد بیاد جزئیات رو یادم نیست دیگه جز دار و دسته فعال معماری که تو یه برهه تعدادتون زیاد بود فعالیت بیشترت هم تو همون تالار معماری بود. کاربرای نیمه فعالم یادمه من. شما که فعال بودی دیگه 2
سـارا 20071 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 چهارشنبه یا پنج شنبه بهتره به خاطر تعطیل بودن فرداش. جمعه خیلیا دپرسن به خاطر شنبه ای که میخواد بیاد جزئیات رو یادم نیست دیگه جز دار و دسته فعال معماری که تو یه برهه تعدادتون زیاد بود فعالیت بیشترت هم تو همون تالار معماری بود. کاربرای نیمه فعالم یادمه من. شما که فعال بودی دیگه خب خدارو شکر.. گفتم الان نگید این کیه اومده واسه خودش حرف می زنه خب چهارشنبه و پنجشنبه رو می تونین بدون حضور من برگزار کنین چون من نیستم 3
fakur1 10128 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 کهکشانها با تولید ستارگان جدید رشد میکنند. ما برای رشد و پویائی انجمن نیازمند تولد ستارگان جدید هستیم. 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 با دوستانی تماس داشتم برای جمعه ساعت 8 شب هماهنگ کردم که هرکی تونست بیاد شما هم با هرکی در تماس هستین می تونین بهش بگین. 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 با دوستانی تماس داشتم برای جمعه ساعت 8 شب هماهنگ کردم که هرکی تونست بیاد شما هم با هرکی در تماس هستین می تونین بهش بگین. من نمیگم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 کهکشانها با تولید ستارگان جدید رشد میکنند.ما برای رشد و پویائی انجمن نیازمند تولد ستارگان جدید هستیم. بله ولی دوست هرچه قدیمی تر بهتر ولی خوب با ستاره جدید متولد شده موافقم الهی نی نی 3
fakur1 10128 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 بله ولی دوست هرچه قدیمی تر بهتر ولی خوب با ستاره جدید متولد شده موافقم الهی نی نی دوستان قدیمی که آره . ولی من منظورم کاربران بودن . دوستان که جای خود دارند. کاربران قدیمی مثه فوتبالیست های قدیمی اند. به درد باشگاه میخورن ولی به درد تیم نه. یعنی نه تنها نمیتونن بازی بکنند بلکه گاها سرعت تیمم ممکنه بگیرن. چیزی که تو این چن سال بعینه داریم میبینیم. هوای تازه 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 ولی بگو :(87)::rose: حالا که اصرار میکنی بگم که به خیلیا گفتم 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 دوستان قدیمی که آره . ولی من منظورم کاربران بودن . دوستان که جای خود دارند. کاربران قدیمی مثه فوتبالیست های قدیمی اند. به درد باشگاه میخورن ولی به درد تیم نه. یعنی نه تنها نمیتونن بازی بکنند بلکه گاها سرعت تیمم ممکنه بگیرن. چیزی که تو این چن سال بعینه داریم میبینیم. هوای تازه 3
fakur1 10128 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 دیگران از صدمه اعدا همی نالند و من از جفای دوستان گریم چو ابر بهمنی سست عهد و سرد مهرند این رفیقان همچو گل ضایع آن عمری که با این سست عهدان سر کنی دوستان را می نپاید الفت و یاری ولی دشمنان را همچنان بر جاست کید و ریمنی کاش بودندی به گیتی استوار و دیرپای دوستان در دوستی چون دشمنان در دشمنی 3
داريوش 2148 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 از بچه ها ی قدیمی کسی میاد انجمن خیلی حالو هوای اون وقتا اومد تو سرم 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 از بچه ها ی قدیمی کسی میاد انجمن خیلی حالو هوای اون وقتا اومد تو سرم فردا ساعت 20 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 هعیییی روزگار:banel_smiley_4: id v,c'h ,k,,s rndld fh si \s هی روزگار ونوس فوق فعال همش 3ه پست:| تورا چه شده است؟:| 6
ارسال های توصیه شده