pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ داشتم با خودم فکر می کردم که چه جوری دوباره شروع کنم؟ زندگی رو می گم! فکر کردم دیدم جمله همیشگی خودم بازم بهترین آغازه. درودی بی بدرود! و ای کاش همه مثل من درود هایشان بی بدرود بود... تا دیگر غصه رفتنی را نداشتیم... می دونی چی می خوام بهت بگم می خوام بگم یه وقتایی هست که از جایی که انتظارش رو نداری یه اتفاق خیلی بدی برات می افته؛ کلی می شکنی و فکر می کنی چقدر اوضاعت بده؛ ولی دقیقا پشت سر اون یه اتفاق بدتر برات می افته؛ طوری که قبلی دیگه به چشمت سخت نمیاد و یه جوری باهاش کنار می یای تا به این مشکل جدیدت برسی... هنوز آروم نشدی میای گلایه کنی که بازم یه مشکل سخت تر برات اتفاق می افته و تو دیگه حتی نای گلایه کردن هم نداری. تمام ته مونده وجودت رو جمع می کنی و بجای گلایه کردن می جنگی با اتفاق سخت تره تازه... هنوز حلش نکردی که بدترین اتفاقای ممکن تو زمینه های های دیگه سرت میاد و تو با خودت فکر می کنی چجوری تونستی قبلی ها رو بگی سختی؟؟ در مقابل این اتفاقایی که فکرشم نمی کردی یه روزی سرت بیان. ولی یه درسی می گیری دیگه به مشکلاتت نمی گی فاجعه!! دیگه میگی خدایا نمی خوام خوبم کنی فقط از اینی که هست بدترش نکن... وقتی یکم آروم گرفتی با خودت می گی خدایا شکرت که از این بدترش نکردی... تازه می فهمی چقدر بزرگ شدی و چقدر محکم تر!! دیگه به این راحتی ها نمی شکنی! نه حالا تو خیلی آدم تر شدی! حالا تازه قدر کسانی رو که کنارت بودن رو می فهمی. تازه می فهمی که چقدر تنهایی درده و چقدر همدل داشتن مرهمه(!!) می دونی چی می خوام بهت بگم؟ می خوام بگم مهم نیست چقدر سخته... چقدر سختی داری مهم اینه که یادت باشه هنوز فاجعه نیست!! هنوز هم جای امیدواریه... اگه هدف پروانه شدنه ؛ بذار این روزگار هر چقدر می خواد دور این پیله بپیچه و بپیچه تو تنها نیستی اون بیرون کسانی هستن که پروانه شدنت رو به انتظار نشستن و تو به امید اونها پیله های سخت و تنهایی ت رو می شکافی و دیگه کرم هم نیستی که یک پروانه زیبا!! فقط به یه شرط به شرط اینکه خودت رو منزوی نکنی و بخوای بیای بیرون. و تنها شرط موجود امیده... آره عزیزانم من اومدم بگم که بیاین سختی ها رو تنهایی تحمل نکنیم ... از پیله های زندگی فاجعه ای رو به مرگ نسازیم(!) همه ما اگه به امید هم باشیم قدرت امیدمون نیرویی میشه در ذهن و قلبمون و تمام دردهامون تقسیم میشه بینمون... بیاین به امید هم بمونیم... و به یکدیگر درودی بی بدرود بگوییم... بیاین از هم جدا نشیم... دنیا زورش به تک تک ما شاید برسه ولی به همه ما با هم نمیرسه بیاین حداقل همینجا با هم بمونیم. بیاین به همه کمک کنیم کنار هم باشیم نه علیه هم... بیاین تو تموم سختی ها به هم یه لبخند هدیه بدیم تا یادمون نره که هنوز امیدی هست... هنوز یکی و شاید کسانی هستند که هوامونو دارند و نمی ذارن این اتفاقای تلخ به قول خودمون فاجعه! واقعا فاجعه باشن. بیاین نذارین این امید بمیره... پس بیاین تو این تاپیک فقط کنار هم باشیم تا هر وقت احساس تنهایی کردیم با دیدنش یادمون بیاد که تنها نیستیم و هنوز یکی هست... هنوز نور امیدی هست... پس هر وقت دلت گرفت به یاد اینجا، دوستامون، دوستی هامون، و دست گرفتن هامون باشیم باشیم و بهم امید بدیم!! 32 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ کنار هم می مونیـــــــــــــــــــــــم...باید کنار هم بمونیـــــــــــــــــــــــم...:w16: 15 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یاد یه لطیفه افتادم: اینکه همیشه یه عکس از همسرت تو کیفت بذار هروقت مشکلی برات پیش اومد بهش نگاه کن ویادت باشه مشکل بزرگتری هم هست البته اینم یه مزاح بود از نوع خانواده 13 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ به قیافه م نمی خوره نه؟ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ موافقم.....همیشه کنار هم بودن و به یاد هم بودن بهترین چیزه... مثه یه چسب بی رنگ میمونه..... رنگ نداره....اما محکم سازیش عالیـــــــــــــــــــــــــــه 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خیلیییییییییییی عالیه؛ مواففففففففففففففقم شدید:hapydancsmil: بیاین تو تموم سختی ها به هم یه لبخند هدیه بدیم تا یادمون نره که هنوز امیدی هست... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ایول، بالاخره یکی یه تاپیک از امیدواری زد 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ایول، بالاخره یکی یه تاپیک از امیدواری زد :hapydancsmil: آره آخه یکی تو اوج سختی به خودم گفت تو هر کاری ازت بر می اومد کردی خیلی هم یاد خدا بودی ولی یه چیزیو یادت رفت! هرچی فکر کردم یادم نیومد دیگه چیکار می تونستم بکنم که نکردم که گفت: امید... یادت باشه آخرین برگ برنده هر کسی آس امیده!! 11 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ آره آخه یکی تو اوج سختی به خودم گفت تو هر کاری ازت بر می اومد کردیخیلی هم یاد خدا بودی ولی یه چیزیو یادت رفت! هرچی فکر کردم یادم نیومد دیگه چیکار می تونستم بکنم که نکردم که گفت: امید... یادت باشه آخرین برگ برنده هر کسی آس امیده!! انقد این چند وقت بچه ها تاپیک زدن و از بدبختیا گفتن که واقعا اعصابم داغون شده بود دیگه، دیشبم از همه بدتر .... مرسی بابت این تاپیک 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ این حاله نوره؟ من میگم 80٪ مشکلامون عامل مشترک داره، کاش میشد اون رو از بین ببریم ولی قبول دارم نت مثل تریاک میمونه، درد ها رو برای آدم راحت تر میکنه! آدم وقتی میاد نت خیلی بهتر از وقتی هست که نمیاد نت! هدف تاپیک هدف خوبی هست ولی باید به درمان فکر کنیم نه مسکن 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ این حاله نوره؟ من میگم 80٪ مشکلامون عامل مشترک داره، کاش میشد اون رو از بین ببریم ولی قبول دارم نت مثل تریاک میمونه، درد ها رو برای آدم راحت تر میکنه! آدم وقتی میاد نت خیلی بهتر از وقتی هست که نمیاد نت! هدف تاپیک هدف خوبی هست ولی باید به درمان فکر کنیم نه مسکن درسته خب ما همیشه می گیم برای حل هر مشکلی دو حالت داره یا مشکل راه حل داره و از راه راه حل مدار اون رو حل می کنیم یه وقتایی هم مشکل هیچ راه حلی نداره و ما اون رو هیجان مدار درمان می کنیم(مثل مرگ یا بیماری) برای مورد دوم هم انواع و اقسام درمان مثل معنا درمانی، بخشش درمانی، مثبت نگری، قاب گیری مجدد ، باز تعبیر و ... وجود داره ما هم اینجا سعی می کنیم از دو اصل به نام همدلی و امید استفاده کنیم! کافیه یه بار امتحان کنید از هزار بار تنهایی غصه خوردن و گلایه کردن نتیجه بخش تره!! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ درسته خب ما همیشه می گیم برای حل هر مشکلی دو حالت دارهیا مشکل راه حل داره و از راه راه حل مدار اون رو حل می کنیم یه وقتایی هم مشکل هیچ راه حلی نداره و ما اون رو هیجان مدار درمان می کنیم(مثل مرگ یا بیماری) برای مورد دوم هم انواع و اقسام درمان مثل معنا درمانی، بخشش درمانی، مثبت نگری، قاب گیری مجدد ، باز تعبیر و ... وجود داره ما هم اینجا سعی می کنیم از دو اصل به نام همدلی و امید استفاده کنیم! کافیه یه بار امتحان کنید از هزار بار تنهایی غصه خوردن و گلایه کردن نتیجه بخش تره!! خوب امید خوبه ولی هم در جهت درست باشه هم معقول. آدم امید زیادی داشته باشه بهش میگن شاسگول جسارت نباشه ها شوخی بود یک مورد هم اینه که امید باید با تاکید به راه حل ها به وجود بیان نه با پاک کردن صورت مسئله و بیخیالی 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ مرا امید بسیار است بسیا خدا چرا با این همه امید الان ته چاه گیر کردم ولی باز شکر که چاهش ته داره اگه نداشت من از اونور دنیا بیرون می اومدم ولی خوبه امید داشتن بهتر از نداشتنشه 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ گفتی. راستش این چند وقته انقد بد بختی به سرم نازل شده که تمام روح و روانم بهم ریخته. واقعا دارم امیدمو به درست شدن اوضاع از دست میدم. با این حرفت موافقم که وقتی با هم باشی همه چی درست میشه اما دیگه با هم بودنی هم واسمون نذاشتن. انقد واسه مردم بدبختی درست کردن که مردم جز خودشون به هیچی فک نمیکنن. کاش یه روز بشه که همه به همین عقیده قشنگت برسن... 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ آره آخه یکی تو اوج سختی به خودم گفت تو هر کاری ازت بر می اومد کردیخیلی هم یاد خدا بودی ولی یه چیزیو یادت رفت! هرچی فکر کردم یادم نیومد دیگه چیکار می تونستم بکنم که نکردم که گفت: امید... یادت باشه آخرین برگ برنده هر کسی آس امیده!! ته مانده جعبه پاندورا 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خوب امید خوبه ولی هم در جهت درست باشه هم معقول. آدم امید زیادی داشته باشه بهش میگن شاسگول جسارت نباشه ها شوخی بود یک مورد هم اینه که امید باید با تاکید به راه حل ها به وجود بیان نه با پاک کردن صورت مسئله و بیخیالی آره خب هدف پاک کردن صورت مسئله نیست حل کردن مسئله برای کسی که اونو بلده نیست هم نیست! هدف کمک کردن به هم دیگه است تا با هم یه مسئله رو یاد بگیریم چجوری حل کنیم!شایدم به جوابی نرسیم ولی تنها نبودیم! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ آره خوبه آدم امید داشته باشه و دوستای خوب در یک مکان خب من اینجا رو خیلی دوست دارم بخاطر اینکه توی شرایط بدی اومدم اینجا و خیلی الان بهترم...... حالا امید هم نشد بالاخره هستند کسای دیگه......... البته الان خوده امید روح انجمن بخاطر بیکاریش حالش خیلی خرابه... فعلا توی این بدبختیها اگر همش بشینیم بزنیم تو سر خودمون فقط و فقط بدتر میشه اوضاعمون...... ترجیح میدم بزنم دنده بی خیالی بالاخره یطوری میشه دیگه... ممنون بهاری از تاپیک قشنگت 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6]در حضور خارها هم میتوان یک یاس بود در هیاهوی مترسکها پر از احساس بود ... می شود حتی برای دیدن پروانه ها شیشه ها ی مات یک متروکه را الماس بود دست در دست پرنده،بال در بال نسیم ساقه های هرز این بیشه ها را داس برید کاش می شد حرفی از کاش می شد هم نبود هر چه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود[/h] 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیکت عالی بود مرسی آره آخه یکی تو اوج سختی به خودم گفت تو هر کاری ازت بر می اومد کردیخیلی هم یاد خدا بودی ولی یه چیزیو یادت رفت! هرچی فکر کردم یادم نیومد دیگه چیکار می تونستم بکنم که نکردم که گفت: امید... یادت باشه آخرین برگ برنده هر کسی آس امیده!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده