*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ فردا تولد تمنا هستش. حواستون باشه هااااااااااا من نیسم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک تمنای عزیز ممنونم عزیزه دلم.مچکرم.تشکر فراوان. 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سلام ..تولدتون مبارک ..ایشا...جاده عمرتون سر سبز وطولانی باشه ...مزین به گلهای تلاش وموفقیت 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سلام ..تولدتون مبارک ..ایشا...جاده عمرتون سر سبز وطولانی باشه ...مزین به گلهای تلاش وموفقیت تاپیک فک کنم اشتباه گرفتید.. باز از طرف دی ماهیا تشکر میکنم لطف کردید. 1 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ تاپیک فک کنم اشتباه گرفتید..باز از طرف دی ماهیا تشکر میکنم لطف کردید. راستش من زیاد دقت نکردم ..البته خو من پیام سما خانومو دیدم ونقل قول پاسخ شما دیگه خیلی به پیامهای گذشته تاپیک دقت نکردم ....ابه چندتا از دوستان که میشناختمشون تو جاهای مختلف تبریک عرض کردم ..شما مونده بودید که سعادت شد اینجا تبریک گفتم بقیه متولدین دی ماه هم جای تبریک ویژه داره بهشون ..برای همشون آرزوی سالهایی خوب از زنگی رو دارم ..با خاطراتی شیرین وماندگار .. حالا بازم خوبه معرفت داشتید تو تاپیک سوتی ها نقل قول نگرفتید ..والا 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ راستش من زیاد دقت نکردم ..البته خو من پیام سما خانومو دیدم ونقل قول پاسخ شما دیگه خیلی به پیامهای گذشته تاپیک دقت نکردم ....ابه چندتا از دوستان که میشناختمشون تو جاهای مختلف تبریک عرض کردم ..شما مونده بودید که سعادت شد اینجا تبریک گفتم بقیه متولدین دی ماه هم جای تبریک ویژه داره بهشون ..برای همشون آرزوی سالهایی خوب از زنگی رو دارم ..با خاطراتی شیرین وماندگار ..حالا بازم خوبه معرفت داشتید تو تاپیک سوتی ها نقل قول نگرفتید ..والا :gnugghender::gnugghender::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ :gnugghender::gnugghender: شیطونه میگه از یه شکلک خشن استفاده کنم اینجور برای من بااین شکلکه :gnugghender:خط ونشون نکشه هاااااااااااااااااااااا... اما نه ..معرفتتون نمیزاره ..وهرچی میخوام برم این شکلک خشنه روبیارم نمیشه ... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ شیطونه میگه از یه شکلک خشن استفاده کنم اینجور برای من بااین شکلکه :gnugghender:خط ونشون نکشه هاااااااااااااااااااااا...اما نه ..معرفتتون نمیزاره ..وهرچی میخوام برم این شکلک خشنه روبیارم نمیشه ... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ دی ماه از کی فصل شده؟ از وقتی فروردینو از فصلا خارج کردن... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ زمستان مبارک.... 94/10/1 عطیه... 17:24 سه شنبه.... تولدتون مباااااااااارک♥♥♥♥♥♥♥ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ راستش من زیاد دقت نکردم ..البته خو من پیام سما خانومو دیدم ونقل قول پاسخ شما دیگه خیلی به پیامهای گذشته تاپیک دقت نکردم ....ابه چندتا از دوستان که میشناختمشون تو جاهای مختلف تبریک عرض کردم ..شما مونده بودید که سعادت شد اینجا تبریک گفتم بقیه متولدین دی ماه هم جای تبریک ویژه داره بهشون ..برای همشون آرزوی سالهایی خوب از زنگی رو دارم ..با خاطراتی شیرین وماندگار ..حالا بازم خوبه معرفت داشتید تو تاپیک سوتی ها نقل قول نگرفتید ..والا برم بنویسم سوتی پارسالتونوووووووو.... لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ تولدم مبارک هیچوقت بغیر از آمرزش گناهام چیز دیگه ای برای خودم دعا نکردم اما الان برای خودم آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری میکنم انشالله سال جدید برام پر از شادی در کنار خانواده ، نشاط ، سلامتی، خنده، زیارت، سیاحت، موفقیت تحصیلی و کاری باشه 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ تولدم مبارک هیچوقت بغیر از آمرزش گناهام چیز دیگه ای برای خودم دعا نکردم اما الان برای خودم آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری میکنم انشالله سال جدید برام پر از شادی در کنار خانواده ، نشاط ، سلامتی، خنده، زیارت، سیاحت، موفقیت تحصیلی و کاری باشه 1 روز نبودم..داغون بودم نمیدونم از پیامام فهمیدی یا نه حالمو.... یه تاپیک نزدن... واقعا که.... جونم دراومد واس همه تاپیک زدم...واسه دوستم...نشد...جنازه شدم... الانم ساعت 2:51 اومدم نت....تازه خوب شدم... تولدت مبارک...بهترینارو خدا بهت بده... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ بی معرفتا...... چیشده دختر خوب؟ کی بیمعرفتی کرده هان؟اسم بده جنازه تحویل بگیر بچه ها همه دوست دارن:hapydancsmil: ! بیا ببین چکارایی کردن برات!! بیمعرفتو که تو نباید بگی! من باید به دوستام .... بگم!!! 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ چیشده دختر خوب؟کی بیمعرفتی کرده هان؟اسم بده جنازه تحویل بگیر بچه ها همه دوست دارن:hapydancsmil: ! بیا ببین چکارایی کردن برات!! بیمعرفتو که تو نباید بگی! من باید به دوستام .... بگم!!! معرفت ب زدن تاپیکه؟؟؟؟ فرستاده شده از LT26wِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ چیشده دختر خوب؟کی بیمعرفتی کرده هان؟اسم بده جنازه تحویل بگیر بچه ها همه دوست دارن:hapydancsmil: ! بیا ببین چکارایی کردن برات!! بیمعرفتو که تو نباید بگی! من باید به دوستام .... بگم!!! تاریخ پستم ببین واس روز تولد تو بود... تاپیک نزده بودن برات...یه روز حالم خوب نبود نیومدمااااا...بی معرقت شدن... اونی که باید تبریک بگه...هنو نگفته و چشم انتظارم.... ممنونم از همتون...لایق محبتاتون نیستم... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ دی کجا شد پادشاه تمام ماه ها من نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ دی کجا شد پادشاه تمام ماه ها من نمیدونم از وقتی عطی دی ماه به دنیا اومد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده