!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ عاقا ما هم هستیم...............ی لحظه رفتم تو تاپیک اردی بهشت.......گفتم نکنه تاپیک دی نباشه من 2 دی 67:w16:فاطمه ام.......... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ عاقا ما هم هستیم...............ی لحظه رفتم تو تاپیک اردی بهشت.......گفتم نکنه تاپیک دی نباشهمن 2 دی 67:w16:فاطمه ام.......... خوش اومدی فاطمه جووووووونننننم نه عزیزم نگران نباش دی قبلِ اینکه اردیبهشتیا تاپیک بزنن تاپیک زد...اونا ما رو دیدن حرصشون درومد حسودی کردن رفتن تاپیک زدن 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها یکم از خصوصیاتتونو بگید ببینم شبیهیم؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا من دوست دی ماهی زیاد داشتم...ولی وجه اشتراکمون زیاد نبوده........نیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ خب من....... ادم ساده ایم....ینی سادگی رو دوست دارم.... از بی احترامی متنفرم هرچند چیز کوچیکی باشه حتی دوست صمیمیم...... در نگاه اول خشک و جدی ب نظر میام ولی خیلی مهربونم..... زود با هر طبقه ای و فرهنگی ارتباط برقرار میکنم....... ادم فوق العاده محتاطیم.... و راستگو.....از دروغ بیزارم... دختر و پسر واسم فرق نداره.....ینی برخوردم با همه یکسانه.راحت و دوستانه..... خو فعلا همینا بسه تا بعد بقیه رو میگم..... شما چی؟؟؟مثه منید؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها یکم از خصوصیاتتونو بگید ببینم شبیهیم؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا من دوست دی ماهی زیاد داشتم...ولی وجه اشتراکمون زیاد نبوده........نیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ خب من....... ادم ساده ایم....ینی سادگی رو دوست دارم.... از بی احترامی متنفرم هرچند چیز کوچیکی باشه حتی دوست صمیمیم...... در نگاه اول خشک و جدی ب نظر میام ولی خیلی مهربونم..... زود با هر طبقه ای و فرهنگی ارتباط برقرار میکنم....... ادم فوق العاده محتاطیم.... و راستگو.....از دروغ بیزارم... دختر و پسر واسم فرق نداره.....ینی برخوردم با همه یکسانه.راحت و دوستانه..... خو فعلا همینا بسه تا بعد بقیه رو میگم..... شما چی؟؟؟مثه منید؟؟؟؟ fateme joon manam mese khodetam...monteha ehsasati boodanam ro bayad ezafe konam...va inke fogholade be doostham va rabeteye doostim ahamiat midam o ta har ja ke betoonam o az dastam bar biad baraye komak be doostam anjam midam....az bi ehterami ham be shedat motenaferam...va yek tarafe ghezavat kardan raje behem...........bebaghjid finglish neveshtam..keyborde farsie winamo hanooz faal nakardam 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ fateme joon manam mese khodetam...monteha ehsasati boodanam ro bayad ezafe konam...va inke fogholade be doostham va rabeteye doostim ahamiat midam o ta har ja ke betoonam o az dastam bar biad baraye komak be doostam anjam midam....az bi ehterami ham be shedat motenaferam...va yek tarafe ghezavat kardan raje behem...........bebaghjid finglish neveshtam..keyborde farsie winamo hanooz faal nakardam ک اینطور.........من احساساتی هستم ولی رابطه های دوستیم اونقدرا نزدیک نیستن.ینی دوست زیاد دارم ولی تعداد محدودیشون واسم اهمیت دارن ......کلا زیاد قاطی نمیشم با کسی:icon_pf (34): خیلی محتاطم........ولی ادم خوشبینی هستم و همیشه سعی میکنم جنبه مثبت ادمارو بیشتر در نظر بگیرم....... 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ ک اینطور.........من احساساتی هستم ولی رابطه های دوستیم اونقدرا نزدیک نیستن.ینی دوست زیاد دارم ولی تعداد محدودیشون واسم اهمیت دارن ......کلا زیاد قاطی نمیشم با کسی:icon_pf (34):خیلی محتاطم........ولی ادم خوشبینی هستم و همیشه سعی میکنم جنبه مثبت ادمارو بیشتر در نظر بگیرم....... اره....مثه من 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 21 دیماه... اتفاقاً خیلی هم به زمستوم علاقمندم اونم بطور شدید.......... 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 21 دیماه... اتفاقاً خیلی هم به زمستوم علاقمندم اونم بطور شدید.......... مگه میشه دی ماهی باشی و عاشق برف نباشی 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بالاخره اینجا آپ شد فقط زمستووووووووووووووووووووووووووونو عشق است:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بالاخره اینجا آپ شدفقط زمستووووووووووووووووووووووووووونو عشق است:hapydancsmil: بابا خوب اینجا رو آپ کنید گهگاهی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دی گل همیشه بهار اهل رقابت و دوست بازی و قابل اعتماد و امین هستید و خیلی علاقه دارید وقت خود را بیرون از خانه بگذرانید. بسیار تودار و در واقع درون گرا هستید، از شادی دیگران شاد می شوید اما خود به سختی به آرزوهایتان دست مییابید. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا نفرات بعدی رو که اعلام کردن دی ماهین به لیسا اضافه نکردی مینیوش؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا نفرات بعدی رو که اعلام کردن دی ماهین به لیسا اضافه نکردی مینیوش؟ اخه دسترسی واسه ویرایشو ندارم...وگرنه دوس دارم اضافشون کنم 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دی ماهیا کجایید؟؟؟؟حوصلم سر رفت....چرا انقد سردیمیخیم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم لیست رِفرِش شده S.Tabassom متولد 10/1 کتایون متولد 10/1 sookut متولد 10/2 .FatiMa متولد 10/2 F SH.767 متولد 10/2 سارا افشار متولد 10/2 ooraman متولد 10/4 shadmehrbaz متولد 10/6 Salar.Mehr متولد 10/8 danielo متولد 10/8 عاطفه کوچولو متولد 10/13 Artiiist متولد 10/15 ترانه18 متولد 10/20 hamid_hysistem متولد 10/20 ...Javid... متولد 10/21 IEMAN متولد 10/26 MiNiA متولد 10/27 dear.angel متولد 10/28 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده