ooraman 22216 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 به به خوشمان امد افرین مینی جونم الان تاپیک اردیبهشتیا رو دیدم گفتم چرا دی ماهیا تاپیک ندارن پس! اییییییییییییییییش اوری 4 دی 5
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 به به خوشمان امد افرین مینی جونم الان تاپیک اردیبهشتیا رو دیدم گفتم چرا دی ماهیا تاپیک ندارن پس! اییییییییییییییییش اوری 4 دی دقیقا همین چیزایی که اوری گفت! دمت گرم مینی:hapydancsmil: سارا (پاییز امیدوار) و آرنیکا هم به لیستت اضافه کن 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 به به خوشمان امد افرین مینی جونم الان تاپیک اردیبهشتیا رو دیدم گفتم چرا دی ماهیا تاپیک ندارن پس! اییییییییییییییییش اوری 4 دی به به مهربونم خوش اومدی عزیزم داریم زیاد می شیم :hapydancsmil: 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 دقیقا همین چیزایی که اوری گفت! دمت گرم مینی:hapydancsmil: سارا (پاییز امیدوار) و آرنیکا هم به لیستت اضافه کن دقیقا همون چیزایی که به اوری گفتم! 4
کتایون 15176 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 کتیییییییییییییی.......صورتت یادم رفته آخییییییییییی عیب نداره چیزی رو از دست ندادی...من تو رو یادمه ولییییییییییییی...4 شنبه تجدید دیدار میشه:hapydancsmil:... به به خوشمان امد افرین مینی جونم الان تاپیک اردیبهشتیا رو دیدم گفتم چرا دی ماهیا تاپیک ندارن پس! اییییییییییییییییش اوری 4 دی به و به ورودی جدید داریم... چطوری تو؟ کجا بودی این همه وقت؟ دقیقا همین چیزایی که اوری گفت! دمت گرم مینی:hapydancsmil: سارا (پاییز امیدوار) و آرنیکا هم به لیستت اضافه کن چه تاپیک با صفایی به به... 4
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 به به خوشمان امد افرین مینی جونم الان تاپیک اردیبهشتیا رو دیدم گفتم چرا دی ماهیا تاپیک ندارن پس! اییییییییییییییییش اوری 4 دی فدای تو اوری جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونم دقیقا همین چیزایی که اوری گفت! دمت گرم مینی:hapydancsmil: سارا (پاییز امیدوار) و آرنیکا هم به لیستت اضافه کن خواهج خواهج...........هر چی باشه دی سروره باباااااااااااااا باشی باشی اونا رو هم اضافه میکنم آخییییییییییی عیب نداره چیزی رو از دست ندادی...من تو رو یادمه ولییییییییییییی...4 شنبه تجدید دیدار میشه:hapydancsmil:... به و به ورودی جدید داریم... چطوری تو؟ کجا بودی این همه وقت؟ چه تاپیک با صفایی به به... ای جوننننننننننننننم...بی صبرانه منتظر چهارشنبه اییم...اومدی صادقیه خودتو معرفی کنیااااااااااااااااااااا باز دی ماهیها شلوغ کردی :vahidrk: شما کتک میخوای مثه اینکه 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 شما کتک میخوای مثه اینکه دی ماهیهاا دست بزن هم دارن چقدر هم قربون صدقه هم میرم اووووووووووووووووووووووق 2
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 دی ماهیهاا دست بزن هم دارن چقدر هم قربون صدقه هم میرم اووووووووووووووووووووووق اگه پاش برسه آره میتونی چشاتو ببندی 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 اگه پاش برسه آرهمیتونی چشاتو ببندی وووووی ترسیدم اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 دقیقا همون چیزایی که به اوری گفتم! مقسی مقسی بسی خوشحالم در کنار دی ماهیان گلی چون شما حضور دارم :hapydancsmil: اوری تو هم بیا دقیقا همین چیزا رو که الان گفتم به سارا بگو بعدا ! چه تاپیک با صفایی به به... معلوووومه ... مگه میشی شما باشی و با صفا نباشه :hapydancsmil: خواهج خواهج...........هر چی باشه دی سروره باباااااااااااااا باشی باشی اونا رو هم اضافه میکنم دس گلت درد نکنه اوهوممممم اصولا آدما دو دسته ن یا دی ماهین یا دوس دارن دی ماهی باشن!:4uboxsmiley: نبض این انجمن هم که همه میدونن تو دست دی ماهیاست اصن یه درصد شک نکن! 3
ooraman 22216 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 آخییییییییییی عیب نداره چیزی رو از دست ندادی...من تو رو یادمه ولییییییییییییی...4 شنبه تجدید دیدار میشه:hapydancsmil:... به و به ورودی جدید داریم... چطوری تو؟ کجا بودی این همه وقت؟ مغشول درس و مخش رفتم بودم بازپروری ترک نت!!!!! 2
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نبینم خونمون ساکت باشه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اینجا چرا کثیفههههههه تبسم اون تی رو بیار کتی؟......کتی جاروی کف با تو.... اوون دستمال سر منو بده اینجارو گردگیری کنم... اوری تار عنکبوتا با تو شادی آهنگو ستارت کن بقیه هم بیکار نشینن .... مارو تشویق کنن 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نبینم خونمون ساکت باشه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااینجا چرا کثیفههههههه تبسم اون تی رو بیار کتی؟......کتی جاروی کف با تو.... اوون دستمال سر منو بده اینجارو گردگیری کنم... اوری تار عنکبوتا با تو شادی آهنگو ستارت کن بقیه هم بیکار نشینن .... مارو تشویق کنن دیگه دی ماهی ها تموم شدن رفتن
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نبینم خونمون ساکت باشه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااینجا چرا کثیفههههههه تبسم اون تی رو بیار کتی؟......کتی جاروی کف با تو.... اوون دستمال سر منو بده اینجارو گردگیری کنم... اوری تار عنکبوتا با تو شادی آهنگو ستارت کن بقیه هم بیکار نشینن .... مارو تشویق کنن ای ول دخترعموووووووووووووووووووووو :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 دیگه دی ماهی ها تموم شدن رفتن یه سوال فنی :mrsbeasley: متولد کدوم ماهی؟ 2
ارسال های توصیه شده