hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 12 خرداد نگران نباشید که ما کمیم!!!! خردادی مثل الماسه... کمیابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آره بابا پس چی فکر کردی خردادی جماعت مثل طلا میمونه:دی 9
دل مانده 7714 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 سلام سلاااااااااااام اومدم من یه خردادی باحال 7 خرداد 73 عاشق خرداد و خردادی هاااااااااام:hapydancsmil: 5
Shiva-M 8295 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 منم 25 خرداد 67 هستم. در اینکه پرچم ما خردادیا همیشه بالاس که هیچ شکی نیس :ws50: خردادی بودن نعمتیه که نصیب هر کس مــــی نشود :a030: 5
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 منم 25 خرداد 67 هستم. در اینکه پرچم ما خردادیا همیشه بالاس که هیچ شکی نیس :ws50: خردادی بودن نعمتیه که نصیب هر کس مــــی نشود :a030: :hapydancsmil: 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 22 تیر، 2013 هورا منم اومدم 7خرداد71 بله که ما کم یابیم بله که خردادی بودن لیاقت میخواد اما بچه های اردیبهشتی هم باحالن 2
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2013 هورا منم اومدم7خرداد71 بله که ما کم یابیم بله که خردادی بودن لیاقت میخواد اما بچه های اردیبهشتی هم باحالن فقط خردادایا :دی.چقدر گل هستن به به 2
raz-raz 3612 ارسال شده در 22 تیر، 2013 من دوم خردادی ام .خطمم هم همون طرفیه ها. واجب شد با همه برو بچ گرام خردادی دوست بشیم . اولیشم که دیگه محللللومه. 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 22 تیر، 2013 اشک انسان را آرام میکند و بعضی مواقع حتی نجات هم میدهد و اگر در موقعه ،اشکت نیامد،میتوان از پیاز هم استفاده کرد تقدیم به خردادی ها چون ما کلا روحیمون لطیفه 3
عموجون 38 ارسال شده در 24 تیر، 2013 همگی سلام! تا جایی که به خاطر دارم، خرداد یکی از ماههای پرترافیک تقویم این مملکت است. نزدیک و دور، هر کدام خاطرهای دارند و تلخی و شیرینیشان تجربهای برایمان. دوم، سوم، ششم، سیزدهم، چهاردهم، پانزدهم، بیستونهم، سیام و سیویکم؛ «حماسه، غرور، فراق، غم، خیانت» نمونهای هستند، از تجارب و افعال خردادیمان! گذشته از اینها، در طالعشناسی متولدین خرداد «دوپیکری» یا همان دوگانگی شخصیت، وجود دارد؛ که البته معنی بدی ندارد. دو شخصیتی -از دید من- به این معنی است که -متولد خرداد- وقتی تصمیمی میگیرد، آن تصمیم را نهایی نمیداند و هر لحظه امکان صرف نظر از آن را دارد؛ حال شما این دوگانگی را در همه ابعاد زندگی فرد، تصور کنید. باری، قصدمان از تصدیع وقت دوستان این بود که تبریکی بگوییم بابت تولدتان در ماه زیبای خرداد و هم اینکه روز بیست و یکم این ماه، به نام من ضرب شده! 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2013 خداوندگارا: می توانستم در پوسته گردویی محبوس باشم و خویش را پادشاه فضای لایتناهی بشمارم اما ممنون خدا که منو به عنوان یه انسن در این جهان خلق کردی اونم در خرداد ماه به به 4
...Neda... 2026 ارسال شده در 24 تیر، 2013 منم خردادیم اصلا ماه بامن شرو میشه بنده یک خردادم:hapydancsmil: 4
mvakili 2726 ارسال شده در 25 تیر، 2013 همگی سلام! تا جایی که به خاطر دارم، خرداد یکی از ماههای پرترافیک تقویم این مملکت است. نزدیک و دور، هر کدام خاطرهای دارند و تلخی و شیرینیشان تجربهای برایمان. دوم، سوم، ششم، سیزدهم، چهاردهم، پانزدهم، بیستونهم، سیام و سیویکم؛ «حماسه، غرور، فراق، غم، خیانت» نمونهای هستند، از تجارب و افعال خردادیمان! گذشته از اینها، در طالعشناسی متولدین خرداد «دوپیکری» یا همان دوگانگی شخصیت، وجود دارد؛ که البته معنی بدی ندارد. دو شخصیتی -از دید من- به این معنی است که -متولد خرداد- وقتی تصمیمی میگیرد، آن تصمیم را نهایی نمیداند و هر لحظه امکان صرف نظر از آن را دارد؛ حال شما این دوگانگی را در همه ابعاد زندگی فرد، تصور کنید. باری، قصدمان از تصدیع وقت دوستان این بود که تبریکی بگوییم بابت تولدتان در ماه زیبای خرداد و هم اینکه روز بیست و یکم این ماه، به نام من ضرب شده! سلام آخ آخ خخخا گفتی ها هر لحظه ممکنه برنامت کنسل بشه و فقط از بد روزگار تمام کنسلی ها هم به تور من میخوره فکر کنم خردادی ها بد قول باشند نه 2
ارسال های توصیه شده