رفتن به مطلب

حجاب درون و ظاهر؟

en.ml

ارسال های توصیه شده

حجاب باطن به رفتار و شخصيت افراد بر مي گردد و افكار او نسبت به ديگران .حجاب بيروني به نوع ظاهر از نظط پوشش.از قديم قدماا گفته اند كه : ظاهر هر كس نشانگر افكار و منش و شخصيت او و يا باطن او هست حالا به نظر شما ربطي به درون و ظاهر انسان دارد يا يك عقيده هست يا يك فرهنگ؟

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظر من حجاب بیشتر تحت تاثیر محیط و جامعه شکل میگیره تا عقیده خود فرد.

البته بعضی ها میتونن عقیده خودشون رو به جامعه تحمیل کنند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من حجاب بیشتر تحت تاثیر محیط و جامعه شکل میگیره تا عقیده خود فرد.

البته بعضی ها میتونن عقیده خودشون رو به جامعه تحمیل کنند.

خوب مشکل اینه که نبید کسی عقیده شو به جمعه تحمیل کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
حجاب باطن به رفتار و شخصيت افراد بر مي گردد و افكار او نسبت به ديگران .حجاب بيروني به نوع ظاهر از نظط پوشش.از قديم قدماا گفته اند كه : ظاهر هر كس نشانگر افكار و منش و شخصيت او و يا باطن او هست حالا به نظر شما ربطي به درون و ظاهر انسان دارد يا يك عقيده هست يا يك فرهنگ؟

درود

ببخشيد دخالت مي كنم

درست هست كه از قديم گفتنم ظاهر هركس نشانگر باطن اوست اما منظور از ظاهر لباس و رخت نبوده كما اينكه باز در جايي داريم:تن آدمي شريف است به جان آدميت نه همي لباس زيباست نشان آدميت

منظور از ظاهر چهره و حالات نمايشي فرد است

مثلا آدمي خبيس در چشمانش تغيير حالت ايجاد مي شود

آدم عصبي بر پيشانيش

آدم سرد مزاج بر رخسارش

آدم مريض در رنگ پوستش

و....

موفق باشيد

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود

ببخشيد دخالت مي كنم

درست هست كه از قديم گفتنم ظاهر هركس نشانگر باطن اوست اما منظور از ظاهر لباس و رخت نبوده كما اينكه باز در جايي داريم:تن آدمي شريف است به جان آدميت نه همي لباس زيباست نشان آدميت

منظور از ظاهر چهره و حالات نمايشي فرد است

مثلا آدمي خبيس در چشمانش تغيير حالت ايجاد مي شود

آدم عصبي بر پيشانيش

آدم سرد مزاج بر رخسارش

آدم مريض در رنگ پوستش

و....

موفق باشيد

:icon_gol:

ممنون خوب گفتین ولی خوب من می خام بدونم اگر ربطی نداره بس در جامعه ما یک فرهنگ شده که از ظاهر ذر مورد افراد قضاوت می کنیم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون خوب گفتین ولی خوب من می خام بدونم اگر ربطی نداره بس در جامعه ما یک فرهنگ شده که از ظاهر ذر مورد افراد قضاوت می کنیم؟

متاسفانه خيلي چيز هاي خوب از فرهنگ ما رخت بربسته و چيز هاي بد و بي شتوانه جاي آن ها را گرفته

از طرفي نا آگاهي نسل هاي فعلي جامعه ي ما فضا را براي گسترش اين قبيل مسايل باز تر مي كند

تظاهر اگر چه مي تواند مقاصد گوناگوني را در بر داشته باشد اما چيزي كه من در جامعه ي امروز مي بينم بر دو 3 هدف پايه گذاري مي شود:

1-تظاهر براي رسيدن به اهداف غير عرف

2-تظاهر براي نوعي مبارزه ي منفي

3-تظاهر از سر ناداني

كه البته گروه 1 و 3 بسيار بيشتر است و گروه 2 گروه معدودي هستند كه از طرف دو گروه ديگر نفي و نهي مي شوند

• Like 3
لینک به دیدگاه

همیشه قضاوت زود هنگام فرصت شناخت آدمها رو ازمون میگیره...باید فرصت داد به آدمها که با عملکردشون خودشون رو نشون بدن....

ظاهر آدمها که نمیشه شاخص باطن اونها....:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بعضی وقتا اره...بعضی وقتا هم نه.......

مصلا اینکه کسی محجه هست دلیل بر این نیست که حتما ادم خوبیه....یا اینکه اگه بد حجابه ادم بدی هست.....به نظر من پوشش بیرونی هر کسی به نوع تفکر و اعتقاد اوون بر میگرده.....مهم درون آدم هست....یکی به طور مثال خودم.....خود من آدم با حجابی نیستم....بی حجاب هم نیستم........اما به خیلی چیزها معتقد و پایبندم....این باعث این نمیشه که روو اعتقاداتم اثری بگذاره.....:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همیشه قضاوت زود هنگام فرصت شناخت آدمها رو ازمون میگیره...باید فرصت داد به آدمها که با عملکردشون خودشون رو نشون بدن....

ظاهر آدمها که نمیشه شاخص باطن اونها....:hanghead:

حرف های شما و دوستان رو قبول دارم ولی متاسفانه فرهنگ جامعه ما یطوری شده که همه چیز ظاهری شده.

مثلا الان یه دختر خانومه مجرد 22 یا 23 ساله یه کم آرایش کنه ببینید چند درصد جامعه چه قضاوتی در مورده این خانوم می کنند؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من عقل درون مغز به هرکس فرمان میده چی بپوش!

همون هم فرمان میده که چه جوری رفتار کن!

پس منبع این دوتا یکیه اگر دو نوع متفاوت دستور بده جای تعجب داره!

منتهی این که اون مغز حجاب رو فرمان میده برمیگرده به نگاه ما تعریف ما از حجاب درون و برون برای هرکس!

• Like 2
لینک به دیدگاه
حرف های شما و دوستان رو قبول دارم ولی متاسفانه فرهنگ جامعه ما یطوری شده که همه چیز ظاهری شده.

مثلا الان یه دختر خانومه مجرد 22 یا 23 ساله یه کم آرایش کنه ببینید چند درصد جامعه چه قضاوتی در مورده این خانوم می کنند؟

این روزها که اگر کسی همون یه ذره آرایش رو نداشته باشه بیشتر تو چشم هست...

اتفاقن فکر کنم داره ظاهر بینی کمتر میشه...هر کس باید از خودش شروع کنه...اگر من به این نتیجه برسم که برای خودم زندگی میکنم و قضاوت بیدلیل دیگران برای من مهم نباشه...و به خودم هم اجاز قضاوت از روی ظاهر در مورد دیگران رو ندم ...اینطوری نه به کسی اجازه میدم بیخودی قضاوت کنه و نه خودم رو درگیر همچین مسائلی میکنم...

مطمئنن اگر با یان دید نگاه کنی آدمهای اطرافت رو همچین آدمهایی پر میکنن ...

"یك انسان، تنها می تواند با قلبش به درستی ببیند؛ چیزی كه لازم و ضروری باشد، با چشم دیده نمی شود."

چطور میشه عمق شخصیت هر آدمی رو که مطمئنن یه مقدار زیادیش تو قلبش و مغزش ذخیره شده رو با چشم دید...:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این روزها که اگر کسی همون یه ذره آرایش رو نداشته باشه بیشتر تو چشم هست...

اتفاقن فکر کنم داره ظاهر بینی کمتر میشه...هر کس باید از خودش شروع کنه...اگر من به این نتیجه برسم که برای خودم زندگی میکنم و قضاوت بیدلیل دیگران برای من مهم نباشه...و به خودم هم اجاز قضاوت از روی ظاهر در مورد دیگران رو ندم ...اینطوری نه به کسی اجازه میدم بیخودی قضاوت کنه و نه خودم رو درگیر همچین مسائلی میکنم...

مطمئنن اگر با یان دید نگاه کنی آدمهای اطرافت رو همچین آدمهایی پر میکنن ...

"یك انسان، تنها می تواند با قلبش به درستی ببیند؛ چیزی كه لازم و ضروری باشد، با چشم دیده نمی شود."

چطور میشه عمق شخصیت هر آدمی رو که مطمئنن یه مقدار زیادیش تو قلبش و مغزش ذخیره شده رو با چشم دید...:hanghead:

با جاهایی که پر رنگ کردم موافقم همه گی باید از خودمون شروع کنیم چون رفتار ها و اعمال ما نشانگر شخصیت ماست نه ظاهرمون

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...