رفتن به مطلب

روش های عملی تقلب

ارسال های توصیه شده

با مداد بنویسی میره بعدش؟ این روش خوبی به نظر میاد حتی برای پسرا، کی میاد فوکوس کنه رو شلوار که تقلب پیدا کنه؟ نه؟:ws38:

اره میره فقط میخوای بشوریش با اب خالی بشور با چیز دیگه گرافیک واکنش میده :w02:برو جانم ،حیالت جمع من عمریه مینویسم رو سر استینای پیراهن مردونه ها هم میشه نوشت:w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 76
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آخه تقلب هم شد کار.:vahidrk:

شرمنده من تو دانشگاه اصلا تقلب نکردم،اگه به دوران مدرسه بر میگشتیم یه چیزایی بلت بودم. :sigh:

• Like 9
لینک به دیدگاه
پ ن پ میشینیم درس میخونیم :ws3:

اره دیگه میشینیم درس میخونیم مگه چه ایرادی داره؟:ws3:

ولی کاش زودتر تاپیک میزدین من امتحان سختامو دادم اگه این را حلارو زودتر میگفتین منم انجام میدادم:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه
کاری نداره

کاغذای کوچیک به اندازه 3*4 درست کن مطالب مفید روش بنویس

یه بار که ازت بگیرن همون برگه کوچولوها رو و یه 0.25 مرد برای یه درس 3 واحدی تو کارنامه ات ثبت بشه متوجه میشی که این روش های قدیمی کارساز نیست.

البته بستگی به مراقب هم داره. مراقبای زمان ما که عین عقاب بودن. هیچ جنبنده ای از زیر دستشون نمیتونست فرار کنه.

• Like 8
لینک به دیدگاه
آخه تقلب هم شد کار.:vahidrk:

شرمنده من تو دانشگاه اصلا تقلب نکردم،اگه به دوران مدرسه بر میگشتیم یه چیزایی بلت بودم. :sigh:

اره دیگه میشینیم درس میخونیم مگه چه ایرادی داره؟:ws3:

ولی کاش زودتر تاپیک میزدین من امتحان سختامو دادم اگه این را حلارو زودتر میگفتین منم انجام میدادم:hanghead:

این روش هایی که من گفتم بیشتر واسه رشته های فنی جواب میده. برای شاخه علوم انسانی نمیدونم باید چیکار کرد. فکر میکنم درس خوندن برای این رشته ها بهتر باشه.:hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه

CLASS PAD که عالیه...

یه کاردیگه ام من همیشه انجام میدادم...این بود که تقلب ها رو می نوشتم یه جور بسیار ویژه ای توی جامدادیم جا سازی میکردم...یه زیپ کوچیک داشت...بعد میذاشتمش زیر برگه ی امتحانی...پشت کارتمم تا میشد می نوشتم...بعد سریع رو ورقم منتقل میکردم...و پاکش میکردم...:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
مهر رو باید داشته باشی تا از روش بسازی خوب، من خودم مهرسازی بلدم ولی باید یدونه از روش داشته باشی:hanghead:

از روی چی داشته باشی؟

مهره چیه مگه متنش؟

باید نوشته باشه روش چکنویس دیگه فقط؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه بار که ازت بگیرن همون برگه کوچولوها رو و یه 0.25 مرد برای یه درس 3 واحدی تو کارنامه ات ثبت بشه متوجه میشی که این روش های قدیمی کارساز نیست.

البته بستگی به مراقب هم داره. مراقبای زمان ما که عین عقاب بودن. هیچ جنبنده ای از زیر دستشون نمیتونست فرار کنه.

اینم هست ولی واسه پسرا این تنها کاره :w16:

رو شلوار تابلو میشه چیزی نوشت:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
این روش هایی که من گفتم بیشتر واسه رشته های فنی جواب میده. برای شاخه علوم انسانی نمیدونم باید چیکار کرد. فکر میکنم درس خوندن برای این رشته ها بهتر باشه.:hanghead:

تو راهنمایی امتحان جغرافی یا تاریخ داشتین چطوری تقلب میکردین؟

فقط برای ریاضی تقلب میکردین؟:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اخه من وقتی تقلب رو یبار بنویسم یادم میونه دیگه چرا با خودم ببرم سر جلسه تا گیر بی افتم:ws28::ws28::ws28::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام

بازار امتحانات هنوز داغه، پس سریع میرم سراغ موضوع، لطفا هر مدل تقلبی که بلدید رو اینجا بگید، واقعا هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

من فردا یه امتحان تستی دارم و تاکتیکمون برای این امتحان اینکه که چند نفری با گوشی آی دی آن کنیم و یه کنفرانس بزنیم و کسی که از جوابی مطمئن بود اونجا بنویسه، خیلی راحته گوشیتو یه لحظه برای نگاه کردن به ساعت در میاری و مینویسی یا میخونی

لطفا شما هم هرچی بلدین بگین تا با دستی پر به مصاف این غول بی شاخ و دم بریم :a030:

اسپم شدیدا ممنوع هست و هر پستی که فاقد آموزش باشه ارسال کننده اش از انجمن اخراج میشه

هر مدل تقلبی که بلدین بگین خجالت نکشین حتی میشه محدود به درس و امتحانات هم نباشه، کلا میخوایم خلاف کنیم راحت باشین

امتحان تستست میتونی از روش ضربه پا استفاده کنی که بین شما و نفر جلویی و نفر پشت سری کاربرد داره

گزینه 1 - 1 ضربه و الی آخر شماره سوال هم که مشخص تره

حالشو ببر

• Like 7
لینک به دیدگاه

من برای تاریخ معاطر یه دور کل کتاب از رو خوندم رفتم امتحان دادم مگه میشه برای یه کتاب 300 صفحهای تقلب نوشت

در کل تا حلا تقلب نکردم هیچی از تقلب بارم نیست:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
از روی چی داشته باشی؟

مهره چیه مگه متنش؟

باید نوشته باشه روش چکنویس دیگه فقط؟

مهره امتحانات دانشگاه:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

نه واسه زبان بیشترین تقلبو میکنم:gnugghender:یا متون این ایه ها رو مینوشتم میرفتم:w02:

QUOTE]

من برای تاریخ معاطر یه دور کل کتاب از رو خوندم رفتم امتحان دادم مگه میشه برای یه کتاب 300 صفحهای تقلب نوشت

در کل تا حلا تقلب نکردم هیچی از تقلب بارم نیست:ws3:

تو چشمای نگاه کن بگو تو تقلب نکردیw58.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

با یه درسخون هماهنگ کن پاسخ ها رو بنویسه بذار توالت:w58: یه جایی که قبلا هماهنگ کردین/ بعده از اینکه رفیقت اومد رخصت بگیر از مراقب ها برا دست به آب شدن .. اگه گیر دادن مشکل کلیه داری...

• Like 9
لینک به دیدگاه

سوالایی که احتمال اومدنش هست و رو گوشی جواباشو ضبط کن هندز فری بذار گوشت سر جلسه اول برگه رو بخون بعد هنئز فری رو روشن کن جواب هر کدومو خوند سریع بنویس البت لازمه که مقنعه داشته باشی اون موقع ها که ما امتحان میدادیم انقد عقلشئن قد نمی داد که زیر مقتعه رو بگردن ولی الان و نمیدونم

این روشم روش ی بچه راهنماییه فقط چون باحاله میگم

طی سال زیر دسته میز چوبیش ی فضایی ایجاد کرده بود تقلب هاشو اونجا جاساز میکرده هر وقت سر معلم گرم بوده ازشون استفاده می کرده شک می کردن بهش دوباره میذاشته سر جاش معلمه هی زیر و رو می کرده لباساشو چیزی پیدا نمی کرده انصافا در حد بچه راهنمایی کار شگفتی یه :ws28:

• Like 9
لینک به دیدگاه
سلام

من فردا یه امتحان تستی دارم و تاکتیکمون برای این امتحان اینکه که چند نفری با گوشی آی دی آن کنیم و یه کنفرانس بزنیم و کسی که از جوابی مطمئن بود اونجا بنویسه، خیلی راحته گوشیتو یه لحظه برای نگاه کردن به ساعت در میاری و مینویسی یا میخونی

علیک ســـلام

خجالت داره واقعـاً! :banel_smiley_4:

امتحان تستی داری و میخوای شیوه تقلب یاد بگیری؟! :banel_smiley_4:

سر جلسه با جلویی و بغل دستی ها هماهنگ کن، دور گزینه صحیح توی برگه سوال دایره بزرگ بکشن و برگشون رو طوری بگیرن که ببینی دیگـه! :banel_smiley_4:

اینقدر سختـه؟! :banel_smiley_4:

آبروی هر چی دانشجوی شما بُردی کـه! :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

قبنا که میزاشتن کیف ببریم سر جلسه ؛

میتونستیم از تو کیف خلاصه نویسانونو نگاه کنیم،

اما دیگه نمیذارن کیف ببریم،:sigh:

لینک به دیدگاه
علیک ســـلام

خجالت داره واقعـاً! :banel_smiley_4:

امتحان تستی داری و میخوای شیوه تقلب یاد بگیری؟! :banel_smiley_4:

سر جلسه با جلویی و بغل دستی ها هماهنگ کن، دور گزینه صحیح توی برگه سوال دایره بزرگ بکشن و برگشون رو طوری بگیرن که ببینی دیگـه! :banel_smiley_4:

اینقدر سختـه؟! :banel_smiley_4:

آبروی هر چی دانشجوی شما بُردی کـه! :banel_smiley_4:

فاصله من تا نفر بغلی دو متره؛ منم مثل شما جوون نیستم که چشم عقاب داشته باشم، چشمام رو هم نمره شون 30 هست:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

رو دیوارایه جامدادی یا کیف عینک که خوراکه.

یادمه یه بار تو امتحان قلم چی من از مدرسه امتحان دادم بچه ها از حوزه. جواب تک تک درسا رو براشون فرستادم. یکی شد رتبه ی 11 کشور. تو قلم چی ترازش شد 8800. چه حالی کردیم.

ولی پسره وجدان داشت و به خانواده همه چیرو گفت.

این تاریخی ترین عملیاته ما بود.

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...